Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lasource

GET HER OFF MY MIND

nema nekdo v mp3 skladby get her off my mind a mind is the magic *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* hledam a nemohu najít prosím poslete mi to nekdo moc prosím
  • janikoz

Nový blog

Ahoj holky, můj blog: www.mujdenicekjana.blog.cz už neplatí, teď mám nový blog: wwww.majkyjackson.blog.cz. Mohl by mi někdo hodit ten odkaz do odkazů *15* Díky moc
  • anet.k

pp

pa pa holky =) jdu spinkat =)
  • angie72

:-)

Ahojky, všem přeji hezký večer...
    • anet.k

Re: :-)

tobě taky Angie =) už jsem pro tebe hlásla =) máš tam napsaný krásný text pro Michaela. Nevíte co bysme pro něj mohli na Valentýna udělat?
      • Re: Re: :-)

Ahojky Any!!!No zatím mě nic nenapadá ale třá něco vymyslím,dneska mám totálně vymytej mozek *15* *15*Asi asi asi!!No já fakt nevím čéče *15* *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: :-)

právě že já taky nevím :) jinak ahojky= )
          • zuzanka.pech

Re: Re: Re: Re: :-)

já sem Majkýmu udělala originální Valentýnské přáníčko a ještě ho dodělávám..Pak si ho vyvěsím pod plakáty a můžu snít dál:) *14*
        • anet.k

právě že já taky nevím :)
      • angie72

Re: Re: :-)

Děkuji anet.k, jsi hodná. Jde to vždy po 24 hodinách, ale asi se nechytám :-(
        • angie72

Jdu odpočívat. Zítra chci udělat hodně práce na PC, tak ať vše zvládám... Přeji krásné sníky a papapa
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: :-)

ok =) taky za chvili půjdu =) měj se moc hezky a taky sladký sny o Michaelovi. Mimochodem se mi o něm už dlouho nezdálo. nevím proč :( tak pápá
  • anet.k

Celebritiy si berou z Michaela příklad :D

Mno tak jsem něco zjistila. Někdo už je jak Michael Jackson :D Na Grammy pokud jste si všimli tak si dala Beyoncé ruku do rozkroku a dneska v bravíčku byla vyfovena Malina Cyrusa, jak si tam taky sahá :D asi nějaká móda, nebo inspirace.......nevím :D
    Ale v tom bravičku byly tak krásný valentýnský srdíčka že bych Michaelovi jedno nejraději taky dala =)
    • majka096

Re: Celebritiy si berou z Michaela příklad :D

Super že si z něj berou příklad *15* *15* Ale něj je to prostě nejlepší on je nejvíc SEXY *14* *14*
      • anet.k

Re: Re: Celebritiy si berou z Michaela příklad :D

jj na něm je to nejlepší
        • zuzanka666

Re: Re: Re: Celebritiy si berou z Michaela příklad :D

Ještě to udělala i Rihanna a Mika taky zkoušela tančit jako Maiki.Maikiho děti jsou opravdu roztomilé akorát se mi nelíbily Princovy vlasy Michael by mu je takhle zkazit nenechal *15*
    • jackson1

Re: Celebritiy si berou z Michaela příklad :D

Ahojky, taky jsem si toho všimla, od Beyonce to bylo milé *3* *15*. Nezdá se vám, že Princ má stejný hlas jako Michael nebo je to jen můj dojem *7* *3*
      • angie72

To jsem říkala hned, že má naprosto stejný hlas s Michaelem. Je to brouček... Byli úžasní s Paris... A Blanket ta kukadla...
        • anet.k

Re: Re: Re: Celebritiy si berou z Michaela příklad :D

máš naprostou pravdu =) všechny děti jsou po něm. ať si bulvár říká co chce, děti jsou Michaelovy protože jsou mu prostě podobné =)
      • anet.k

má ho podobný =) Hele ale teďka jsem si psala s kámoškou která poslouchá Miley a je do ní blázen. A já jsem jí dala návrh, že bych mohla pouštět písničky Michaela a Miley střídavě. a oneprosně souhlasila a když odehrála Black or White, tak jsem zas chtěla pustit Miley aly byla spokojená ale ona mi mornálně napsala že chce pustit Jacksona týjo. Mno jáá jsem se zeptala proč a ona řekla že je lepší *8* to jsem byla fakt překvapená =) *14*
  • angie72

Ahojte všichni...

Jak se všichni máte? Doufám, že jen a jen dobře...
    • jirineczka

Re: Ahojte všichni...

ahojky ja se mam super prave mam na ruce flitrovou rukavicku a je to super pocit *14*
      • angie72

Re: Re: Ahojte všichni...

Já jsem jí taky viděla... Ve čtvrtek se sejdeme s toremou s imitátorem Michaela. Jdeme na oběd. Prý bude mít klobouk, roušku a rukavici... Budeme fotit a taky bulit, to je jasný...
        • jirineczka

Re: Re: Re: Ahojte všichni...

se nedivim a jinak nevis kdy bude nejaky dalsi sraz???
  • pajka52

*

Pro ty co to ještě neví:

v pátek 12.2 budou dávat na ČT2 ve 21:25 Michael Jackson: Odkaz krále popu !! *14*

Tak se nezapomeňte koukat... *3*
    • Re: * pajka52

DÍKY za upozornění!!!!! *14*
  • sen*love*

WAW MEL SEM SEN Z MAJKIM ZE SEM JEHO KYTARISTA PRO THIS IS IT )ja na kytaru neumim::D) *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14*
  • anet.k

páááá

Já jdu spinkat tak pa =) a sladký sny víme o kom =)
  • zuzanka.pech

wowow..!!

http://www.youtube.com/watch?v=GsF1 3M7whIY&feature=related upa mrtěě *14* aj já chcuu :(( *14* *9*
    • anet.k

Re: wowow..!!

jj to už jsem viděla. Už jsme se o tom tady taky bavili.
      • zuzanka.pech

Re: Re: wowow..!!

a nemáš etě nějaké videjko Any? *7* *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: wowow..!!

mno koukni se na tohle =)
          já jsem na tom strašně závislá :D
          • zuzanka.pech

Re: Re: Re: Re: wowow..!!

Na který myslíš? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit