-
...
Já taky mizim tak pááá.Ted se zrovna cítím jako by tu byl Majkí se mnou *14* *14* Doufám že se mi o něm bude zdát! -
-
Re: ...
papa doufam ze se ti o nem zdat bude!! *15* -
-
Re: Re: ...
*15* *15*
-
-
-
pááááááá
já mizím tak pa =) -
-
Re: pááááááá
pááá
*15* A hezky sny s Majkíím *14* -
Re: pááááááá
papaa
-
-
Mno jo
Mno jo jenže ono se to tady každej měsíc omýlá dokola. to už není možný.
Mě nechybí protože je prostě se mnou nebo mi to přijde. prostě to nějak tak cítím.
Já vás chápu jak vám je ale teď Michaelovi popřejte raději krásný Vánoční svátky než abyste pořád truchlily.
Prostě neříkám že mi chybí protože je tady s námi. Říkám vám to tady proto, abyste si nemyslely že ho přestávám mít ráda. právě naopak
*14* *14* *14* -
-
Re: Mno jo
Ja to tez tak citim,ale vzdycky kdyz jsem prijdu tak se mi zase po nem styska...Kdyz si to tady vsechno prectu...Ale jinak taky citim ze je porad se mnou *14* *3* A zatim mne jeste neopustil...a doufam ze neopusti...Ale kdyz sem prijdu tak jako by odesel nb neco takovyho zase na to vsechno zacnu myslet...To nechci svadet na vas ze je to vase vina to ne!!Ale asi by jsme to uz nemeli rozebirat-jeho smrt...!!Mneli by jsme spis se bavit jaky byl jeho hezky zivot,jak zachranoval deti atd...obewowat novy veci...Zajimavosti atd... -
-
Re: Re: Mno jo
Ale hezky zajimavosti!! *15*
-
-
-
Ahoj
Dneska sem si do kola puštěla Jeho 2 CD a k tomu svíčku a bulela sem jako malá..uběhlo to rychle už je to půl roku...a ke všemu na štědrý den ae v Americe bože... *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Ahoj
jj presne tak...Porad musim myslet na Majklovo deti...chudaci...vlatne myslim na celou jeho rodinu...Kez by se ten cas dal vratit...Ja kdybych to vedela ze se mu to stane tak tam klidne pojedu,preperu ochranku-kdyby mne nepochopila a proste tomu vsemu zabranila!! -
-
Re: Re: Ahoj
to asi kazdy ale on mel umrit ne ze bych to chtela ale podal si ho osud zijeme jen pro to abychom zemrely neceho dosahly a abysme pocitily bolest kdyz nam umre nekdo koho jsme milovaly -
-
Re: Re: Re: Ahoj
to jo,ale prece tady mohl jeste byt! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
no to jo proc si ho musel vzit mohl jo tady jeste chvilku nechat kdyz tak hrozne miloval planetu a snad nejvic ze vsech ji pomahal
-
-
-
-
Re: Ahoj
jo hruza jak ten cas letí skoda ze se neda zastavit nabo jeste lepe vratit -
-
asi tak.. kdyby to jen šlo ten čas zastavit nebo ho vrátit... já se furt nemuzu vzpamatovat z toho co se stalo...
ted' je to půl roku..další půl rok utěče a bude to rok..potom dva,tří,čtyři... šest let, deset let...... je mi z toho zle.. :'( -
-
proč zle? -
-
ja sem to myslela tak, ze mi je z toho nanic, proste obcas nemam na nic naladu, je mi po nem strasny smuto a tak... uz kolikrat se mi v noci stalo ze sem se vzbudila a prvne co me napadlo byl on a začala sem brečet.... :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
Nb si se jenom pretukla,kdyztak sry!! *4* -
v poho.. -
Pajko52 jestli si myslis ze to pisu tobe tak ne!! *15* To pisu anet.k,pltz ona se ptala proc je nam z toho zle!! *15*
-
-
ja sem to myslela tak, ze mi je z toho nanic, proste obcas nemam na nic naladu, je mi po nem strasny smuto a tak... uz kolikrat se mi v noci stalo ze sem se vzbudila a prvne co me napadlo byl on a začala sem brečet.... :( -
-
jeeee mi po nem smutno a jak!!!!! někdy tak šílený ze sem mela sklony k sebevrazde jen kvuli tomu abych se snem ''tam nahoře'' mohla vidět!! :(((((((((
proste uz tu nebyt a jit ''tam'' za nim.. achjo -
mno presne tak...neni ti po nem smutno??nestyska se ti??
-
-
tobe se po Majklovi nestyska??Neni ti zle kdyz si vzpomenes ze tady mohl byt kdyby ho nezavrazdil??
-
-
mne taky,chce se mi skoro porad brecet!
-
-
Já Michaela nelituju, spíš mu to závidím. Spíš lituju ty jeho děti.
Bůh si prostě svýho anděla musel vzít spátky.
Bůh rozhodne co se bude dál dít s dětmi *4*
-
-
-
zpravy
Videli jste ted zpravy na Prime?? -
-
Re: zpravy
ee -
-
Re: Re: zpravy
Byl tam Majkíí *15* Bylo tam koho jsme ztratili a ukazali Majkla i zaber jak byl v Praze!! *14* *14* Náádhera!! -
-
Re: Re: Re: zpravy
no tak to ti věřim
-
-
-
-
ahoj
ahojky lidičky máte zapálenou svíčku?? já joo :) -
-
Re: ahoj
Jasně že jo! *4* Bez ní by to dneska a ni nešlo *9* *9* -
Re: ahoj
jj jasne
-
-
...---...
Ahojky jak se mate??Ja uz chci Silvestra sedm hodin vecer!!sice to vystoupeni videla asi 4 krat,ale to newa a ted premyslim, jestli se na nej nemrknu i ted *15* *14* -
-
Re: ...---...
achjo a my nemáme barandov to není feeer chjoooo *9* *9* -
-
Re: Re: ...---...
tak ja to za tebe budu sledovat a potom ti to povypravim ju?? *3* Ja to mam totiz i na DVD... *4* -
-
Re: Re: Re: ...---...
cože ???ty to máš na DVD kde sto sehnala??já to chci takyyyyyyyyy *14* *14* ale jestli budeš taak hodná koukej se i za mě. -
-
Re: Re: Re: Re: ...---...
Mne to stahuje strejda,stejne jako mi stahnul film This Is It...Ale nebuuj bude se i za tebe koukat!!!
-
-
-
-
-
joe jackson
jak sem včera nebo kdy to bylo psala že je to šmejd.a vy ste tady vedli o tom diskuzi tak bych vám chtěla něco říct vám přijde jako projev lásky to že ho mlátil že ho týral?vy asi nevíte jaký to je ???vy ste to asi nezažili???na jednu stranu zase udělal z majkíího genia dokážu pochopit i to že třeba byl na něj jeho otec přísný ale zase to kvuli němu majkíííí neměl dětství.no ale je to váš názor já jenom chci říct svuj. *9* *9* *9* -
-
Re: joe jackson
jj ja take souhlasim a sam to taky Majkíí rikal!! -
jo ale Mike o nem potom rekl ze kdyby bylo jen o jednu ranu min ze by to tak daleko nedotach i kdyz mas provdu a u tediskuse jsem nebyla tek nevim -
-
Re: Re: joe jackson
ale nemusel je týrat.se mu ani nedivím že mu nikdy neřekl tati.a v jednom časopise jak umřel tak on druhej den normálně vtipkoval.a byl štastnej tak to je trošku divný ne?? -
-
Re: Re: Re: joe jackson
To byla fotka, kde se smál a ONI k tomu napsali, že druhej den po smrti svého syna vtipkoval ... Ta fotka mohla být pořízená kdykoliv ... Bylo to napsaný v bulvárním časopise, takže tomu zas tak nevěř .. -
-
Re: Re: Re: Re: joe jackson
jasně souhlasím s thesimsou. Když Mu Michael neříkal tati, tak to neznamená že se nenáviděli i když se ho bál -
-
Re: Re: Re: Re: Re: joe jackson
ano,ano je po Katherine -
prostě to zdědil, protože ten jeho otec musel být taky takový a já obdivuju Michaela že to nezdědil. PRÁVĚ NAOPAK
Michael je po Katherine -
no tak jsem to myslela,akorat ja newedela jak to mam napsta ...Ja jsem zase dneska trosku zabrzdena...Sry..a pritom je to tag jednoduchy to napsat...To rika i v tom dokumentu sice ho treba mlatil,ale stjnak ho mnel rad!!. -
no tak to ma naprostou pravdu
-
-
Re: Re: Re: Re: joe jackson
mno ted jsem to chtela napsat ja na to totiz zapomnela! *4*
-
-
no jenom semka pisu to co Mike rekl -
Nee to neni divny,ale primo trhly a padly na hlavu!!Je to hrozny clovek,promin Majkle,ale druhy den po smrti sveho syna vtipkovat a byt stastny??!!Neni normalni!!
-
-
-
je mi Michaela Líto ale i přes to se měli všichni rádi. a navíc Joe poučoval nejvíc jeho bratry,a pořád jim říkal, aby to dělali jako Michael takže Michael na tom nebyl tak zle *4* -
Naprosto s tebou souhlasím!oni neví jaký to je protože narozdíl od Majkího měli normální dětství... -
-
Re: Re: joe jackson
no to je fakt bez něj by to jako nedotach to uznávám.ale stejnak.já vím jaký to je mít otce tyrana *9* *9* *9* *9*
-
-
-
This Is Is
právě jsem poprvý viděla This Is It! *14* *14* *14* JE TO TEN NEJKRÁSĚJŠÍ FILM NA SVĚTĚ!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: This Is Is
jo to je
-
-
chjooo
strašně mi chybí MAJKÍÍÍÍÍÍ to je k nevíře že už to je pul roku příde mi to jako včera.je to pořád čerství pořád to uvnitř bolíííí *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* 4EVER IN MY HEART MICHAEL I LOWE YOU *4* *4* *4* *4* -
-
bééé
mě taky hrozně chybí
-