-
Come Together
Absolutně ted ulítávám na téhle písni.A nebyla náhodou v nějakym filmu??????? *7* Asi se mi to jen zdá že?????? -
Ahoj
Ty jo holky dneska sem na zboru zpívali Thriller a taky you are not alone...a Thriller jsem zpívali 2x a You are not alone 5x -
MICHEAL
Michael Jackson ŽIJE *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: MICHEAL
Jasně a ještě řekni že žáby štěkaj *15* -
-
Re: Re: MICHEAL
Konečně mě něco dneska pobavilo. Ty chytrej, jestli Michael žije, tak nejenže žáby štěkaj, ale v tom případě jsem ten nejlepší matematik na světě. *15*
A jinak ahoj. Doufám, že ste se měli líp než já, ale Michael už mi pomalu písničkama zpravuje náladu... -
-
DIKY
DÍKY JSEM RÁD ŽE JSTE MOJI FANOUŠCI MILUJU VÁS VÍC *14*
-
-
-
Jooo my víme, my víme :D .. všechno to jsou jenopm lži, jede v tom celá Amerika .. i Obama .. bláá, bláá, bláá :D -
Twl a etě si zapoměl dotad, že si ty Jackson. Hele jděte s tím víš kam. LOL a jestli tomu věřiš nech si to pro sebe. -
-
Re: Re: MICHEAL
na tohle se už ani nedá odpovídat. *16*
-
-
-
Důležité!!!:)
Ahojte *4* . Mě tady neznáte, ale pokud se na mě nebudete zlobit, chtěla bych Vás poprosit zda byste mohli hlasovat tady:
http://tweeter.faxo.com/Top_ Michael_Jackson_Nation
můžete hlasovat každých 20 minut, jsem si jistá že patříme rozhodně mezi nej 3 státy které milují majkího nejvíce na světě *14* . Přeju hezký den Jacksonky pa *4* -
-
Re: Důležité!!!:)
milik1988
Ahojky, já hlasuji pořád..... *1* *1* -
-
Re: Re: Důležité!!!:)
To je moc dobře, já taky hlasuju a doufám že to dotáhnem aspon na 3 místo máme na to ještě 21 dní *3* *4*
-
-
-
grr
holky asi budu vraždit...tedkon sem ještě naposled projížděla hudební kanály..a zrovna na MTVčku budou dávat v jedenáct Majkyho..to je pech..proč to nemůžou dát dřív..parchanti *9* *16* -
Halooo
Holkýý jste tu někdo??Pokecáme -
dobrou.....
Dobrou noc a krásné sny o Michaelovi
*1* *1* *14* *14* *14* *4*
We love you Michael very much *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
video
Ahojky, podívejte se na toto video, je to pěkné, krásná pocta, i když zpěv... někdy se mi chtělo smát.. ale dali do toho všechno *1* *1*
http://www.youtube.com/watch?v=S8ukg-HRLBo -
-
Re: video
Je to strašně hezký *14* a je to dobře,že na něho takhle vzpomínají jsem ráda *4*
-
-
topstar
lidi, ve středu bude na primě v topstaru něco o michaelovi!!! právě sem viděla ukázky *4* *1* *3* -
baluska 1
Ahojky,jak tu píšeš o té knížce o Michaelovi,to je životopis? Já sem ji ještě nikde neviděla, myslím v prodeji, a je to česky? *1* *3* *14* *14* -
-
Re: baluska 1
Mno je to něco jako životopis..a je to v čj..A TEĎ NA kissu HRAJOU Black or white...97,7 je stanice
-