Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anka6959

:(

ahoj holki tak co jak se máte *15* *15* já sem dneska tak štastná segra jela do roudnice nad labem pro štěnatko to je taaak rozkožný.no ale jsem taky pěkně nasraná ve škole se do mě navažej že MILEY je lepší jak MAJKÍÍÍ že umí líp zpívat jak on že není plastiková a nerozpadá se.mě už to dosr štve *16* *16* *16* *16* jsou pitomí ale co já s tím nadělám??já ho budu obdivovat vždycky.at si říka kdo chce co chce.já si budu stát za svím
    • nikkyt

Re: :(

To znam je to děs..a Michael zase tolik plastik neměl tak at držej hubu.Navíc Myleyna je zase chodící maskérna má na sobě tuny make-upu *3*
    • kristyn875

hlae tim se nestresuj..tohle mám taky...jak ve škole tak v hudebce...nejhorší bylo, když se na koncertě proti mě spikla půlka sboru..jen proto, že sem řekla že Majky je mnohem klášnější než Robert Patison...a samo začali mít všichni keci o tom samim jako u tebe....ale to chce vypustit *3*
      • anka6959

Re: Re: :(

já sem to taky vypustila ale stejnak.miley zatim na něj nemá spíš nikdy na něj nebude mít až jednoho alba prodá 100 mil kusu což se jí asi nepodaří.tak chci slyšet je
        • bajush

Re: Re: Re: :(

Nic si z toho neděl. U mě je to podobný. Nejen, že si myslej, že se nechal vybělit, ale včera o něm jeden kluk řekl ještě něco horšího...
          Ale přišla jsem na jednu věc. Tuhle jsem koukala na óčko a hráli tam Miley. Jak jsem to tak poslouchala, napadlo mě, co na ni všichni maj? Vždyť zpívá úplně průměrně až tuctově jako každá jiná zpěvačka. Nevyniká extra hlasem nebo něčím jiným. Prostě je to jen ,,idol" téhle doby. Kděžto že Michael se dokázal udržet mnoho let a už od prvního slova je slyšet, že on má výjimečný a jedinečný hlas.
          Za pár let po Miley neštškne ani pes, ale Michael je věčný. Jako třeba Elvis...
          • luuuca

Re: Re: Re: Re: :(

to teda souhlasím...ale teda ani nevim kdo to je nejaka miley nebo co... *1* *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: :(

přesně =)
    • anet.k

koho by to neštvalo =(
      u nás ve škole je to v poho i když taky o někdo uráží. ale já si z toho nic nedělám
      a řeknu jim, že to co říkají, že není pravda a už jseou zticha *15*
      • anka6959

Re: Re: :(

no ale ono to začalo až tedkon tenhle tejden před tim to bylo v poho a nejhorši je to že mi to řekli moje kámošky.
        • luuuca

zase kluci u nas ve třídě říkají že je michael gay, pedak a takové hovadiny *16* ..ani to nevnímam a po čase je to vždycky přestane bavit..prostě sou to idioti...všichni... *10* *8*
        • anet.k

i moje kámošky mi to říkají
  • anet.k

Ahoj

Ahoj.
    Dneska se mi pro změnu stalo zase něco hroznýho *9*
    • scofieldmj

Re: Ahoj

a co se stalo
      • anet.k

Re: Re: Ahoj

jestli vám to nebude vadit, tak to zkopíruju ze dvýho blogu, protože se mi to teď nechce psát znova *15*
        NEVA?
  • jackson1

hlasujte

hlasujte pro ČR
    http://tweeter.faxo.com/Top_Micha el_Jackson_Nation
    • anet.k

Re: hlasujte

Asi si to dám na blog aby to vidělo víc lidí =)
      • nikkyt

Re: Re: hlasujte

JJ ja už to tam taky mam *15*
    • nikkyt

Re: hlasujte

hlasuju celej den..stejnak pocybuju žem se dostanem aspon na 3. místo..maj pěknej náskok *8*
      • eve-lyn

Re: Re: hlasujte

Tak sem taky hlásla,ale máš pravdu maj pěknej náskok..
  • scofieldmj

spat

ja uz du taky tak se mejte *3*
  • anet.k

tak pa=)

Tak já jsu spinkat tak dobrou noc víme s kým *14* *14* *14*......... ...s mojim záchranářem tak pa *14*
  • jackson1

Ahojky

Ahojky, jak se máte a co děláte?
  • anet.k

Ahoj =)

aHOJ VŠICHNI *4* Jak se máte? Já uplně suprově *15* *14* Mě Michael prostě zachránil *14* *14* *14* *14* Miluju tě *14* *14*
    • mrs_jackson

Re: Ahoj =)

Ahojky!Já nic moc...a jak tě zachránil? *14* *14*
      • anet.k

Re: Re: Ahoj =)

Prostě já jsem měla včera traumata z fyziky protože mě vychází 3-4 a dneska jsme měli psát test který o tý známce rozhodne. a já byla celá vystresovaná dopředu, že jsem nebyla ani schopná se učit.(vystresovaná jsem byla hlavně z učitele, kterýho máme. je fakt hrůzostrašný) :) Ale já jsem fakt brečela a byla jsem celá na hromádce a volala jsem zoufale Michaela o pomoc, ať mi vyjde aspoň ta trojka, a aby to dopadlo líp atd....
        Mno a dneska jsme psali ten test a já jsem z něho měla trojku a mě bylo upe jasný, že dostanu na vyzo čtyřku a už jsem s ní počítala. Ale jak on říkal známky, tak když byl u mě, tak říkal: Kudrnová to má teda mizerný,........pak přemýšlel......a pak řekl: Kudrnová 2.
        JÁ JSEM BYLA Z TOHO CELÁ UPE MIMO. PROSTĚ JSEM TOMU NEMOHLA UVĚŘIT ALE JE TO TAK.

DĚKUJI TI MICHAELI *14*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: Ahoj =)

Jé tak to je super! *14* *14* Já už jsem ho prosila o dost věcí a většinou se mi to taky splní *14* *14*
          • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

..tak to se máte *4* ..asi ho poprosím o radu,nevím,na jakou střední jít.Třeba mi vnukne nějakou dobrou myšlenku.
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

jj tak to taky někdy zkus =)
        • thesimsa

Re: Re: Re: Ahoj =)

Takže tobě vycházelo 3-4 a dostala si 2 ? *15*
          Těš se na 8. třídu .. to teprve začíná to pravý peklo .. *15*
          • polinka

8. je v poho... *15* těš se na 9. třídu *15* *15* *15*
          • anet.k

mno já jsem to peklo měla už i teĎ ale prostě dneska se stal zázrak *14*
            On nám to i říkal proč je na nás tak zlj(mno zlej ne ale přisnej, že prej nás připravuje na střední školu. mmno to je sice hezký ale nejsme na gymplu. aŤ si de na gympl sám když umí tak dobře připravovat *15* jo a jinak až budu v osmý třídě tak budeme mít z toho jinou učitelku tak to zas tak hrozný nebude =)
            • thesimsa

*15* *15* to sme dělali minulej rok .. *15* Učitelka už nevěděla, co s náma, tak nás nechala .. *15*
            • zanesskaaaa

to my na čéjině, když píšeme takovej minipidi testík, kde dopisuješ jenom y/i a tak .. to tam na sebe přes celou tří řvem co tam má bejt a učitelka nic :D:D
            • anet.k

Jo tak to takový učitele chci mít taky *15* *15* ale i někdy se nám podaří něco od sebe opsat *15* *15* kdyby moje spolusedící ode mě dneska neodepisovala, měla by trojku :D *15*
            • anet.k

*15* *15*
            • thesimsa

neuhlídaj * sorry .. *15*
            • thesimsa

*15* *15* hlavně, že furt všechny hlídaj .. *15* stejně nikoho neuhlídal .. *15* ..
              Bývalá spolužačka je teď na gymplu a když píšou test z matiky, tak učitel si vyhodí nohy na stůl a všichni běhaj po třídě opisujou a ho to nezajímá .. *15*
              Taky bych chtěla mít takový učitele .. *15*
            • zanesskaaaa

