Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mj live?

AHOJ JE TADY NEKDO KDO UMI DOBRE ANGLICKY PLS? *7* *9* http://www.youtube.com/watch?v=GrmlVO_w0T8&feature=related *7* *7* POTREBOVAL BYCH TO PRELOZIT.....JO A MRKNETE SE NA TO CELI..
    • polinka

Re: mj live?

Michael ale nežije...
      • Re: Re: mj live?

JA WM ALE PORAD SE S TIM NEMUZU SROVNAT *9*
        • kristyn.jackson

Re: Re: Re: mj live?

chapu te dvakrat to neni super ja kdyz nemuzu spat tak siho pustim di mp3 a to usnu raz dva
          jak se mas
          *4*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: mj live?

no to já taky neeee *9* *9*
  • petulik5c

sakra!

no tak to nemáme dobrý ani náhodou už sme 4 a madarsko má něco přes 3000 no tak to je fagd blbéééééééééééééééé éééé
    ted sem hlasovala a čekám až budu zase moct *14* *3* *1*
  • luuuca

pozdrav :D

čau lidi *1* mám vám vyřídit od nikčijacksonky, že se na vás těší, a že je jí po vás smutno *1* *4* a taky vás mám pozdravovat *3*
  • bajush

pá :-)

Tak já jdu, ať se dokopu k tomu učení. Mějte se všechny fajn a dobrou noc. *4* *3* *15*
    • jackson1

Re: pá :-)

pááááá, dobrou noc *14* *14* *1*
  • jackson1

balush

To je výborný s tím obrázkem, naprosto souhlasím *14* *14* *14* Michael bude pořád s námi *14* *14* *1* *1* *15* *15*
    • bajush

Re: balush

to vím *15* pak si to na sebe vezmu do školy, ať každý vidí, že mu fandím a že to je skvělej člověk.. no i když spolužáci věděj, že jsem do nej zblázněná *3* *1* *14*
  • ...

Hej holky hlásnite tadyk pro našu Láásinečku plíís!!!Je třetí *9*
    http://www.bravo.cz/cislo-1/zebri cky
    • jackson1

bravo.

už je druhý, hlásla sem *1*
      • Re: bravo.

..Supér.. *15* *1*
  • jackson1

Ahoj

Ahojky, co děláte? Ja se dívám na koncert dangerous tour. Je neplepší... *1* *1* *1*, přímo brilantní výkon našeho miláčka *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* . Nebojte se, jinak taky hlasuji.. Polsko musíme porazit... *3*
    • kristyn.jackson

Re: Ahoj

Jestli chces tak pomuzu taky a rada polsko musime prazit jasna vec.
    • bajush

Re: Ahoj

Ahoj, nevím, jak ostatní, ale dělám spoustu věcí. Mě totiž napad dobrej nápad. *15* Já si nechám dát na tričko nějakou malej obrázek Michaela. (jsem od přírody mírně praštěná, proto ten nápad..) Aspoň ho budu moct nosit furt sebou. *15* *3* *1*
      Ale jinak je to na pytel, protože budu zkoušená z angličtiny a mám se na zítřek naučit 3 lekce slovíček. Pochopitelně jsem s tím ještě nezačala... *4*
  • nnnnnnnnn

Ahoj já jsem Michael Jackson jak se máte? *4*
  • daduska

Bravo

Ahojte Dámy pojdte plosím hlasovat pro Mike protoze je na 4 miste moc prosím http://www.bravo.cz/cislo-1/zebrick y *14*
  • baluska1

Ahoj

ahoj holky...jo zapoměla sem žev Miss aerobick byly tři písně o Michaela..Na They don't care about us nastupovaly..Na Beat it a Bad tančila jedna holka a ta měla bílou košili a klobouk...a na konec tam šplhaly a jako první byla Billie Jean..Jááj to bylo fééést
    • Re: Ahoj

Joo koukala sem se *15* já sem měla takoví tušení že tam bude něco co se týče Mike *14* *14* *15* *15* *15*
      • Re: Re: Ahoj

Sry..mělo tam bejt Mika *15* *15* *15*
        • baluska1

Re: Re: Re: Ahoj

Já taky už jak bylo v ukázkách TDCAU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit