-
kuk
http://www.youtube.com/watch?v=3JSj PljHXqk&NR=1
on je tak uzasne bozsky :* *14* *14* *3* *1* ale strasne mi chybi *9* *9* *9* -
ojik
jak se mate ? *4* *4* nakonec ty pisemky nebyli tak hrozny maximalne dostanu 1-5 takze co *15* *15* *15* -
dn
tak ja se uz zase loucim *4* ale ted uz doopravdy tak sladoulinke a hrisne sny s nasím KRALEM *14* *14* a pp *15* *15* a moc ho neunavte pres tu dlouhou noc *15* -
oj
vubec mi to neleze do hlavy tak jsem se na to vybodla *4* *15* -
-
Re: oj
ucitelka si muze nakasla jedna jako druha a kdyz dostanu za 5 tak je mi to u prdele -
-
Re: Re: oj
tak joo no *15* *15* jdem něco řešit ne? *4* dáme témíčko *4* *15* -
-
Re: Re: Re: oj
muzeme no !! *15* *15*
-
-
-
-
pp
tak ja uz valim se ucit .... *9* *4* -
-
Re: pp
pa *4*
-
-
Michael Jackson-domov důchodců
Ahoj Holky já jsem dneska byla na praxi v domově důchodců,byla jsem u jedné pani její kolem 70let.Já jsem měla mobila u sebe ale zapoméla jsem jsi vypnout vyznvánění volala mi kamarádka ,na vyzvánění mám písničku od MJ a ta pani na mě vy máte v mobilu písničku MJ,já jsem ji odpověděla že jich mám hodně od MJ.A ons a mi řekla že je to škoda že už tu není,měl velký talent,a na jevišti to uměl rozjed,a taky pěkně zpíval.A říkala že měl moc pěkné písničky.Spolu jsem si povídaly o MJ a říkala jak lidé ho pomlouvaly,a házely špínu.Nikdy tomu co o něm psaly navěřila.A když slýší jeho písničky tak jsi je v klidu poslechne.Byla jsem moc ráda že jsem jsi s pani mohla popídat o MJ.A těší se až přijdu příště a popvídame si znovu.Koukala jsem na ní a nevěřila že tuto paní zajímal život o MJ.A pouštěla jsem jí písničky z mobilu,a říkala jaký hlas měl a jak dokázal zazpívat,pustila jsem jí písničku Ben a nemohla tomu uvěřit že to zpíval tak MJ a když jsem jí řekla že mladý udivolala jak to v jeho věku mohl tak hezky zazpívat.A všichny v domově důchodců znají MJ a jeho hudbu poslouchají,domnívala jsem se že lidé v důchodovém věku nebudou mít zájem o amerického popového zpěváka Michael Jackson neboli Krále popu,ale ono spíš naopak chtějí o MJ vědet víc.A ptají se mě na jeho život a vše co se jeho týče.A všichny MJ obdivují co dokázal za svůj život.Je vidět že i senoiry nějak okouzil,protože ho mají taky rádi.Měj te se všichny moc hezky.Přeji krásnou noc a hlavně nádherné sny o Michaelovi.Ahoj *14* *14* *14* -
-
Re: Michael Jackson-domov důchodců
*4* drou *4*
-
-
:(
http://www.youtube.com/watch?v=T11M Eb4xtso
:* :* MILUJI TE MAJKÍÍÍÍÍÍ :* :*
:* :* NIKDY NIKDY NA TEBE NEZAPOMENU :* :* :* :* VRAT SE PROSIM :* :*
:* :* STRASNE MI CHYBIS :* :*
:* :* ZISKAL SI ME SRDCE :* :*
:* :* A JA SE TI S RADOSTI PODMINIM :*
:* :* JSEM JEN TVA ... :* :*
:* :* U ME V SRDCCI MISTO BUDES MIT VZDYCKY :* :*
:* :* TY JSI JEDINY HODEN TITULU KRAL POPU :* :*
:*:* MILUJU TE :* :* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :(
*14* *14* *9* *9*
-
-
..........
Ahojky.... tak jak se tu zije ? *15* *15* *15* -
-
Re: ..........
čaau *15* žije se dobře *15* ani ne moc úchylně, což se celkem divím *15* *15* -
-
Re: Re: ..........
jj to je a zvlast u tebe *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..........
pche! *15* *15* vždyť já nejsem žádný úchyl *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..........
no jak se to vezve *15* *15* *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..........
taky se to da tak rict *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..........
faajn *15* *15* ale v tom případě jsme tu úchylové všichni *15* *15*
-
-
-
-
-
-
referat..
Ahojky holky xD Pls neporadil byste mi jak mam napsat referat na HV o Majkíím,vůbec nwm jak mam zacit aby to nebylo dlouhy,ale strucny xD Děkůůju -
-
Re: referat..
čaau *4*
tak začala bych asi tím, kde a kdy se narodil, kdy začal s hudbou a potom už to půjde samo *3* *4* *4* neboj, michael tě povede *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: referat..
ale to je fakt *15* Michael tě povede, psala jsem referát na češtinu, poprosila MJ a šlo to samo. Dneska se učitel ptal, kdo co napíše a když jsem řekla že budu psát TII, tak mě přakvapil s tím, že si to koupil taky. Do něj bych to fakt neřekla, ale potěší to. *15* -
-
Re: Re: Re: referat..
já jsem jednou nevěděla při testu z ájiny pár slovíček a začala jsem prosit michaela a najednou jsem si vzpomněla *15* a měla jsem *15* teď nevím jestli mi vážně poradil, nebo jsem si vzpomněla *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: referat..
mě zatím radil jen při tom referátu *15* *4* při písemkách né, ale je fakt, že to bylo moc složitý, nevím, jak Michael ovládal fyziku... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: referat..
slozity to je,jeste k tomu moje kamoska si o nem taky chce udelat referat,ale ja jsem ji rikala ploc o nem delas referat kdyz ho neposlouchas-mozna tag dve pisnicky,nevis o nem nic a rikas ze to byl pedofil,kreten atd..Prej a kom jinym asi a ja rikam nwm treba Pink,Montana prej no urcite! Tagze ja mam strach ze rekne ze byl pedofil atd..a nase trida to bude rozebirat,ale nastesti je tam jeden kluk,kteryho kluci berou jako ze je nej a Majkíího taky zboznuje xD
-
-
Re: Re: Re: Re: referat..
mne asi pomohl,pac ja a vzpomenout si? To nejde k sobe *15* -
-
jj,taky ale jenom na skolu a na uceni xD JJ taky jim to rikam,ale neveri *15* -
*15* *15* taky máš sklerózu?? *15* já to rodičům říkám pořád, ale oni mi nevěří *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: referat..
jj to znam xD Jednou sem neco nevedela pri pisemce a poprosila Majkíího a šlo to samo xD
-
-
-
Re: referat..
Tak začni třeba tím, kdy se narodil ... *15* -
-
Re: Re: referat..
too uz mam xD Ale to dalsi,ja kdybych to psala tak bych popsala ctyri ctvrtky ze vsech stran xD
-
-
-
videjko
http://www.youtube.com/watch?v=TfJN ipI-PBE&playnext_from=TL&videos=P9K 3bQpnc98
ON je tam tak sexy a .... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* jak to jenom rict *14* *14* proste k sezrani *14* *15* *14* -
-
Re: videjko
joo *14* *14* *14* to je *15* *14* -
-
Re: Re: videjko
jj jj *14* *14* *14* *15* L.O.V.E. *15* *15* *14*
-
-