Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

ahoj

čauky nevíte kde bych našla česky to předávání cen Grammy ty Majklovi děti?? já tomu totiž moc nerozumím *15* *15*
    • mikkk

Re: ahoj

je to naMJ WEBU,JE TAM VIDEO A NAPSANEJ ODSTAVEC JEJICH ŘEČI
    • anet.k

Re: ahoj

he tak to nevím =) ale měla jsi ho slyšet bylo to krásný =) mluvil stejně jako Michael. říkal tam že v každé písničce bylo jeho poselstvím láska. Tuhle větu jsem si zapamatovala nejvíc =)
      • mischicka

Re: Re: ahoj

už sem to našla na seznamu *15* *14* Prince má pěknej hlas *14*
        • anet.k

Re: Re: Re: ahoj

mno vidíš =)
  • anet.k

Grammmy

To bylo super =) jsem se dívala na celý =)
    ale při tomhle jsem se málem rozbrečela jak tam byli Michaelovy děti
    http://www.youtube.com/watch ?v=Wjsx8i1EGRw
  • besta

KOKNETE SE

http://www.zbozi.cz/items?q=MICHAEL %20JACKSON&order=relevance&minPrice =&maxPrice=&sId=&r=tab&redir=1 TOLIK VECI S MAJKÍM *14* *14* *14* *8* *14*
    • anet98

Re: KOKNETE SE

To jo tolik věcí s Majkým.Waaauu. *14* Chci všechny. *15*
    • jirineczka

Re: KOKNETE SE

hmm pekny akorat jsme tam nikde nevidel aflitrovou rukavici,ale me na tom nesejde jelikoz ji dostanu behem prostiho tydne,a jinak fakt jako ta stranka je super a jinak top DVD This Is It me mrzi ze je tak drahe,ale ja uz to mam na DVD od te doby co to bylo v kinech jinak predavani cen Grammy bylo super brecela jsem jak zelva jak predavali cenu a jak zpivali pisen Earth song no a pak jsem usla pri vyuce a malem ode me dostala mistrova tavku jak se mi zdalo o Majkím no hold nema budit pri snu ale jako fakt Majkí nema chynu jako clovek sam o sobe.Majkí miluju te
  • besta

pro angie72

ahoj angie::)koukal sem se na tvuj blog a hlasnul jsem pro tebe *3* pls taky sem napsal vskaz na srdicko a to se jako objevi vsem i kdyz pro ne nikdo nehlasoval??jako myslim na te zastavce *3* jestli se to objevi vsem i kdyz nemaj hlas::)diky
  • besta

básnička*i love you michael!*

MICHAELI PROČ SI ODEŠEL?PROČ TVŮJ ČAS VYPRŠEL?ANI JSEM SE S TEBOU NEPOTKAL!POŘAD JSI NÁS MILOVAL!MY TĚ TAKY MILUJEME!MY TĚ ZBOŽNUJEME!JSI NAVŽDY KRÁL POPU!MILUJEME TVOU HUDBU!!!!SNAD SE POTKAM S TVYMA DĚTMA BUDE TO PRÍMA::)NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEM ÁMEN!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • anet98

Re: básnička*i love you michael!*

Krásné. *14* Jsi šikula.
      • besta

Re: Re: básnička*i love you michael!*

vážně si to mylíš?!!!děkuju moc *14*
        • anet98

Re: Re: Re: básnička*i love you michael!*

Jo myslím.Fakt moc krásný. *14* *4*
  • lask1

Lask1

Ahoj Angie a všetci.
    Niekto pridal na youtube video z Grammy s českým prekladom, tak to sem dám.
    Sú to krásne slová od Lionela Richieho aj od Michaelových detí a to čo hovoril Michael bolo krásne. *14*

Michael Jackson Grammy 2010 tribute with czech comentary
    http://www.youtube.com/watch?v=D854KMyp53U&feature=player_embedded
    • janikoz

Re: Lask1

Díky moc Lask *3* Bylo to moc hezký..ale taky smutný *9* Michaelovým dětem to moc slušelo a Princ má opravdu Majkýho hlas *14*
  • angie72

Gramy...

Ahojte, kdo jste neviděl, tak u mě na blogu jsem dala popis a video. Musím říct, že Prince Michael má stejný hlas jako Michael. Moc to Paris i Princi slušelo!!!

http://healtheworld- mj.blog.cz
    • janikoz

Re: Gramy...

Nějak se mi ta Tvoje stránka nechce zobrazit *9* Hlásí mi to vniřní chyba systému *10* Příští sobotu bude u nás na plese 11.letý imitátor Majkýho, pokusím se to nahrát na video a hodit to na net. *14* Už se nemůžu dočkat *14*
      • angie72

Re: Re: Gramy...

Je tam mezera v tom linku koukám...

Hlasujte tady prosím pro mě http://www.reknitosmilkou.cz/index. php?hash=139fd73fe2daffa0b3987d4cdf a0471a9d328cdb1791526420

Pochopíte, kde hlasovat a vzkaz, který bude zveřejněn na metru Anděl je vpravo v srdíčku... Děkuji moc!!!
        • anet98

Re: Re: Re: Gramy...

Tak sem hlásla fakt moc krásnej vzkaz.Zítra hlásnu určitě znovu.Boužel to jde jen jednou deně. *3* *4*
  • pajka52

*

Tak co lidi, jaký bylo to Grammy? Líbilo se vám to? A co všechno tam bylo o Michaelovi? A co ty jeho děti? Vám závidím co jste to viděli!! *15* Tak mi to tu prosím vše vypište... :-))) *4*
  • thesimsa

Grammy

Tak co, už vstáváte ? *15*
    • kristyn875

Re: Grammy

twe..sem byla překvapena sama sebou *1* sem hned vstala...ale bylo to klášný...a pak jak přišel Princ a Paris *3* .. Princ to nádherně řekl *3* Majky by byl na něho pyšnej, kdyby to slyšel *3*
      • Re: Re: Grammy

Sem taky hned vstala, což u mě nebývá zvykem :D
        Princovi to nehorázně seklo .. :D a má úžasnej hlas :D
        Ten proslov byl bestovní .. měl tam nejlepší proslov z těch všech lidí, co přebírali ceny .. a to mu je teprve 12 ...
    • thesimsa

Uáá teď tam byl Slash *14* *15*
    • thesimsa

Hmm hned na začátek Gaga .. to se dalo čekat .. *15*
  • zuzanka.pech

Na jakým programu??

Ahojky holky a na jakým programu to bude?? :) a co tam má být s Majklem? jeslti tady někdo ste tak prosím odepište :) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit