Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahhhooooojky..

Holky!!!!!Jakpak je??..Ted sem se koukala na telku a dávali tam reklamu Zamilovaný profesor(tedkom nevim jestli 2?? *7* )a ještě něco tam bylo napsaný noo,a ukazovali tam Eddieho Murphyho a Janet Jackson a já taký:coooo???Janet Jackson??Tak na to sem musím podívat *15* *15* *15* a dávali k tomu kousek BLACK OR WHITE!!..Ježiš holky,mě všechno připomíná Majkího,aspon na něho nikdy nezapomenu *9* *15* *15*
    • zuzanka666

Re: Ahhhooooojky..

Jo je to dvojka a taky se moc těším jak to budou dávat.Janet je tam moc pěkná. Ale někdy mě štve jak je po MJově odchodu je ho všude plno a předtím na něj házeli jen špínu a nikdo si ho nevšímal v dobrém(tedy kromě nás *15* )
      • Re: Re: Ahhhooooojky..

JJ!!Přesně..no.. *15* *15* *15*
        • robie

Re: Re: Re: Ahhhooooojky..

To co je ten tvu obrazk tak to je urcite michael jackson-no jo cikan jakej zpevak je popularnejsi nez cikan.cikani jedou jooooooooooooooooooooooo *8* *8*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Ahhhooooojky..

Taky Ty jsi dobře trapnej .. až jsi k smíchu :D .. větší kravinu jsi ze sebe snad vydat nemohl :D
  • kristyn.jackson

michael

Nekdy semi zda zeto vubec neni pravda ze uz neni! nekdy se rozbrecim vim ze setim nevrati ale meto celkem porad boli byl to proste king at si kazdy rika co chce vadi my treba ze onem rikaj zeje pedofil to me stve.kika
    • zuzanka666

Re: michael

Máš pravdo mě to taky strašně bolí *9* říkám si vždyt je to už půl roku ale tohle nepřebolí nikdy nebyl to jen king byl to taky strašně moc krásnej sladkej sexy človíček...a nebyl pedofil nerozpadal se ani nic stoho co za kraviny o něm psali za kraviny.Mj byl první člověk který mě rozbreče svou písní(Childhood),když mi bylo třináct.Nikdy nezapomenu na jeho usměv a psí očíčka *9*
      • bajush

Re: Re: michael

Ahojky. K Vánocům jsem dostala Moonwalk. *4* Ale když jsem ho začla číst, najednou se to všechno kolem Michaela vrátilo. Zas ho musím neustále poslouchat a strašně mě mrzí, že už tu není. Do tý doby jsem se s tím tak nějak smířila, ale jak to tak čtu, zjišťuju čím dál víc, že tenhle člověk je jedním slovem dokonalý. Prostě.. vyrovnat se s jeho odchodem mi zas nějaký čas zabere... *9*
        P.S. 30.1. má babi 70 a bude to asi velká oslava... Mě se tam moc nechce, ale těším se na to, že si vezmu tričko King of pop! *14*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: michael

Já mám Moonwalk už delší čas ale ještě jsem ho nezačala číst protože nemám pčečteny knihy které o něm vydali jiní.MJ jsem vždy brala jako jednoho z nejkrásnějších lidí na téhle planetě.A až po jeho odchodu jsem si uvědomila že nejsem jediná komu se líbil jako muž i po roce dvatisíce.S jeho odchodem se nejde jen tak vyrovnat. *9*
          Jo a na té oslavě se hlavně přejez to já dělám vždycky *1*
          • bajush

Re: Re: Re: Re: michael

S jeho odchodem se vyrovnat nedá. Akorát nevím, jestli se s tím chci vyrovnat.. Vždyť v našich srdcích stále žije! Bohužel mě mírně deprimuje tatík, protože neustále opakuje, že takhle vzniká závislost a že jsem na MJ závislá atd. Myslím, že to je tím, že on sám ho nemusí a proto mu přijde hroznej. Kdyby ho ale znal tak, jak my, asi by názor změnil. Jenže...
            A přejíst se? No, nevím, guláš mi moc nejede a nepředpokládám, že bramborový salát bude tak dobrý jako od maminky. *15*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: michael

