-
ahoj
Ahoj holky jak je?a co neveho MAjkíí? *14* *15* -
-
Re: ahoj
ahojky =) -
-
Re: Re: ahoj
jsme si dlouho nepsali vid?? *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
stráášně moc dlouho *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
vid?asi tak ppred peti minutama XD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
jj no *15*
-
-
-
-
-
-
Ahuj
Holky nějak nemám čas sem teď chodit..ae to napravím...Jinak Michaela opravdu pořád MILUJU a taky budu..pořád je v mém srdíčku -
někdy jsou fakt zlatí....=)
ve škole spolužáci na Michaela někdy nadávají, ale přijde mi, že chápou že ho prostě miluju. a jeden kluk mi dal hromadu plakátů a už jsem toho dostala fakt hromadu =) jsem šťastná =) někdy jsou fakt zlatí =) -
Ahojky
Ahoooj všichni jak pak se máte?Jsou nějaké novinky o Majkým?Tak často tu teď nebývám máme to ho totiž ve škole moc. *9* *4* -
-
Re: Ahojky
Ahoooj =) o novinkách nic moc nevím =)
-
-
Omar
Ahooj,mužete mi prosím někdo říct kdo je to ten Omar Bhatti? Nějak to nepobírám ;) *7* -
-
Re: Omar
Taky to moc nechápu .. *15* .. údajně Michaelův syn .. ale pochybuju o tom .. Omar to potom sám vyvrátil .. -
-
Re: Re: Omar
to bych chtěla jednou zjistit :) *15*
-
-
Re: Omar
michaelův nechtěný syn...nwm přesně -
-
Nechtěný ? *15* .. achjo .. *15* -
-
Re: Re: Re: Omar
tak co je? jen říkám,co jsem slyšela! já to taky nechápu -
Re: Re: Re: Omar
tak je to jeho syn faktys? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Omar
Říkal, že ne .. tak asi ne .. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Omar
divné.. to by mě zajímalo,proč se spolu teda tak baví *8*
-
-
-
-
si děláš srandu ne? *15* omar ale říkal že není jeho syn a pak zase že je..tak já tomu vubec nerozumím *7*
-
-
-
Ahoj holky =)
Ahoj holky=) je něco novýho? a jak se máte? -
-
Re: Ahoj holky =)
u mně to ujde *5* -
-
Re: Re: Ahoj holky =)
jj u mě to taky ujde =) -
-
Re: Re: Re: Ahoj holky =)
*4* *15*
-
-
-
-
Michael Jackson
Ahoj Lidi škoda že už Michael Jackson není mezi náma,těšila jsem se že bude nové cd.A viděla jsem This is it je opravdu super.Když jsem to viděla celé tak jsem s toho brečala.Nechápu kdo jsem může psát že nanávidí Michaela tak at jsem tedy nechidí,a mám nekazí to co po Michaelovi zbylo.Nechápu že lidé o Michael psaly samé špatné věci. -
-
Re: Michael Jackson
to jo no *9* nikdy se nesmířim s tim že už tu Michael s náma neni. a to co o něm píšou to je dost ubohý. škoda že sem ho nezačala poslouchat dřív. michael i love you 4ever -
Re: Michael Jackson
Ty asi nevieš čo je to závisť.
Ale máš pravdu.
-
-
JACKSON RODINA
http://www.youtube.com/watch?v=0RZM RSRCF0I -
michael jackson
no jo ted jsem zase viděla po 6 this is it ja se nemoho nabažit!Je to taaaaaaaaaak skvěli ůžáááásnýýýýýýýýýý -
Oskar
ted jsem se dívala na nominace na oskara a This is It tam není ani jednou! Vždyt řikali že bude nominován na nejlepší film ne? Nevíte o tom něco? *7*