-
=)
už jsem zas tady=) -
-
Re: =)
OK
-
-
????
hoki pomozte mi potřebuju znát všechny jména Majkího sourozencu ja sem si vzpoměla akorát na 6.chce to moje rodinka. -
-
Re: ????
Maureen Reilette (Rebbie)
Sigmund Esco (Jackie)
Toriano Adaryll (Tito)
Jermaine Lajuane
LaToya Yvonne
Marlon David
Steven Randall (Randy)
Janet Damita Jo -
-
Re: Re: ????
děkuju *14* *14* *14* *14* seš zlatííííííííííííííííííííííčko *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ????
jj dik
-
-
-
-
*
Jdu k Tv tak zatím ahoj.. -
-
Re: *
tak ahoj
-
-
hahaha
ty jo jště že nejste u nás doma tady si dělaj srandu z Majkíííííííííího ale takovou blbou srandu *9* *9* *9* *9* -
-
Re: hahaha
u mě to stejný. =(
když jim to chci vysvětlit jak byl michael hodnej atd tak stejně neposlouchají a věříjou jenom tomu co bylo napsaný v Bulváru =( ani nic na Vanoce jsem nic s Michaelem nedostala ale já si z toho nic nedělám =)
hlavně když mám Michaela =) to je nejduležitěší =)
pořád mi přijde že je se mnou *14*
Miluju tě *14* -
Re: hahaha
jj tady taky...mam pocit ze mi vubec nikdo nerozumi... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: hahaha
no u nas taky -
-
Re: Re: Re: hahaha
ale oni tady chlastaj víno a tak no a oni tady pouštěj ty takový tancující Santa Clause a dělaj si srandu že to je Jackson *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: hahaha
no tak to je moc *9* *9* *9* *9*
-
-
-
-
-
pa =)
Já mizím tak pa =) -
-
Re: pa =)
tak zatim papaa -
-
Re: Re: pa =)
jj zatím =) snad ještě dneska přijdu =) -
-
Re: Re: Re: pa =)
Papapa, měj se krásně :-)
-
-
-
-
Krásný den...
Ahojky zlatíčka...
Tak jsem se dívala na Zachraňte Willyho a samozřejmě jsem si celou dobu říkala, jak se asi Michaelovi ten film líbil. V určitých pasážích filmu jsem brečela, a když začala hrát Will You Be There jsem brečela tak, až jsem nemohla dýchat...
Bude to zanedlouho - za pár hodin - půl roku. V tento moment Michael ještě žil. Ráno jsem si tak říkala, že před půl rokem ještě tančil na pódiu a byl šťastný, natěšený na koncerty :-(
Včera jsem dostala tu nejnovější knihu o Michaelovi, CD This is it a další dárečky. Při rozbalení Cd jsem měla na kahánku a při rozbalení knihy jsem se strašně rozplakala... Dojalo mě to, moc...
Dostala jsem od manžela také knihu od Doreen o Andělích, takže už mám 5 knih od Doreen. Potřebovala jsem další! Popisuje tam, jak se mají krásně naši drazí, kteří opustili pozemský svět...
Já vím, že Michael je už šťastný, ale děti, Paris, Prince Michael a Blanket... Tolik na ně myslím...
Mějte se krásně ♥♥♥ -
-
Re: Krásný den...
jj taky jsem brečela... *9* *9* *9* urcite se juknu *14* *14* ....mimochodem mas moc krasnej blog *14* *4* -
Re: Krásný den...
jj to se máš =)
závidím =)
taky by mě to dojalo :) -
-
Re: Re: Krásný den...
Dala jsem na blog článek... Možná by vás to zajímalo... Byla bych ráda, když se přidáte a budete pomáhat...
http://healtheworld- mj.blog.cz -
-
Re: Re: Re: Krásný den...
jasně =)
sice před chvilkou jsem tam byla ale to neva =) -
-
Re: Re: Re: Re: Krásný den...
Tak ten film je vážně povedenej..a Will you be there..je vážně sladká tečka nakonec .
-
-
-
Re: Re: Krásný den...
no me by to taky dojolo koho by asi ne
-
-
-
Ahoj =)
Ahoj holky =)
na Vánoce jsem dostala MP3 a Michaelových písniček už mám 51 ♥
ale ve stahování ještě pokračuju =) -
6 měsíců
Už je to 6 měsíců co Michael odešel *9* Vůbec nechápu že ten čas hrozně letí...občas se mi zdá jako by to bylo včera *9* Musím mu jít zapálit svíčku, dělám to každý měsíc.Je to jako by byl se mnou... *14* -
-
Re: 6 měsíců
jo..strašně rychle to letí.. a za chvílu to bude rok....... *9* *9* -
-
Re: Re: 6 měsíců
ani tomu nemuzu uverit ze uz je to pul roku!!! *9*
-
-
Re: 6 měsíců
Jo a na tohle bych zapoměla: na Nově dávali zachraňte Willyho, hned jsem si vzpoměla na Michaela, dokonce jsem i brečela *9*
-
-
zachrante williho
ted hrajou WILL YOU BE THERE -
-
Re: zachrante williho
jo jsem se dívala, krásnej film a ten konec s Michaelovo krásným hlasem = *14* *14* *14* -
-
Re: Re: zachrante williho
jj ta pisnička na konci je nádherná *14* *14* ten jeho hlas *14* normalne jsem se u toho rozbrecela *9*
-
-
-
...
http://www.barrandov.tv/jackson/vid eo
Moc hezky o něm mluví .. takže se nezapomeňte na Silvestra koukat :P .. a koukejte i za mě, jelikož já to neuvidím :) -
-
Re: ...
já se budu dívat klidně za všechny z týhle diskuze *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ...
na tom koncerte co budou visílat bude i Slash -
to je dobry ja se budu divat sama za sebe -
Stačí jenom za mě .. Děkuju :D
-
-