-
ČAUEEEC
Tak se dívám že tu moc příspěvků nepřibylo od včerejška!!No a jinak AHOOOOOOOOOOOOJ *15* *15* -
...
http://tweeter.faxo.com/Top_Michael _Jackson_Nation
Hlasujte pro ČR prosím .. hlasovat se může každých 20 minut .. -
-
Re: ...
Nooo skvělý!!Už sme čtvrtí!!!!Hej to není fér *16* *15* -
Nooo skvělý!!Už sme čvrtí!!!!Hej to není fér *16* *15* -
za chvíli nás dožene maďarsko a a polsko nikdy nedoženeme... -
-
Re: Re: ...
Ani rusáky nedoženem .. :D
Ale aspoň na tom 3. místě by jsme se mohli udržet .. :D -
-
Re: Re: Re: ...
3. místo je pěkný. :) Hlasuju, když si vzpomenu akorát nechápu, k čemu to vlastně je. *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ale za chvílu budem 4. :D
Jaká země má nejlepší fanoušky .. aspoň jsem to tak pochopila .. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Poláci jsou podle té ankety nejlepší fanoušci .. :D tss .. asi furt seděj na zadku a hlasujou jinak to není možný .. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Aha, tak to jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet. Kdo bude fandit víc a kdo míň. *15*
-
-
-
-
-
-
jacksonmj
michael jackson byl nejlepsi *3* *4* *14* *3* -
MJ
Jsem se normálně bavila s mamkou o MJovi a o tom jak mu ted moje kámoška Klauda fandí.Já jsem jí říkala že když žil tak mu moc nefandila.A mamka mi odpoveděla že já mu zase fandím nejmín 20let.Což je fakt sranda když je mi teprve patnáct. *15* *15* Moje mamka byla u toho když jsem tak v osmi letech poprvé MJ uviděla.A hned mi zakázala abych mu fandila.Ale já jí nepospechla *15* A byla taky první komu jsem řekla jak moc špatně mi je po jeho odchodu. *9* -
čauky
ahooj...je tu někdo?? já sem nemocná :(:(:( -
-
Re: čauky
ja sem taky
-
-
2010
Ahojíkk holčinky moe *14* chtěla jsem se vás zeptat,jak má teď být ten Thriller jdete tanm někdo tančit??Já abych tam netancovala sama *15* *15* mohly by jsme třeba tam dít nějak srazík=D jak chceete hzolky:) *4* jsem ráda že vás mam *14* *14* I LOVE YOU MICHAEL *14* -
-
Re: 2010
Určitě se ještě domluvíme *3* *14* mooooc se těším *14* *14* -
Re: 2010
mno já du určo..tak se pak ještě domluvíme,,bych se s váma všema chtěla konečně seznámit.. *3* *1* -
-
Re: Re: 2010
já tam bohužel nejdu,ale taky bych se sváma všema chtěla móc seznámit *9*
-
-
-
ahoja
Miluji strašně moc Michaela Jacksona! STRAŠNĚ MOC!!!!!!! -
Hojky...
Ahojky baby... *15* *15* Tak coooooo??? něco novýho,jako skrz Mika???... *14* *15* *15* -
-
Re: Hojky...
ahojky =) nic moc toho není =) -
-
Re: Re: Hojky...
No a co to ostatní?? *15* *15* Když toho nic moc není´=) *15* *15*
-
-
-
Zdarvím
Ahuj,sem tu den dva nebila..mno koukám změna žádná..Inak jak psala tea Michaela Miluji porád -
-
Re: Zdarvím
ahojky =) tak to je jasný že Michaela milujem pořád =)h
-
-
=)
tak tohle sem mám napsat od Nikčijacksonky =) :D
takže: Jim vyrid ze je moc pozdravuju,ale ze mne to mrzi a dlouho se tam nedostanu...A ze uz se na ne mooc tesim..az tam prijdu...a ze se mi po nich vsech styska...a pozdravuj tam taky Majkího
sry ale mě se to nechtělo opisovat :D *15*