-
překvapená
psali jsem slohovku na téma můj idol! psala jsem o michaelovi!! učitelka řekla že se ji to moje moc líbilo a at to přečtu nahlas! řekla že jsem psala o Jacksnovi! věčina třídy vykřikovla: JEŽIŠI BOŽE...byla jsem nervozní protože jsem věděla že když to budu číst budou mít k tomu hloupé připomínky ale všechno bylo naopak! četla jsem to a oni mě všichni poslouchali! psala jsem tam snad ovšem co jsem mohla! moje poslední věta zněla MICHAEL JACKSONG KING OF POP! čekal jsem smích ale nic nepřišlo! jen se zezadu ozvalo..(pardon( TY VOLE)! to bylo teda něco! zůstala jsem hledět s otevřenou pusou! další přestávku zamnou chodili lidi a to bylo furt: jak si to všechno pamatuješ, tolik jmen a datumů? Hej takže on byl nemocný? Proč si nechal udělat plastiku? Napíšeš mi na papír nějakou jeho písen? On měl tři děti to jsem nevěděla? jak umřel? ..nevěděla jsem na co odpovídat dřív!! cítila jsem se tak zvláštně nechtěla jsem tomu věřit!! NIKDO neřekl nic škaredého jen byli vyjevení a kladli mi otázky!! ještě ted to nechápu! *15* -
-
Re: překvapená
Jéé to bych chtěla psát jako maturitní slohovou práci :D .. to bych věděla o čem psát :D .. no co stačí, až budem psát semestrálku s ájiny .. tam se hezky vypíšu :D -
tak to je suprový.mě by to taky překvapilo,za to u nás ve třídě by to bylo spíš naopak,možná holky by za mnou přišly ale kluci ty by z toho měli spíš srandu atd... *9* -
-
Re: Re: překvapená
já tomu nerozumím doted! ale věřím že to byl jen jejich dočasný zkrat a že se zase vráti ke své hudbě kterou poslouchají!! nevím co to mělo být ale pár lidí ve třídě jsem už nakazila!:D kámoška ho nemohla ini vystát a ted přišla že se ji strašně líbí black or white! druhá se semnou dobrovolně dívala na moonwalker, třetí se furt dívá na to sexi video s michaelem a když jsme venku chce abych pustila beat it, čtvrtá si furt zpívá you are not aleno a když jsme v hodpodě hraje v jube boxu(ted nevím jak se to půíše) jen michael a když přišel kámoš a vykřikl kod to pustil všichni ukázali na mě a on DOBRÁ VOLBA! já tomu nerozum ted sme byli unás na ddr a tancovali na michaelovi písně a kámoš řekl..prosimtě pujčíš mi nějaký jeho dvd nebo cd s písničkama?? HEJ CPO SE DĚJE?? -
-
Re: Re: Re: překvapená
no já od nás nakazila asi tak tři holky,moje sousedka mi řekla at jí pošlu moje nejoblíbenější majklovo písničky a její oblíbenou Beat it a dívá se semnou někdy v čásákách na jeho fotky,druhá ta říká že neni tak špatnej jen kdyby neměl tolik plastik,a ta třetí mi včera napsala,že už ví že je michael nejlpší dokonce říkala že je lepšínež Roobi wiliiams,kterého zbožnovala *4* tak taky newim co se děje
-
-
-
*8* *8* *8* nemám slov =) taky to někdy skusím *15* až bude možnost *15* to jsem zvědavá *4* -
-
Re: Re: překvapená
no, až budem psát taky na to téma-což pochybuju *4* ,tak to taky zkusim a taky budu zvědavá *15*
-
-
-
King
Michael Jackosn king of POP!
Michael Jackson king of Human!
Michael Jackosn king of Song!
Michael Jackosn king of Music!
Michael Jackson king of Nature!
Michael jackosn king of All!
MICHAEL JACKONG KING OF WORLD!!