My jsme měli takový lavice, který byly zepředu uzavřený :D .. takže tam niko neviděl :D .. největší poděl byl, že jsme psali a ona šla do zadu pro papír :D .. všichni ''nenápadně'' zajeli do lavic .. a ona si toho stejně nevšimla :D .. a my se tam všichni řezali smíchy :D:D
            • zanesskaaaa

Vzoreček si zapamatuju, ale pak se u toho seknu a jsemv rici :D .. tak alepsoň že tak :D:D
            • thesimsa

*15* já sešit v lavici nemůžu mít, protože sedím v první ... *15* nechápu, jak sem si tam mohla sednou ..
              *15*
            • zanesskaaaa

No právě :D .. základku jsem prolezla jenom proto, že když jsme psali z teorie, tak měli všichni sešity v lavicích :D ..
            • thesimsa

Já si pořádně ani ty vzorečky nepamatuju .. *15* .. výpočty sou totální průšvih .. *15* naštěstí vždycky, když su zkoušená, tak nemusím dělat výpočty .. *15*
            • thesimsa

Cože ? *15* První rok je to pohádka *15* sem vždycky nabrala dobrý známky jen na pokusech ... *15*
            • anet.k

jj lepší 4 než 5 *15*
            • zanesskaaaa

Já jsem ráda, že se udržuju na průměru mezi dvojkou atrojkou :D .. můj průměr 2,66 mě drží nad vodou :D .. ještě, že máme učitelku, která ti alespoň za vzorečky dá čtyřku :D:D
            • anet.k

ha představ si že první *15* *15* a za celýho půl roku jsem nasbírala jenom 4 známky *15* tři 3 a jednu 2 *15*
            • thesimsa

*15* *15* taky bych záviděla kdybych měla trojku .. *15*
              Kolikátej rok máte fyziku ? *15*
            • anet.k

Já taky tu logiku furt nechápu *15* *15* *15* ale všichni ve třídě mi to záviděli =) nikdo stejně neměl 1 z fyziky *15* byly hlavně trojky =)
            • thesimsa

My máme přísnou učitelku naštěstí jen z matiky .. *15*

Ale furt nechápu tu logiku, když ti vychází 3-4 dostaneš na test 3 a vyjde ti 2 .. *15* To bych brala i u nás na škole .. *15*
            • anet.k

díkec =) byla bych ráda ra tu trojku ale za dvojku jsem přímo šťastná jako nikdy =) určitě tomu Michael nějak pomohl =)
            • eve-lyn

..blahopřeju..mě vychází trojec.. takže super..no *1*
  • besta

za20let...

lidi rikaj za 20let budu mit děti pojmenuju je tak a tak...za 20let muze byt vse stracene!!!lidi za vterinu vykacej nekolik stromu za vterinu zemrou nekolik tulene!! *10* *16* *8* DOST!!!!! musi to prestat nekterym to je fuk ale nam ne!!proto tu je nadace HEAL THE WORLD!!ja sice jeste neprospel ale protoze nedostavam kapesne ale hned co je budu mit prispeju!!!kazda kapka je dobra!bude to tu jeste za 20let?odpoved mate ve svem srdci.nas ukol je dokoncit MICHAELUV UKOL!!
  • bajush

who is it

http://www.youtube.com/watch?v=qQwF HoLMti8&feature=related
    nemůžu si pomoct, MJ se mi tam moc líbí.
    A na týhle písničce jsem teď závislá... *14* *14* *1*
    • anet.k

Re: who is it

Jsme na tom ipe stejně =) *14* od včerejška jsem se do ni zamilovala a od tý doby jsem na ni závislá a na mp3 si ji pouštím pořád dokola *15* mILUJU ♥ aLE JAK BYL TEN VIDEOKLIP TAK TAM mICHAELA ZABÍRALI MÁLO, ALE JAKO VŽDY MU TO TAM SLUŠELO *14* *14* *14*
  • mrs_jackson

zdravim ;DD

čusíQ pár dnů sem tu nebyla ale koukám že je vše při starym *15* a co jinak, jak je??je něco novýho o Michaelovi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit