Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoooooooooooooj

Všicíííííí *15* jakpak je???já se mááám skvěle,páááč sem dostala strááášně drahou knihu s Majkím a je tam o něm úúúplně všechno!! *15* *14*no dostala sem toho fakt strašně mooooc ale nechce se mi to psááát *15* *14*
    • mrs_jackson

Re: Ahoooooooooooooj

a co je to za knížku? *4*
      • pajka52

Re: Re: Ahoooooooooooooj

To by mne taky zajímalo...
        • dancitko

Re: Re: Re: Ahoooooooooooooj

jo me taky
    • anet.k

Re: Ahoooooooooooooj

tak to se máš =)
  • polinka

MTV

kdo máte MTV tak se zejtra dívejte od 23.00 dávaj Top 10 Michael Jackson. *14* sice je to až do půl jedný, ale to neva *15*
    • pajka52

Re: MTV

jj asi se budu dívat =D a dnes na VIVA Music dávají ve 22hod Viva speciál: Michael Jackson :-))
  • polinka

kalhoty

hele víte čeho jsem si všimla? že snad ani na jedný fotce, ani na žádným videu nemá Michael krátký kalhoty. Všude je má dlouhý... nevíte o náký fotve, kde by měl krátký kalhoty? *7* *15*
  • eve-lyn

Knihy

Dobré ráno *4*
    Jen se chci zeptat,jaké všechny knihy o Majkým vyšly?...chtěla bych si ještě nějaké(ou) koupit.Předem díky za odpověď.
    • thesimsa

Re: Knihy

Moonwalk, Tanec jako sen , Michael Jackson 1958 - 2009 (Hermitte) , Michael Jackson Král Popu 1958 - 2009 .. Je jich asi víc, ale tyhle jsou asi nejlepší .. Eště Opus, ale ten je asi jen v Americe ... :D
      • thesimsa

Re: Re: Knihy

Jáj :D samé "asi" v té větě mám :D ... sorry :D
        • eve-lyn

Re: Re: Re: Knihy

jo díky *15* ..tyhle všechny zatim mám,24. sem si koupila Tanec jako sen..je to úžasná knížka *14* .Jinak moc děkuju.Snad výjdou ještě další knížky už nemám co číst *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Knihy

Tanec jako sen jsem taky dostala k Vánocům .. Ale zatím jsem to nečetla .. na tuhle knížku potřebuju klid ... *15*
            .. určitě eště něco vyjde .. :D
  • sengee

trenink THRILLER

Ahoj, prvni trenink uz i v Karlovych Varech.Dne 13.ledna od 18.30 v SOŠ, Sabinova 16.vice na www.thriller.estranky.cz a nebo na facebooku=TRHILLER DANCE REKORD PRAHA 2010 KONKRETNE PRO VARY http://www.facebook.com/home.php?#/ event.php?eid=211881853835&ref=mf
  • baluska1

Ahujky

Holky sice jsem sem písla jednou ae loučím se ahuj
  • pajka52

*

toto sem nasla na michaeljackson.web.cz na diskuzi,psala to tam jedna holka,je to zajimave (teda podle mě jo..) tak si to dyztak prectěte.. :

Nádherné Vanoce vsem!! Jste vsichni skvely, nebyt tohohle webu, tak jsem se behem cervence zhroutila.. nezapomente taky zapalit Mikimu svicku a venovat myslenku i jeho detickam, urcite to ted neni pro ne lehke, i kdyz jim urcite rodina velmi pomaha.. Ja Vcera Mikovi svicku zapalila pred spanim a.. zdal se mi takovej divnej sen...V tom snu jsem cetla vypoved jeho deti, jak rikaji, ze tatinek byl posledni dobou smutny, spis nevrly a nekdy uplne mimo a ze s blizicim se turne neprestaval pracovat a vypadalo to, ze vubec ani nespi, ze ani nechce... Taky tam psali, ze jim tatinek moc chybi, ale ze jsou radi, ze je vysvobozen od vseho zla tady... nevim, co ten sen mel znamenat, ale jestli je to zprava od Mika, pak mu posleme nase diky a velkou lasku tam k nebesum a vemte si z toho snu utechu... I love you Mike..
  • pajka52

********♥♥♥*********

M -MILÝ
    I -INTELIGENTÍ
    C -CITLIVÝ
    H -HODNÝ
    A -AKTIVNÍ
    E -ENERGETICKÝ
    L -LECHTIVÝ (NA NOHÁCH ALE JE TO PRAVDA )

*14*
    • mrs_jackson

Re: ********♥♥♥*********

To je krásný! *14*
  • nikcajacksonka

Takze

Takze holky uz vas o jednoho ubyde,pac ja uz musim jit,ale zitra tu budu zase... *15* Tak at se vam zdaji moOc pekny sny o Mjkíím!!PAPA
    • dancitko

Re: Takze

no tak jeste o jednu min tak se mejte hezky papaa
    • nikcajacksonka

a hlavne ty sny o Majkíím *14* *15*
    • pajka52

pa a dobrou...
  • anet.k

:D

Tak já tu ještě chvíli budu =)