FOREVER
*14* WE LOVE YOU *14* -
-
Re: King
Mno vidíš =) *14* konečně něco hezkýho a veselejšího =) -
-
Re: Re: King
*14* *4*
-
-
-
video -michael
http://www.youtube.com/watch?v=IpL4 QRzRZOA
tohle je to video jak tam mluví otom co mu udělali ohledně té pedofilie ale zatim to nemužu najít s českýma titulkama!! je mi ho tak líto on to vydržel ale měl nakrajíčku obdivujuho on je úžasný člověk!! dokázal projít vším tím aby ukázal světu že on by nikdy nic takového neudělal!! I love you !! věříme ti michaele jsme na tvé straně! -
-
Re: video -michael
moc ho lituju *9* skoro tam i brečel *9* ta poslední věta byla krásná i smutná:
I LOVE YOU VERY MUCH, GOOD BYE *9* -
-
Re: Re: video -michael
moc mě mrzí co mu udělali prostě!! a když jsem si četla ty titulky to co on říkal bylo tak děsivý a smutný!! *9* -
-
Re: Re: Re: video -michael
mě už bylo do breku když jsem ho viděla. Tak nevinného človíčka *9*
-
-
-
-
pedofilie
Ten kdo ještě jednou řekne o Michaelovi že to byl pedofil tak ho normálně zabiju! Dnes jsem se dívala na dokument Odkaz krále popu a tam byl Michael a do kamery říkal co mu udělali kvůli tomu obvinění!bylo to tak strašně smutý já nevěděla co dělat! michael pomalu brečel to bylo strašný říkal: Zničeho nic umě zazvonila policie s povolením na domovní prohlídku. Dále na tom papiře stálo, že se musím podrobit focení mého těla(ted si nejsem jak to přesně sformuloval)včetně penisu. Bylo to velmi ponižující a když jsem odmítl řekli mi že tak přiznám sviji vynu! Fotili mi penis,záda trup třísla vše co se dalo. Hledali nějaký pupínek nebo snad jinou barvu kůže nejspíš proto co jsem prohlásil před lety o své nemoci. Byl jsem donucen dělat vše co si jejich lékař usmyslel.Přišly že nemají dost fotek a musel jsem to absolvovat. Ale jestli tím musím projít abych byl očištěn udělám to! Tohle bych nikomu jinému nepřál! Tohle by si nezasloužil nikdo!........chtěla jsem umřít nevím čím to ale když to říkal trpěla jsem sním bylo to jako by to udělali mě!! *9* *9* -
-
Re: pedofilie
a taky jsem se tam spletla a místo málo fotek napsala dost fotek za to se taky omlouvám byla sem tak naštvaná že sem ani nevěděla co pišu -
-
Re: Re: pedofilie
jj to je v pohodě =) ale kdybych to viděla, dopadla bych stejně jako ty *9* -
-
Re: Re: Re: pedofilie
je to hnus prostě tohle by nevydržel nikdo znás a on jo!! dostal se z toho!! a už co mě zaráží je to že si rodiče toho kluka vzali peníze a jako ok!! kdyby přišlo moje díte s tím že ho někdo zneužil tak nepřestanu dokud toho člověka nedostanu za mříše!! jim šlo jen o peníze!! a ti ostatní když viděli kolik jim zaplatil aby mu už dali pokoj chtěli taky prachy tak si to taky vymysleli ale michgael to dokázal byl očiště!! byl to úžasný člověk a velice obdivuji to co řekl o svém otci v tom dokumentu! miluji svého otce! nepřál bych si aby mé dětství bylo jinačí! o jednu ránu mín a nemusel jsem být tam kde ted jsem! byla to divná láska ale pře ce láska mám ho rád!! prostě on je nejúžasnější člověk na světě! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: pedofilie
máš naprostou pravdu =) ale teď sou zas samý články v bravu a popcornu o tom jeho otci, jak ho týral, jak z něho chtěl vydělat jen peníze atd.......to všichni víme -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pedofilie
Andílek =) s VELKÝM SRDÍČKEM =)
někteří ani nemají srdce a to jim moc chybí. -
Moc velký a plný citu! byl to člověk který dokiázal milovat i ty co ubližovaliprostě nerozumím tomu!! on je..člověk kterého si budu navždy cenit! *4* -
áš naprostou pravdu *14* prostě on měl v sobě MOC velký srdíško *14* -
popravdě jeho otec není žádný svatý!! ale zase nadruhou stranu kdyby jeho výchova nebyla tak přísná nemuseli jsme michalea znát ale i tak to jeho výchovu neomlouvá!! byly to děti a on znimi zacházel jako...vůbec nevým koho by k tomu přirovnala abych mu neukřivdila!! tohle prostě nikdy nepochopím! ale OBDIVUJU michaeůa že potom všem dokázal říct že to byla z jeho strany láska!! michael byl je a bude úžasný člověk ten nejúžasnější na světě!! MICHAEL JACKON KING OF HUMAN!!!