Můj tata začal mít Maikiho rád až po smrti protože si dřív myslel že mněl jen rychly písně.A jednou ještě když tu s námi Maiki byl tak hráli jeho pomalou písen v rádiju a já na tatu to je Michael Jackson a on že to není že nemá tak krásny písně a já že to je že ho poznám protože ho mám ráda a tata se úplně divil jak ho můžu mít ráda.Ale taky říká že my všíchni fanoušci jsme už blázni a dostanem se do blázince...
              Taky moc guláš nemusím ale zase tam bude dost sladkýho ne?
  • mrs_jackson

prosim...

Ahojky.Mohly byste pro mě něco udělat? Hlásněte pro mě tady: http://miley-cyrusovaa.blog.cz/1001 /sonf#pridat-komentar je to soutěž o nejlepší film.Jsem tam s This Is It.Díky *4*
    • Re: prosim...

Más ho tam...
  • anet98

Ahojííík

Ahojííík holky tak sem tu zase po dlouhé době.Tak co je nového o Michaealovi a jak se vůbec máte?A trošku opozděně přeju krásnej a šťasnej novej rok a Majký tobě samořejmě taky. *3* *4*
  • ...

Holky,ted sem se rozbrečela u písničky For all time!!!Strašně mě to vzalo!!!...JÁ TĚ CHCI MAJKÍÍÍÍÍÍÍ *9* *9* *9*
    • dancitko

Re: ...

tak to ti nechodi takove dojemne emaily nako me...ja brecim kazdy den a cely den
    • mrs_jackson

Re: ...

Já se zase pokaždý rozberečim u Will you be there *9* hrozně bych chtěla být s nim *9* *9*
  • pls

nema nekdo pisnicku Michael Jackson - I'll be there v pocitaci nikde mi nejde stahnou kdyz tak tak mi ji poslete na email dancitko1@seznam.cz
    • luuuca

Re: pls

jj já ti to pošlu *3* *1*
      • dancitko

Re: Re: pls

diky
        • luuuca

Re: Re: Re: pls

zatím se mi to pořád nahrává do přílohy, tak vydrž *9* *3*
          • dancitko

Re: Re: Re: Re: pls

jo jasne
            • luuuca

Re: Re: Re: Re: Re: pls

no nějak mi to nejde tak to nechám na zítřek jo?? *3* *9*
            • luuuca

Re: Re: Re: Re: Re: pls

bože to snad není pravda, jak se to dlouho načítá *8* *8*
  • jacksonova1

video mj.

http://www.youtube.com/watch?v=3cX3 l4fc-aM

naspival akon *14* *14* *14*s michaelem
  • jacksonova1

video mj.

http://www.youtube.com/watch?v=3cX3 l4fc-aM

naspival akon *14* *14* *14*
  • aannddrreejjkka

Jsme na třetím místě!

http://tweeter.faxo.com/Top_Michael _Jackson_Nation Hlasujte!
  • novu..

novu novu přepněte na novuu!!a honéééééém *15*
    • pajka52

Re: novu..

co tam bylo????
      • Re: Re: novu..

jednou tam tancovali They dont care about us a pak nějaká holka tancovala na Bad a Beat it!!!a páák tam chvílu pouštěli Bilie Jean!!!!!! *14* *14*
        • luuuca

Re: Re: Re: novu..

ajéje...já to neviděla *9* a co to bylo za pořad?? *8* *4*
          • Re: Re: Re: Re: novu..

No to miss aerobik 2009!! *1* *15*
            • luuuca

Re: Re: Re: Re: Re: novu..

*8* *8* tak to bylo ono!! do prkýnka proč sem se taky nedívala *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit