-
seznam
thesimso, dole sem ti hodila něco o seznamu, tak propřípad, že jsi zapoměla:
tea: syfils
thesimsa: smrad
luciq: prd
zaneska: bad chicken
pajka: sperma dál si to nepamatuju, protože těch lidí furt přibývalo, ale tohle je základ!! a to mi připomíná, že luciq jak tu byla pečená vařená se tu už PĚKNĚ dlouho neobjevila chybí mi *9* tak co už víš? *15* -
-
Re: seznam
to mi nedělejte *9* teď je mi líto že jsem tu nebyla už dřív *15* *15*
ale super přezdívky *15* *15* já chci taky nějakou *15* -
nebo také spermonardo (tak nějak.. ) juuuuu ?? *1* -
-
Re: Re: seznam
Jo jo jo spermonardo *15* -
nojo spermie naše *15* *14* -
-
Re: Re: Re: seznam
no hahaha *1*
-
-
-
Jo takhle .. *15* To sem se musela probojovat aji já .. *15* .. asi jako každej *15*
"seznamáci" *15* a Pola byla Polofluska *15*
Luciq sem nechodí kvůli tomu, že se to tady "vyplo" .. a asi eště nezjistila, že se to zase "zaplo" :D .. a nebo už prostě nemá náladu tady úchylačit ... -
-
ale nezapomen, že já sem nechtěla být syfl to vyste mi to dali!!! *15* *16* *15* -
-
Re: Re: Re: seznam
neměla si říkat jakou máš ve škole přezdívku .. *15*
-
-
-
-
:-*
nikky: no že to já mám vždycky taky se to hodí, aby se některá náhodou moc nerozjela a michael se nám ostatním nevyčerpal teo piš ty už máš zkušenosti
-------------------
a co mám psát? si řekni *15* -
-
Re: :-*
co bys chtěla vědět: MJ a uklízení, Mj a tanec, Mj a záchod...hej já nevím *15* *15* -
-
Re: Re: :-*
no rozvrh sexuálních aktivit *15* *15*
především tam chci, posypání Michaela cukrem ať ho můžeme slízat *14* *14* *15* to je taková moje tajná touha *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: :-*
anebo teda ještě tohle:
Po: laskání ústy
Út: uspokojování rukami
St: mazlení
Čt: stryptýz
Pá: kuchynská linka
a zbylé dny pauza fakt nevím coi máš namysli *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :-*
přesně tohle jsem myslela *15* *15* *4*
-
-
Re: Re: Re: :-*
eh... a jako *15* počky nechápu co máš namysli jako třeba
PO: čokoládová fotnánka s jahodami
UT: cukr
ST: lahodná vanilková zmrzlina
ČT: nutela
PÁ: solené rybí filé
SO: rumové pralinky
NE: koupel po všech těch giglajsech
jako takhle? *15* *15* *15* já tě nechápu *15* -
-
Nechceš to rybí filé za něco vyměnit ? Jsem vegetarián *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-*
*15* *15* no však MJ tě donutí ho jíst *15* *15* *4* -
Není *15* to sem nejedla ani když sem eště nebyla vegetarián *15* -
*15* *15* náhodou, filé je dobréé *15* *15* *15*
-
-
no tak například:
PO: ústní aktivity, 5minutové ňuchání *15* *15*
atd *15* *15* *15* jakože co je povoleno *15* *15* -
-
*15* *15* jaaj *15* -
Ale ústní aktivity patří k ňuchání ne ? *15* *15*
-
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
pp
tak ja uz pomalinku jdu a jeste jednou strasne dekuju Niki ze jsi mi trochu pomohla -
-
Re: pp
dobrou *3* -
dobrou noc *4* a ještě jednou není zač *4* zítra pokecáme jo? *4* -
-
Re: Re: pp
tak fajn a ja uz doopravdy jdu tak papa a ty nejsladsi a nejhrisnejsi sny o MJ papa *4* a jeste jednou dekuji NIKY *4* -
-
Re: Re: Re: pp
ještě jednou: nemusíš děkovat *4* já jsem ráda když můžu pomoct *4* *4*
doboru *4*
-
-
-
dobrou a sladké sny o MJ *14*
-
-
..
simso máš novou fotku nebo se mi to zase jenom zdá?? *15* *15* *15* *15* sexesní *14* *14* *14* *15* -
-
Re: ..
Teď už se ti to nezdá .. *15* -
-
Re: Re: ..
tak to jsem ráda, že nemám halucinace *15* *15* *4*
-
-
-
thesimso
thesimso...néé nedělej to, okamžitě si tu fotku změn tohle sem nemůžeš dát já se pak budu muset koukat jen na tvou fotku neprovokuj *16* *15* *14* *15* *15* -
-
Re: thesimso
Nezměním .. *15* Momentálně mám úchylnou náladu a dokud budu tuhle náladu mít, tak tahle ikonka zůstane .. *15* -
-
Re: Re: thesimso
a do pytle, tak to tu bude strašit hodně dlouho *15* *15* -
-
Re: Re: Re: thesimso
No to jo .. *15* -
Re: Re: Re: thesimso
nestěžuj si *15* *15* ještě si takovou fotku můžu dát taky já a to bude teprve kruté *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: thesimso
at tě ani nenapadne protože se ze mě pomalus tvá lesba a to jenom kvůli vám *15* *15* si tady říkám áách když už přijde thesimsa a uvidím tu její fotku no nezní to lesbicky?? ještě ty začínej nikky a já skonším na psychině z vás dvou!!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: thesimso
thesimso haha *15* a co třeba fotofil a videofil ne? *15* -
eh... *16* *16* *15* -
OMG *15* Ale to se rozplýváš nad ikonkama, takže seš spíš ikonkofil *15* -
*15* *15* neboj, jiná orientace není nic špatného *15* *15* a moc nerozčiluj, nebo tu zítra bude další detail malého MJ *15* *15* *15* *4* *4*
-
-
-
-
-
-
zzj
milá zzj sladké obchody s Michaelem se mi tu nelíbí, tohle není tržnice, aby sis tu vybrala Michaeův ňuchací nástroj a odešla s ním, tady jsou i jiné hladové krky tak nebut sobec! *15* *14* *15* -
-
Re: zzj
tak fajn ja vam ho nechavam celyho jenom pro vas souhlasite ? -
-
Re: Re: zzj
moment a tm něco bude proč by si to dělala? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: zzj
no ja jsem zvykla na slovo NN takze se s tim vyrovnavam rychle ale nekdy nn v tomto pripade na pul ! *4* takze si ho nechte at nic neskrtas ! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: zzj
ale prosimtě to byl vtip! ty nikky bych nevyškrtla! *4* tady musíš zato co chceš tvrdě bojovat jinak to nedostaneš! to mě naučil už ten dlouhý čas se zaneskou a thesimsou *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zzj
zzj si ho zaslouží klidně celého.... *4* *4*
jinak pátý kolo u vozu? *7* to mi něco říká... to jsem byla taky *9* *9* teď už doufám ne *7* *4* *4* -
thesimso tak, že když sem přišla, byla sem tay jako páý kolo u vozu a vlastně kdo mě nakazil těm auchylárnama ste byli vy dvě!! přidala sem se k vám až tenkrát co vznikl seznam jestli pamatuješ!!! *15* do tý doby sem se tu taky hádala a bála se připojovat dořeči, ted nemám namysli, že se zzj bojí!!! *4* -
promin...bylo to odeme hnusný, nechej si ho patří ti *14* *4* -
Teo, jak to myslíš ? *15* -
me cas nenaucil a nesu nasledky jak vidis takze se s tim vyrovnavam *4* ale ja jsem uz zvykla *4*
-
-
-
-
-
-
:D
ja sa valim osprchnut a hned su tu *1* takze zatim *14* *1* -
-
Re: :D
sladké sny -
-
Re: Re: :D
že sladké sny *15* *15* vždyť se jde jenom osprchovat *15* *15* *4*
-
-
Re: :D
zatím pa *15* *15* *4*
-
-
..
http://www.zkracovatko.cz/m99 no co se týče této fotky v kazdem pripade tam neco nasel *15* *15* dukazem jsou jeho zlataky zhe? *15* *15* ale je pravda je bych o jeho .... pečovala všemi zpusoby od rucni az po ustni zpusoby *15* *15* *15* vsak vite nn jak to myslim ? *4* -
-
na ty ústní způsoby bacha *15* *15* ať ho nekousneš *15* *15* *15* -
-
nn nekousnu budu opatrna !!! -
no to se my snad zdá...JEŠTĚ JI PODPORUJ... hernajz *15* *15* a bacha ať mu něco neuděláš jo...hééj co to kecám...néé nic žádná ústa!! *15* -
-
Re: Re: Re: ..
ja vam ho kdyztak pujccim *14* ale ustne... to je moje !! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
ato teda néé děvenko to bysme nebyli kamarádky... uděláme dohodu ju? jen tak čistě mezi nama: když mi ho pujčíš, vyškrtnu nikky z rozvrhu a pak tam bude pár volnejch míst *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
no že *15* to já mám vždycky *15* taky se to hodí, aby se některá náhodou moc nerozjela a michael se nám ostatním nevyčerpal *15* *15* teo piš *15* ty už máš zkušenosti *15* *4* -
dobry napad Niky *15* *14* -
psssst to je jasný, že tě nevyškrtnu ale potřebuju, aby ona si to myslela, a až mi slíbí, že mi ho půjčí, nic škrtat nebudu *15* *15* -
no no uvidime *15* -
tss *16* *16* *15* *15* mě nikdo vyškrtávat nebude *15* *15* spíš bysme měly udělat ještě jeden rozvrh na povolené aktivity *15* *15*
-
-
-
-
-
ehm...jak to jako myslíš ústně? *7* *15* to bys to chtěla vzít a žužlat jako zmrzlinu..ANI OMYLEM!!! *16* *15* -
-
Ty ústa mě taky napadli, jak napsala kytinikki, že by mu tam klidně taky dala ruku, tak sem k tomu chtěla napsat, že já klidně i ústa, ale to už mně přišlo moc úchylný to tady psát ..
*15* *15* -
-
vždyť pro tebe neí nic úchylné *15* *15* a neboj, my si o tobě nic myslet nebudeme *15* *15* -
-
No eště aby jste si něco mysleli, když jste úplně stejní úchylové .. *15* -
-
slepejši se ti stačí kouknout doma do zrcadla *15* *15* -
no jo, kdo je tady úchyl?? *7* *7* já tu teda nevidím ani jednoho *15* *15* -
no máš štěstí! *15* -
Klid o tobě vůbec nikdo nemluví .. ty přece vůbec nejseš úchyl a vůbec tu neprobíráš úchylárny *15* -
kdo je uchyl? *7*
-
-
-
-
to můžeš jenom ty viď? *15* *15* *15* *15* -
-
no když říkaš, mile ráda ti to splním *15* *15* -
-
*15* *15* radši ne *15* první mu to rozmačkáš a pak ještě ukousneš *15* *15* chudák michael *15* *15* -
-
muhehehe ty si myslíš že bych to udělala tudle ani vesnu *15* *15* -
ty si ale krutá *15* *15* za prvé chudák michael a za druhé: půlka mi přece nemůže stačit *15* *15* -
jo neboj rozkrojim ho a dám ti půlku *15* *15* -
*15* *15* *15* ale nezapomeň - musíš se podělit *15* *15* -
hele nepru´d jo bych chtěla vidět tebe...tak když už mám možnost vzít si malého MJ domu tak to udělám ne? *15* *15*
-
-
-
-
-
-
pa
tak já vílím adios amigos dobrou Michaele *15* *14* -
-
Re: pa
coo?? *7* tak brzo *7* vždy´t si teprve přišla *4* -
-
Re: Re: pa
však vy si bezemě poradíte *5* -
-
Re: Re: Re: pa
no to nwme zhe ? *15* *14*
-
-
-
pp a sladoucke sny -
Nééé *15* buď tady eště *15* -
-
Re: Re: pa
nee padám *15* mám doma novej film a chci o zkouknout *15* -
-
Re: Re: Re: pa
Tak ho zkoukneš někdy jindy *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pa
tssssss to je psychické vydírání *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pa
Děkujem, děkujem, děkujem, děkujem, děkujem *15* *15* -
aale, ty to přežiješ *15* *15* jinak díky, díky, díky *15* *15* -
noo dobře co bych pro vás neudělala, ale je vám doufám jasné jakou obět sem právě podstoupila? *15* -
To není vydírání, ale přemlouvání *15* -
ale přece nás neopustíš *15* *15* mám v záloze pár šukézních fotek *15* *15* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
...
Neumíte někdo zakládat skupinu na Facebooku ? *15* -
-
Re: ...
heheeee ja jo *1* dyt to neni slozite *15* -
-
Re: Re: ...
A jak se to zakládá ? *15* -
-
Re: Re: Re: ...
aha tak ted sem si spletla stranku a skupinu *15* *15* *1* *1* sorac *1* *1* -
*1* *1* *15* ano...takze... *1* jeden zpusob...ten bude stacit *15* *15* bez na neaku skupinu, to je jedno na keru a vlevo bud nahore nebo dole je napsano...ted nevim presne... vytvorit skupinu nebo stranku...nebo tak neak *1* *1* *15* a je to *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ahá *15* dííky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no neeni zac ale teda zalezi na tom, jestli chces stranku nebo skupinu *1* *14* pac to sem ti dala navod na stranku a na skupinu je to jinak *15* *1*
-
-
-
-
*1* *1* *1* no jiste *1* *1* 'gymplak' no *15* *15* -
-
pche *15* já su taky gymplák, ale učit zakládat skupiny na fb nás tam zrovna neučí *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
tyk ty taky *4* *1* lituju nas obou *15* *1*
-
-
tos ani nee *15* *15* *1* -
tos to je potom jina *15*
-
-
alee *15* *15* někdo chytrý by se tu přece jen našel *15* *15*
-
-
chvíle napětí........................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... .....
............................ ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ....
............................. ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ...
.............................. ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ..
............................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... . ne?! *15* *15* *15* *15* -
-
no ja jsem to uz zapomela -
jak vidím, moc se tady v technice nikdo nevyznáme *15* *15* njn MJ nám asi vymyl mozek *15* *15*
-
-
neee *15* *15* *15* -
-
To je blbý .. napadlo mě, že bysme mohli založit jednu skupinu .. *15* -
-
jj, to mě nenapadlo *15* *15*
o čem?? *15* ale proč se ptám *15* *15* *15* *14* -
-