-
-
-
-
-
to je hrozný =(
Nevím jak mohli tohle udělat králi popu a ještě tak zlatému člověku *9* smutný *9*
(u nás ve školetaky říkají že to byl pedofil) *9* *9* -
-
Re: Re: pedofilie
já to nechápu to bylo tak strašný! *9* já nevěděla co dělat když sem se na to koukala jen mi tekli slzy
-
-
omlouvám se za tu vinu s tvrdym y ..a vůbec za všechny hrubky
-
-
dárky
Lidi já jsem ten nejštastnější člověk na světě!! Michaele miluju tě! moc! každým dnem víc! musím se pochlubit,musím to říct někomu kdo pochopí mou radost dostala sem k vánocům 4plakýty MJ,dva dokumenty jednu velkou nálepku a to nejcenější..JEHO DVA PODPISY!! jsou to podpisy napsané Michaelovou rukou! je jasné že jsou to kopie ale je to prostě jeho pravý podpis!! o bože já vůbec nevím co mám dělat! kam to dát abych to nestratila a měla je pořád nablízku! bože *14* *14* *9* *14* -
-
Re: dárky
ahoj =)
tak to se máš =) hlavně ty podpisy....bože *14*
tys tu tak dlouho nebyla? -
-
Re: Re: dárky
já vím je to šílenství!! škola, koníčky prostě to je!! navíc sem ted začala s jednou kapelou takže vůbec nestíhám!! na michaelovu hudbu a věci kolem něj ano!! dokonce se mi oněm zdál předevčírem ten nejkrásnější sen!! nec se mezi námi nestalo jen jsme se na procházce drželi za ruce ale ten sen byl úžasný! *14* -
-
Re: Re: Re: dárky
jj to věřím =) mě Michael zase zachránil =)
z fyziky jsem měla dostat 3-4 a mám 2 *14*
to byl určitě Michael =) takový ZÁZRAK =) *14*
-
-
-
-
Ahoj holky =)
Ahoj. u nás včera v 7 večer vypla elektrika a já jsem ani nemohla na pc tyjo. trvalo to 3 hodiny. ale bylo to krásný jak jsme svítili jenom svíkama *14* za to venku to u nás vypadá hrozně. sry že se to netýká Michaela ale říct jsem to musela *15* *15* *15* -
<3
Na Music boxu ted dávali Remember the time! *14* *14* *14* -
skandál roku
http://www.stream.cz/video/403947-m ixer-kdo-zabil-michaela-jacksona skandalista roku - Murray! -
-
Re: skandál roku
proč skandál? to je něco hroznýho *9*
-
-
stream
http://www.stream.cz/video/406428-f enomen-nejvetsi-ulet-2009-tomu-neuv erite 1:30 pozorně poslouchejte datum jeho úmrtí!!! Oni by ho chudáka nechali zemřít o den dřív!!! *5* by mu ubrali den jeho drahocenného života! -
-
Re: stream
mno jestli to nějak nespletli s tím časem.
Já nevím v kolik přesně umřel podle českého času, ani podle toho co mají.
Ale MYSLÍM SI, že podle toho jejich času žemřel kolem půlnoci a u nás kolem 14 hodiny ale fakt si nejsem teď jistá. Možná kecám. -
Re: stream
Stane se :D .. však ho taky obrali o ROK života když psali 1959 - 2009 :D -
-
Re: Re: stream
jj =) to jsem viděla v tom obchodě *15* -
Re: Re: stream
hm to je fakt *15*
-
-
-
Ahojííííík
jj Janet tam byla úžasná *14* *14* *14* porad mi pripominala majkího ty jeji oči hlavne kdyz se usmála *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju tě Majkí *14* *14*