-
upřesnit.......
ta -
upřesnit.......
Jestli můžu trochu upřesnit vzkaz, co sem napsala petulik5C tak sem dám podrobnější adresu:
http://tweeter.faxo.com/Top_Mic hael_Jackson_Nation
Tak se budete líp orientovat *15* ale pochybuju, že dáme 7000 hlasů aby jsme předběhli Polsko, které je na 1. místě =) -
-
Re: upřesnit.......
Dáme, všechno dáme. Bude sranda a pro Michaela to uděláme. *15* -
-
Re: Re: upřesnit.......
mnno jaká srana?
to že se kvůli němu přetrhnem? *15* *15* nemyslím to zle Michaeli=) *14* -
-
Re: Re: Re: upřesnit.......
No.. přetrhávat se zrovna nemusíš.. *15* Ale když se ti bude chtít, tak dáš hlas. Já tu taky nemíním vysedávat do rána, jen kvůli hlasování. *15*
Pro Michaela můžem udělat i jiný věci, ne? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: upřesnit.......
mno já vím ale tohle není klikárna *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: upřesnit.......
mno co myslíš že já *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: upřesnit.......
no jo, na klikárně už jsem dlouho nebyla *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Ahoj =)
Ahoj =)
já už jsem tu tak dlouho nebyla asi naposled o silvestrovi=) to je pěkně dlouho :D......mám tu pro vás pár vzkazů =)
1) zjistila jsem, že PoPkorn upe Kopíruje Bravo nebo naopak(nevím) protože tam byly dva stejný články o Michaelovi a o jeho otcovi Joe, jak ho týral a jak chtěl po něm peníze atd......ale to je vedlejší detail =)
2) učitelka z těláku mě říkala, že můžu donést nějaký CD že si budem pouštět písničky a budem na to tancovat. Tak donesu CD Michaela *14* to bude trsačka *14* *15* *15* ne, dělám si srandu. Na nějakej Aerobikk jim jako kašlu *16* *16*
3) ještě něco ale to už jsem zapoměla *15* *15* *15* -
d
Michael není mrtvej kdyby jste nebyli tak blbí tak to vidíte úplně každej ale KAŽDEJ ví že není mrtvý jenom jeho fanoušci tomu věří protože je to všechno komedie pro ně!!!
Světová media,umělci,jeho rodina atd atd ti všichni vědí že je na živu a dělají s ním tuhle frašku. -
-
Re: d
Hm .. aha :D -
-
Re: Re: d
Na takový dementy nemá cenu reagovat zaneskooo...
Jinak ahojky zlatí, jak pak je? -
-
Re: Re: Re: d
jo to nemá *15* *15* už jsme na to zvyklí *15* ale neměli by si zvykat nás tady otravovat *13*
-
-
-
Re: d
to by mi udelalo radost kdyby si mel pravdu a máš nato nějaký důkaz
-
-
...
Tak brouuu cholčenkýýý... *15* *15* *15*... Kráááááááásný sníčky o Majklíkovi *14* *14* *14* -
this is it
Ahojky, tohle je holčička s this is it z Earth songu, je roztomilá *1* *1* *1* takový andílek *4* *4* *4* *4* *14* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=yp-Bx6GjwuI&feature=related -
honeeeeeeem
lidi kouknite se na www.faxo.com a hlasujte pro majkla:THIS IS IT čr je třetí to musíme dát tak se tam kouknite!! *1* je to ta adresa a nahoře je napsano vote wall to potvrdíte a najdete majkla *1* to dááááááááááme *15* -
-
Re: honeeeeeeem
Jasněěěěěěěěě!!!Už du na to!!! *15* *15* *15*
-
-
ahoj vsem
sem tu nově ale jinak Michael best man -
-
Re: ahoj vsem
To si ale asi jenom myslis ze je to best man *4*
-
-
Black Or White
Jsem v sobotu vyděla tu necenzurovanou verzi a říkámm si že jsem nikdy neviděla nic co by bylo víc sexy než tohla se nedivím že to cenzurovali *15* MJ byl až mnoc sexy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Black Or White
a nevíš jestli je i někde na netu ta necenzurovaná verze? *7* a i ta cenzurovaná? *15* já jsem z toho ted jaksi nák zmatena... *15* -
-
Re: Re: Black Or White
Myslím, že ta cenzurovaná je "Panther Dance" *15*
http://www.youtube.com/watch?v=mS86cE55KUo
-
-
-
zeptam se
taky na nej porad myslite ... dnes me meli prirodak a byla samo sebou nuda a ja myslela na majkího a najednou mi v hlave znela jeho pisen a ja se tam malem rozbrecela,....... jak tancoval *4* *4* byl proste dokonalej ..taky tomu nechci verit ale hodne lidi rika ze ho zabila jeho rodina ... ze podplatili doktora ale rikam proc by to delali?? nikde nenajdu spravnou odpoved *7* chci aby zil *9* *9* *9* ale s tim se uz neda nic delat bohuzel *9* koukala jem na youtube jak tam lezel na tech nositkach a mel ten dychaci pristroj na svych krasnych rtech... *9* majkí miluju te i kdyz tady ted nebudu ale prijdu pro tebe vse.... ahojik vsem a tobe majkí ..miluju te *14*