Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

Jaj

Holky omlouvám se za to že je to tam tolikrát...mě se to nechtělo odeslat
  • baluska1

Ahuj

Holky dneska mi děda dal fakt best dárek...mí mamči ségra také poslouchala Michaela a děda prodává knížky a našel tam knížku od Jürgena Seibolda...a je to tato knížka:http://www.mjfriendship.de /de/images/stories/b_47.jpg
    Nevím estli znáte
  • anka6959

hlásněte

holki hlásněte Pro MAJKA která země měla nejraději, pro kterou zemi nejvíce znamenal...http://tweeter.faxo.com/ Top_Michael_Jackson_Nation
  • TWILIGHT

Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
    Dík ;-)
    Je to o zem která má nejradši twilight.
  • kRÁL

Byl to obyčejnej šašek kterej nic pro lidi v životě skutečně neudělal, jen si stlal pod polštář prašule aby měl na další plastiky a na svůj ranč .Ano to že zpíval o bídě v Africe to je moc hezký, ale bezúčelný.Sice poukázal na problémy lidstva, ale sám byl konzumentem prvního kalibru. *3*
    • Re: kRÁL

On prispel na choré deti a deti bez domova velké milióny v každom štáte kde koncertovala okrem toho spolupracoval s viac ako 40 charitatívnymi organizáciami a za charitatívnu činnosť dostal aj ocenenia, ale taký závistivý človek ako ty to nemôže pochopiť.
      Najprv si o ňom niečo prečítaj, až potom niečo hovor.
    • terunkaaa

Re: kRÁL

Ty jsi jen UBOŽÁK,nic jinýho nejsi!! *16* *13* Hele když si přečteš jeden debilní článek někde v bulváru a nic víc nevíš a nezajímáš se,tak vůbec nevim proč sem lezeš!!Michael toho udělal hooooodně moc jak pro svět tak pro charitu a dětičky:).A ty radši tady odsud vypadni!! *13* *13* *13*
    • thesimsa

A jinak dobrý ?
      Narozdíl od tebe toho pro svět udělal hodně ..
      • nikkyt

Re: Re: kRÁL

Promin ale tomu co si napsal se musim fakt smát.. *15* *15* *15* Hodně lidí hraničí s debilitou..ale ty?Ty si tu hranici právě překročil... *3* Lituju tě...
        Michael zase tolik plastik neměl!!! *16* takže hod zpátečku jasný?A souhlasim s zanesskou a angie.
    • Re: kRÁL

Ty BLBE,víš,co mě nejvíce vadí?Jak takového člověka jako ty mohou trápit cizí peníze.Až dokážeš to,co ON,tak se ti i pokloním.A v dnešní době máš přece tolik možností,tak se předveď.Jsi obyčejný CHUDÁK
    • zanesskaaaa

Já Ti nevím heleď, ale když jsem viděla videa, kde předával šeky s pomalu víc jak desetitísíci milóny. tak mi to nepřišlo, že si všechno hrabal pro sebe .. ale to je asi věc názoru ..
    • angie72

Michael...

Bezúčelný by to bylo "díky" takovým dementům, jakým jsi ty sám.

Michael je nejcharitativnější člověk s nejčistším srdcem a záměry!

Jinak zdravím všechny broučky tady na osobnostech... Mějte se moc krásně a kašlete na takové chudáčky, kteří nemají rozum...
    • scofieldmj

hele rudy to je videt ze ho ubec neznáš a že máš v hlavě vylízáno a nachcáno *10* *10* *10*
    • mrs_jackson

Ano, máme tu dalšího idiota co se potřebuje takle trapně projevovat!Jestli máš něco proti Michaelovi, tak vypadni!! *10* *16* *8*
  • pavlys

cusikk

pokeca nekdo po icku o majkíím piste
    443507806 *4*
    • mrs_jackson

Re: cusikk

já o Majkím ráda pokecám *4* takže si tě můžu přidat?
      • Re: Re: cusikk

Taky jsi byl smutný když Michael jackson umřel já moc.:):(:(:(:(:(:(:( *9* *9* *9* *9*
  • Ahuj

Ahuj holky..evím estli tu někdo je...ae jak se inak máte?? KOukala jsem na to video ohledně té pedofilie...A musim rick ze chvilema jsem v duchu nadavala na ty lidi a chvile jsem uronila slzičku...jsou tak bezcitní
    • Re: Ahuj

Ahojky že jsi přihlášená na Youtube *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15*
  • tea301

mějte se tu všichni krásně já jdu dbrou všem michaele miluju tě! *4*
  • anet.k

pa

už musím tak pa
    • tea301

Re: pa

pá a sladký sny
  • tea301

písně

ted poslouchám dirty dianu a když jsem se tak zamyslela na d jeho písněmi uvědomila jsem si že je vnich takové zvláštní kouzlo, které mě hrozně přitahuje! jso krázné a není jediná která by se mi nelíbila ale jsou takové, které mám ráda mín, takové u kterých brečím, takové na které nejraději tancuju, takové nadkterými se musím zamyslet, takové písně mohl napsat snad jen Bůh!:-) *4* *14*
    • majka111

Re: písně

přesně,to samí jsem si říkala dnes odpoledne při písničce Black or white,taky u některých tancuju,u některých brečím,a u některých se dokonce ták zamyslím že nemyslim na nic jinýho než na tu hudbu té písně *14* je to úžasný *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit