-
zatim pp =)
tak já se jdu vyspat aspoň trochu=) stejnak mě u toho mamka nenechá na celý :D ale Michaela vidět chci! mno tak pa=) -
Ale to jsou škrto fakt!
Kdyby to tady neexistovalo ak ani nevím že tam Michael bude *10* *15* Dívala jsem se na program a že tam bude Beyoncé, Taylor Swift, Black eyed Peas.....ale o Michaelovi tam vůbec nebylo ani bůů *15* ale teď pujdu asi spat ať jsem aspoň trochu vyspaná=) -
Grammy
Ty vole co bych za to dala kdybych mohla vidět předávání cen Grammy *8* škoda že ráno musím brzo vstávat... *10* -
-
Re: Grammy
jj po skončení můžu rovnou zůstat vzhůru portože musím valit do školy *10* *15* -
ale já bych řekla, že to bude i zítra v těch sestřihách..Majky byl nejlepší a největší osobností hudebního světa..takže myslim, že jeho tam určo daj:) *3* -
-
Re: Re: Grammy
ju no, to se budu snažit zkouknout aspoň ten sestřih... ;) -
-
Re: Re: Re: Grammy
aspoň něco že? budu to mít natočený ale živě bych to taky chtěla vidět. Když je to natočený tak je to horší obraz *1*
-
-
-
-
!!!
Holkýýýýýýýý!!Já se bojim že mě přitom někdo načape!!!! *9* *15* *15* -
-
Re: !!!
mno to mi povídej...já mám bobky že mě nevzbudí budík..sice sem si to dala na 1:45 a opětovný buzení ale stejně ...a pak že ráno zaspim *1* *3* -
-
Re: Re: !!!
jj taky to mám na 1:45 =) -
Re: Re: !!!
*15* *15* *15*
-
-
-
kdy!!!
*7* *7* bude to ve 2rano???!!!zitra..dnes?kdy!!? -
-
Re: kdy!!!
V pondělí ve 2 ráno, tedy v noci z dneška na zítřek. -
Re: kdy!!!
Grammy -
-
Re: Re: kdy!!!
A srandu si země nedělaj ? :D .. ve dvě ráno ? .. :D sakra snad jsou lidi, na jinzých kontinentech, kteří se chtěj koukat ! :D:D.. tak se na to kouknu na youtube no .. vždyť o nic nejde :D:D .. -
-
Re: Re: Re: kdy!!!
Že ? *15* taky by mohli být trochu ohleduplní vůči Evropě *15*
Ta cena pro Michaela navíc bude asi až na konci, což je totálně podflusácký *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kdy!!!
Cože??Až někde na konci???Omg!!To se asi po*rali néé??? *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: kdy!!!
Cože??Až někdena konci???Omg!!To se asi po*rali néé??? *15* *15*
-
-
-
-
-
!!!!!!
Co??Ve dvě ráno??No to si nastavím budíka jinak bych nevstala *15* *15* Ale budu muset nějak nenápadně zapnout televizuxD *15* *15* *15* -
-
Re: !!!!!!
Jo a holky nevíte jak dlouho to bude trvat???? *15* -
-
Re: Re: !!!!!!
Od dvou do půl šestý nebo do třičtvrtě. -
-
Re: Re: Re: !!!!!!
Hmm, tak to ani nemusím chodit spát *15* -
-
Re: Re: Re: Re: !!!!!!
Docela se vám divím, že kvůli tomu budete vstávat. Michaela miluju, ale vstávat ve 2 a čekat takovou dobu na pár minut při předávání.. , no nevím. To bych si pak vážně nemusela chodit znova lehnout... *15*
Ale jestli se na to kouknete, tak máte můj obdiv. A Michaelův asi taky. *15*
Možná si to nahraju. Přímý přenos je sice zážitek, ale radši na to kouknu vyspalá... *1* -
Re: Re: Re: Re: !!!!!!
Že???To jako budu dělat že spím a až budou 2hod tak vstanu pustím TV a budu se koukat dokonce(možná)a pak si lehnu a za půl hod budu vstávat!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!!
*15* tak nějak .. *15*
ale asi půjdu hodně brzo spát abych to potom do těch šesti vydržela *15*
-
-
-
-
Re: Re: !!!!!!
počítám nejmín 2 hodiny... -
-
MÁ TO TRVAT 180MIN,TAKY PŘEMÝŠLÍM JESTLI TO RISKNOUT A VSTÁT,ABYCH BYLA RÁNO ČILÁ DO PRÁCE.zÍTRA DÁVAJÍ SESTŘIHY ALE CO KDYŽ TAM Z MAJKLA UKÁŽOU JEN KOUSEK.MÁM ČI NEMÁM.... -
TRVÁ TO 180MIN!tAKY PŘEMÝŠLÍM JESTLI TO RISKNOUT,HLAVNĚ ABYCH BYLA ČILÁ DO PRÁCE.aLE MAJKL STOJÍ ZA TO!
-
-
-
-
DVD
téééda tady to fakt žije........ víte co mi přijde divný? Než se vydalo This is it na DVD řikalo se, tam bude hodina a půl až tři hodiny nových záběrů. Myslíte že tim mysleli ty bonusy? Protože jiný záběry z TII tam nejsou... -
-
Re: DVD
Však hej, ale ty bonusy jsou hlavně na Dvoudiskovým DVD (131 minut) a na Blue-ray(164 minut) ..
Na 1 DVD jsou taky nějáký bonusy, ale nevím kolik minut .. -
-
Re: Re: DVD
fakt?! to je to tak dlouhý? *15* já to teda mám a tak dlouhý se mi to nezdálo. *15* Ale stejně kecaly to nejsou z This is it, ale ty rozhovory... *9* -
-
Re: Re: Re: DVD
To bylo jasný, že tam napráskaj rozhovory *15*
Je tam aspoň, jak Michael dostal záchvat smíchu ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: DVD
coo? *15* ted nevim jakej myslíš. *15* ale určitě jo *15* a je tam jak ortega se mohl poto... z tý Earth girl *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: DVD
Ách super *15* doufám, že už to tento týden příjde .. *15* -
jojo je to tam *3* *15* -
http://www.youtube.com/watch?v=jihK tiG7B4U .. 0:34 to tam je ? *15*
Jo ? supér *15* se zas budu válet smíchy *15*
-
-
-
-
-
-
Grammy
Ahojte, nevíte kde bude vysílání cen Grammy??? Myslím nějaký kanál jako HBO a tak. nikde to nemůžu najít, a chtěla bych vidět to 3D video. -
-
Už vím, bude to na dvojce od 2:00, tak si to nahraju. Michael dostane Grammy za celoživotní dílo! Kdo to asi převezme? *7* No zítra se po škole budu na to rozhodně koukat, už se těším na to video a na Nicka Jonase *14* -
-
Re: Re: Grammy
převezmou to jeho dvě nejstarší děti Prince a Paris... -
-
No zase budu bulet jak blbá *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Grammy
Ahojky,já se na Grammy taky moc těším ,myslím, že zažijem dojemné chvilky, doufám že nezaspím *1* *3* *4* *14* určitě se dívejte všichni -
Re: Re: Re: Re: Grammy
Ahojky,já se na Grammny taky moc těším ,myslím, že zažijem dojemné chvilky, doufám že nezaspím *1* *3* *4* *14* určitě se dívejte všichni
-
-
Hojky...Tak když to převezmou onííí tak to se musím každopádně dívat=)) *15* *15* *14*
-
-
-
-
pokec
cau lidi a ahoj majki... pokeca nekdo?? *3* miluju te majki *14* -
-
Re: pokec
Já bych pokecala. *4* A můžu se zeptat jestli máš skypa? *7*
-
-
MJ.video