Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

básnička

tak jsem složila další básničku:

Půl rok…

Tak dnes půl roku to je,
    Cos odešel do nebe.
    Hlava sice řekla bolesti STOP!
    Ale srdce ještě neřeklo dost.
    Tak dál roním slzy,
    Dál plynou časy.
    Časy bez Tebe,
    Ve kterých užírám sebe.
    Ostatní říkají:“Usmívej se, netrap se!“,
    Avšak jim to lehko řekne se.
    Když moje srdce utápí se v žalu,
    Jako Titanic v Atlantiku.
    V hlavně zní mi tvůj krásný hlas,
    Chce se mi křičet nahlas.
    Řvát a řvát,
    Až všechnu bolest vyřvat.
    Nepomáhá to,
    I kdybych zkusila to na sto.
    Jak zastavit tu nesnesitelnou bolest?!
    Tak kdo mi na to odpoví?
    Bůh, kněz,
    Nebo najdu odpověď u opuštěných dětí?
    A zas plyne dál čas,
    My na Tebe vzpomenem si zas a zas.
    Neboj, že bychom zapomněli,
    Vždyť bychom to ani neuměli.
    A tak hlava řekla bolesti STOP!
    Ale srdce ještě neřeklo dost........
    • Re: básnička

krásna básnička *4* máš talent
    • nikcajacksonka

Re: básnička

a zase se ti powedla!! *15* Ja taky nekdy skladam basnicky a pribehy,ale to musim chtit sama,kdyz se do toho nutim tak nic nevymyslim,nb vymyslim,ale nelibi se mi to a porad to musim zlepsowat!!I kdyz mi rikaji ze je to dobry chci byt lepsi a vsechno porad zlepsuju....Je to hrozny... *15*
      • polinka

Re: Re: básnička

děkuju *4*
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: básnička

nemas zac!!
    • anet.k

smutná krása =/ je mi stejně *9* ale tak to prostě je *4* už to nevrátíme
      • nikcajacksonka

Re: Re: básnička

presne tag!!
    • anka6959

moooooooooooooooooooooooooooooooooo oooc hežžžžžký *14* *14* *14* máš fakt talent
  • polinka

půl roku

tak dneska je to půl roku... myslim, že nemusim dodávat jak je to smutný, to všichni víme... zrovna poslouchám podle mě nejhezčí vánoční písničku od Johna Lennona - happy Xmas a je i smutná, takže...
  • anka6959

chjoooo

ahoj holki jak se máte??? *9* *9* *9* *9* *9* já se mám mizerně nenávidím vánoce a to jsem se na ně táááák těšila ale včera to byla poslední kapka. *16* *16* *16* *16* jo a víte že dávaj ZACHRANTE WILLIHO???
    • nikcajacksonka

Re: chjoooo

ja to teda vim *3* A co se ti stalo vcera,??Teda jestli se muzu zeptat a jestli to chces rict...Ale kdyz nereknes newa *3* *4*
      • anka6959

Re: Re: chjoooo

no včera mamka šla pryč a zustala jsem doma s moji segrou uklízeli sme a chystali na večer no a segra šla se psem ven a blbla s ním venku no pak se šel Argo vyčurat a prej se otočil a seknul sebou na zem já sem se koukla z okna ven co se stalo šla jsem ven zachranovala jsem Arga dávala jsem mu první pomoc segra ta volala přátelum jestli by jí ho nepomohli vodvízt autem hodinu jsem ho tam zachranovla a stejně to bylo k hovnu už bylo pozdě nakonec teda přijel jeden známí ze cvičáku.to není feeeeer *9* *9* *9* *9* *9*
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: chjoooo

To je hrozny a nespravedlivy!!Je mi to moc lito!!Vzdycky se musi neco podelat!! *16*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: chjoooo

Mne taky pred mesicem zemrel pejsek ktery byl se mnou odmalicka !! *16*To je hrozny a zase pred Vanocema a ty na Vanoce!! *8*
            • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: chjoooo

aha tak to je mi lito... *9*
            • anka6959

Re: Re: Re: Re: Re: chjoooo

njn ale nejhorší je to že byl mladej byl mu teprve rok a minulej čtvrtek sme museli nechat starýho psa utratit. tím pro mě svátky skončili.byl to muj nejmilejší pejsek byla s ním sranda chjooooooooooooo *9* *9* *9* ale nevíme co se mu stalo jestli měl mrtvici nebo inkfart a ten jego výraz to nikdy nezapomenu *9* *9* *9*
  • mijaja

6 měsícu

co Majký odešel *9* až neskutečný jak ten čas letí *9*pro jeho děti to teď musí být těžká zkouška.. *9* Jinak přeji krásný zbytek Vánoc a krásný a úspěšný nový rok.. *14* *3*
  • nikcajacksonka

Hooj

Ahojky holky tak co uzivate si darky?? *14* *15*
  • zanesskaaaa

..

Tak jo .. já jsem dostala tři dárky :D (čtvrtý bude potom) :D .. a ten třetí je nejkrásnější .. MOONWALK .. awww :D .. takže bude počtenčko :D .. ještě jednou KRÁSNÉ VÁNOCE VŠEM !! :)
    • anet.k

Re: ..

JÓ tak to já jsem dostala jeruzalémskou bibli která má přes 2000 stránek *15* to bude počteníčko *15* mno já to číst nebudu *15* když bude potřeba tak si tam něco vyhledám *4*
  • baluska1

Už tam sme?

Hey všimli ste že u ukázel filmu Už tam sme hrajou Black or White? Já jo jo a táta na tio hned začal TRSAT..
    • anet.k

Re: Už tam sme?

jjj všimla :D ten film musí být úlet :D
      ani nevím kdy ho dávají nebo dávali :D
    • kristyn875

Re: Už tam sme?

jj všimla *15* ..sem tu na to trsala celý odpo..sem si dycky pohlídala reklamy *1* *15* *3*
      • baluska1

Re: Re: Už tam sme?

nějak thak
  • aliss67

.......

A co ste dostali vy?? *3*
  • aliss67

MJ

Ahojky...dostala som hodinky MJ :) sú fakt krásne
    • anka6959

Re: MJ

se máš *9* *9* *9* *9* *9*
      • aliss67

Re: Re: MJ

a čo si dostala ty??
        • anka6959

Re: Re: Re: MJ

ale dostala jsem tričko king of pop pak nějaký hadry věci do školy sladksti
  • anka6959

:(

ahojky holki *9* *9* *9* *9* vy ste měli asi super dárky co??měli jste krásný den co??? *9* *9* *9* já teda ne v životě už o vánocích nechci nic slyšet at jdou ty svátky někam se vycpat nenávidím vánoce *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit