Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet.k

Dobrou .... =)

jdu spat...... pa =) *4*
  • janikoz

Lidi, jede vám icq 7? Mě ne a mám Visty, nevíte někdo co s tím? *9*
    • Re: ICQ

Mne Jede *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • anet.k

Re: ICQ

7? já mám 5.1 :D
  • anet98

Ahojííík

Ahoj všichni jak se máte? *4*
    • anet.k

Re: Ahojííík

super =)
  • bajush

This is it atd.

Ahojda všem. *4* Ode dneška už mám doma This is it. Sice to bylo objednaný, ale mamka to onjevila v Tescu a levnější. Takže to mám dřív a ještě ušetřím. *15* Samozřejmě, že jsem to právě dokoukala a učení na zítra musí počkat. Skoukla jsem i nějaký bonus a je to prostě úžasný. Opět jsem se přesvědčila o tom, jak skvělý člověk Michael byl. A jak jsem blbá, že jsem to poznala až po jeho odchodu. *9*
    On byl zkrátka Božím poslem, přesně jak říkali, vždycky za nějakou dobu Bůh někoho sešle.. My měli to štěstí, že jsme měli MJ.
    Ale jak maj dávat příští týden na dvojce ten dokument o něm.. Četla jsem si, co o tom píšou (pokud máte Týdeník televize, tak si to přečtětě) a zarazilo mě, že psali, že se topil v dluzích. Nevím, dvakrát tomu nevěřím... Patrně asi taky budou rozebírat jeho smrt a hypotézy, se kterýma přišla La Toya... Jsem na to zvědavá, ale už jak jsem četla Moonwalk mi zrovna La Toya moc sympatická nebyla... To jsem odbočila, no co si teda myslíte o těch dluzích? Mě to přijde jako kravina, radši se chci ujistit od chytřejších. *7* *15*
    • anet.k

Re: This is it atd.

jj v pátek se budu dívat =)
  • besta

GRAMMY PROSLOV

AHOJ::)RODICE MI NAHRALI GRAMMY *14* *14* *14* A TADY JE PROSLOV KTEREJ BYCH TAM CHTĚL ŘÍCT:JSEM TU ZA MNOHA FANOUŠKU....MICHAEL BYL INSPIRUJICI ....PRO VŠECHNE GENERACE BYL TO NÁŠ IDOL MOC HO MILUJUME STEJNĚ JAKO ON NÁS..JEHO SMRT MĚ ZASÁHLA AA..PARIS PRINCI MÁTE FAJN OTCE *3*
    • Re: GRAMMY PROSLOV

To je moc pěkný *1* *3* Nějak tak bych to řekla i já *14* *15*
  • tea301

ahooj

ahojky lidi...jak se máte?? u mě to celkem de..:D dvě hodiny jsem ted zkoušela tanec dangerou..všechno mě bolí umím max 1 minutu z toho a ještě tak amatersky.. *15* *15* *14* ..michael byl nejlepší tanečník..a někdy mě to štve protože naučit se potom alespon něco od něj je těžký! *15*
    • skih

Re: ahooj

já se mám good,souhlasím,že je to náročný *1* *5*
  • zuzanka.pech

Videa:)

ahojky,nemáte nějaké krásné videjka s Michaelem ?:) ale prostě ne že tam jsou fotky a ktomu hudbu,někde třeba kde i mluví atd..:) moc by mi to pomohlo *7*
  • janikoz

We are the world

Dneska jsem slyšela na Frekvenci 1, že Celine Dion a další kteří zpívali na Gramy, přezpívají We are the world a budou ten song prezentovat na pomoc Haity *14* Už se těším na to, jak to bude znít *15* ale když zpíali Eathr Song, tak jim to slušelo *14*
    • anet.k

Re: We are the world

jj bylo to krásný =)
  • pajka52

*

v pátek 12.2 budou dávat na ČT2 ve 21:25 Michael Jackson: Odkaz krále popu !!

*14*
    • jackson1

Re: *

Ahojky, ten dokument odkaz krále popu mám doma na dvd. On tam chudák taky popisuje, když byl vyšetřován za zneužívání, jak byl focen,celý nahý, jak to bylo pro něj ponižující atd bylo mi ho strašně líto. Bohužel celý dokument nemůže zachytit Michaelovu dobrotu a lásku a ukázat ho v pravém světle, tak jak ho zná jeho rodina a Liz Taylor, jeho drahá a milovaná přítelkyně.
      I Love YOU Michael
      A máš krásné a okouzlující děti, ze kterých vyrostou úžasné osobnosti, kterí bodou šířit tvé poselství. *3* *14* *14* *14*
      It´s all for love.
      L.O.V.E
      *14* *14* *14* *14* *4*
    • anet.k

To si musím ZAPSAT VELKÝM PÍSMEM =) Abych mohla nahrávat =) *3* nesmím na to zapomenout =)
    • teddy-girl

jůů super! *14* *4*
      • skih

Re: Re: *

už se těším *3*
  • angie72

Gramy...

Ahojky, mám to i na blogu, když by to chtěl někdo vidět. A poprosím vás, mám tam jako první nahoře v článečku link, kde bych potřebovala hlásek... Prosím...

http://healtheworld-m j.blog.cz
    • mikkk

Re: Gramy...

Angie,hned jak tento týden bude čas,tak kouknu a s hlasem počítej.páá
    • anet98

Taky sem ti tam jeden hodila.Zítra dám určo další. *3*
    • janikoz

Máš tam hlásek i ode mě *3* a ten Tvůj blog je super *14* *4*
    • anet.k