Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavlys

hihi

napis 443507806 *14* miluju te majkíí *14*
  • pavlys

pokec

pokeca nekdo po icku o majkim *14* *14*
  • dancitko

...Thriller dance

holky pujdete na Thriller dance??
    • xlenniex

Re: ...Thriller dance

to je jasný :) už se těšíím
    • baluska1

Re: ...Thriller dance

mno jasně že jo..
  • polinka

skončilo vyšetřování!

http://my-angel-michael.blog.cz/100 1/vysetrovani-pripadu-michaela-jack sona-skoncilo můj názor si přečtěte pod článkem...
    • mrs_jackson

Re: skončilo vyšetřování!

2 - 4 roky?? To je pro něj mááálo!! *10* *16*
      • Re: Re: skončilo vyšetřování!

LOL to tede je..tak 8-10 bohatě stačí..on by do té doby zemřel...LOL ,ae di nebe nepůjde...vidět ho tam Michael tak by šel za Bohem a musel by se ho zeptat co tam chce...někdo takový jako Condrat by neměl být v nebi a ve vězení na 2-4 roky je pstě máááááááloučko
        • polinka

Re: Re: Re: skončilo vyšetřování!

nemyslim si, že je tak starej, aby za 10 let umřel...
          • Re: Re: Re: Re: skončilo vyšetřování!

On je tuším rovnako starý ako Michael.
          • Re: Re: Re: Re: skončilo vyšetřování!

Mno jeho by tam klepla pepka...by si na něj všici ukazovali,že on Michaela zabil..tak z toho by ho tam radila mrtvice
    • zanesskaaaa

Re: skončilo vyšetřování!

2 - 4 roky ?? .. BLBOOOST !!! ..
      • polinka

Re: Re: skončilo vyšetřování!

spíš krutá realita...
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: skončilo vyšetřování!

Kde jsi ten článek našla ?
          • polinka

Re: Re: Re: Re: skončilo vyšetřování!

http://www.michaeljacksonweb.cz/ a píšou to i tady http://tn.nova.cz/red/celebrity/vys etrovani-smrti-krale-popu-skoncilo- odnese-to-lekar.html
  • pavlys

plosim

ahojik prosim kdyby neco opravdu mi o poslete na vzkazy ja musim vedet co je noweho......ale jinak te miluju majkííí mocinky moc *14* *4* miluju
  • pavlys

pls

ahojik neco noweho o majkim dyztak mi poslete vzkaz abych nebyla pozadu !! diky moc miluju te majkíí mocinky moc jsi nejlepsi tak ahpj miluju´te *14* *14*
  • Ahojíííííík...

Holky sem tu na rychlovku,protože tata mi zakázala kompl!! *15* *5* *15* No a co jinááááááč???Budete koukat na Zamilovanýho profesora 2?já určoo!!Jinak se mějte krááááááááááááááááááááááááásně moc krááááááááásně samo že i ty Majkííí!!!..MILUJU TĚ MAJKÍÍÍ!!! *14* *14* *14*
    • xlenniex

Re: Ahojíííííík...

joo, Janet tam byla skvělá, někdy jsem v ní úplně viděla Majkla <3
      • luuuca

Re: Re: Ahojíííííík...

já taky, hlavně když se usmála...celý michael *15* *1*
        • xlenniex

Re: Re: Re: Ahojíííííík...

joo přesně *1*
  • anka6959

????

holki která z vás ma ICQ 450 043 740??
    • anet.k

Re: ????

jááááááá =) proč?
      • anka6959

Re: Re: ????

jéééééééé ty si mě přidáváš??? *15* *15* *15* *15* *15* tak to jo já si tě přidám
        • anet.k

Re: Re: Re: ????

počkej takže to pio seš ty?
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: ????

oprava: pivo
  • anet.k

Můj Mega zážitek

Chystala jsem se do školy a už bylo moc pozdě. Autobus zy chvilku přijede na zastávku, a já ještě nebyla ani obutá. Když jsem se obouvala, slyšela jsem jak vrzají a bouchají vrata. Když jsem otvírala dveře na ven, slyšela jsem najednou, že se vrata najednou zavřela.PRVNÍ CO MĚ NAPADLO BYLO, ŽE TO BYL ZLODĚJ NEBO NĚJAKEJ CIGÁN. Zůstala jsem stát s otevřenou pusou a v tu chvíli jsem nevěděla co mám dělat. Jestli se tam mám odvážit jít, nebo si nechat ujet autobus do školy. Měla jsem VELKÝ strach. Kdyby nebyla taková tma, snad bych se odvážila vyjít. Pořád jsem tam stála a přemýšlela kdo to mohl být. Vnukla se mi taková myšlenka, že by to mohl být Michael, ale to by mi přece neudělal. Tak jsem šla vzbudit mamku a všechno jsem jí řekla. Šla to zkontrolovat. Když došla k vratům, tak zjistila, že jsou otevřený. Pak se podívala ven a říkala že to zloděj nebyl, protože ve sněhu nebyly ani žádné stopy. Tak jsem valila na autobus a když jsem došla na zastávku, autobus mi před nosem ujel.

No tak vidíte, kvůli čemu mi autobus ujel. :D Ale pořád mi neleze do hlavy, jak mohly být vrata otevřená, když byla předtím zavřená.

To byl asi můj první VELKÝ zážitek, který sem ještě nikdy nezažila. =)
    • luuuca

Re: Můj Mega zážitek

třeba je to něco jako v paranormal activity! *8* *8* *1*
    • thesimsa

Třeba nějákej vítr nebo něco .. *15*
    • nikkyt

TO BYLI DUCHOVÉÉÉ !!!! ne dělam si prdel..ale i to je možný.. *15* já už mam takovejch zážitků teda víc a poslední dobou se to dost stpnuje... *15* někdy mam fakt nahnáno.... *15*
  • polinka

hlasujte

http://x-cape-michaeljackson.blog.c z/1001/3-kolo-sonc prosím o hlásek pro Polu. Děkuju *4* *4* a když už to nebudete chtít udělat pro mě tak aspon pro Michaela, nechcete snad aby náká Selena Gomez porazila Michaela že? *15* *4*
    • anet.k

Re: hlasujte

Mno to nechceme :D v PoPkornu nebo nevím kde bylo npsaný že chodí s otčímem nebo co *15* ale to se netýká Michaela *15*
      Jo a mám to tetování s Michaelem z Bravička
      • luuuca

Re: Re: hlasujte

aww já chci taky!! *8* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit