Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vrtinek

Michael Jackson Tribute 2009 Awards

Ahoj nevíte jak se jmenuje ta písnička z Michael Jackson Tribute 2009 Awards ta uplně poslední z janet J. je tam napsáno gravity ale já jí nemůžu nikde sehnat nemá jí někdo ?
    • dancitko

Re: Michael Jackson Tribute 2009 Awards

http://www.mp3stahuj.cz/28646/micha el-jackson-feat-janet-jackson-screa m/
      • vrtinek

Re: Re: Michael Jackson Tribute 2009 Awards

moc děkuju
    • zanesskaaaa

Re: Michael Jackson Tribute 2009 Awards

SCREAM :)
  • karin5.10

s usmevom

tu zrovna nie ale mnoho ludi je smutnych ze prve vianoce bez michaela.jo je to smutne ale mohli by to ludia brat s usmevom ved michael mal rad vianoce a stale sa usmieval *4* proste si myslim, ze by nebol rad keby vie ,ze tolko ludi je kvoli nemu smutnych
    tak vesele viance ale naozaj vesele *4*
  • mrs_jackson

Vánoce

Ahojky přeji vám všem veselé Vánoce, hodně dárků pod stromečkem a šťastný nový rok *4* Kdyby tu tak byl i Michael... *14* *9*
  • polinka

vánoce

asi se budu opakovat, ale štastný a veselý vánoce, hodně vysněných dárků (hlavně všechno s Michaelem *15* ) a prostě užíte si to... *4* a Michaele, tvoje první vánoce tam nahoře v nebíčku... určitě tam seš štastný... krásné vánoce všem!!! *3*
    • kristyn875

Re: vánoce

jj já se taky přidávám...klášné klášné Vánoce..bohatýho Ježíška. *3* .pohodové prožití svátků a šťastný Nový rok..a né že někdo z vás skončí po Silvestru na pohotovosti *15* *3* *1* ....ju a krásné Vánoce i tobě Majky *3*
  • anka6959

chjoooo

Toto budou bohužel 1. vánoce bez Michael. Doufám že si je i přesto užijete. Přeji vám Šťastné a veselé Vánoce *15* *15*
  • eve-lyn

Veselé Vánoce

Dobré sváteční ráno.Doufám,že jste se dobře vyspali.Snad ano,přeji Vám krásný Štědrý den,ale nejenom tento den,ale i ostatní svátky.Užívejte si Vánoce,koukejte na pohádky,dejte si pozor večer na kapříka,večer si rozbalte ty určitě krásné dárky od Ježíška.Krásné Vánoce! *4*
  • paige7

po dlouhé době...

Ahojky lidi po dlouhé době sem píšu příspěvek a to už asi naposledy *9* Našla jsem si novou diskuzi a to na lidé na kterou píšu už asi 2 měsíce je to tam o hodně lepší protože tam nechodí nadávat nějaké fanynky té citrusové nebo nějaká zoufale podezdřelá lilly která se podobá te laidy 45 nebo jak... timto sem chci s váma rozloučit a poděkovat za ty uchylačné chvíle *15* DÍKY !! a taky vám chci popřát Veselé Vánoce a uspěšný vstup do Nového Roku !!! a nezapomente se dívat na silvestra na Barrandov *4* Tak čauky
    • thesimsa

Re: po dlouhé době...

Áhoj *15*
      Nedivím se, že ses přesunula :D tady je to dost nezáživný :D
      Přemýšlela jsem, že bych tam taky šla, ale trochu se tam těch lidí bojím :D

Taky přeju Veselý Vánoce *3*
      Čuss ;-)
    • luciq-dc

Re: po dlouhé době...

No .. bude to tu stát ještě víc na prd ..
      Když se sem nastěhovali jakési dívky, které tu řeší úplně kraviny a vůbec né Michaela .. *16* Taká krásná diskuse tu byla asi do listopadu ..
      Opravdu se mi stýská po těch dnech co jsme tu seděli do půlnoci a řešili MICHAELA né nějaký kydy ..
      Jinak přeju Veselé Vánoce a LEPŠÍ Nový rok 2010 ..
      • dancitko

Re: Re: po dlouhé době...

naprosto s tebou souhlasim
      • mrs_jackson

No jo to je pravda!Komu by se po těch dnes nestejskalo!Bylo to super jenomže takoví už to tu asi nikdy nebude *9*
      • thesimsa

*15* opět 100 bodů *15* a totální souhlas *15*
        • luciq-dc

Re: Re: Re: po dlouhé době...

Ó děkuji .. *15* Máš moji přízeň *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: po dlouhé době...

Muhahá *15* .. jen bych asi poupravila .. horší už to snad ani být nemůže .. *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: po dlouhé době...

NÉ ASI, :D
            • thesimsa

*15* *15*
              Může, ale pochybuju o tom *15*
            • luciq-dc

Ne-ee *15* Touhle větou se vždycky uklidňuju *15* Ale co .. může to být horšejší *15*
  • angie72

Krásné sníky...

Přeji všem krásné sny a zítra vám napíšu... Čas si udělám, nebude to zase tak strašné :-)

Pááá a mějte se jen a jen dobře... Angie
  • ???

Zdravím.. Je tu prosím vás aspoň jeden člověk, který věří v to, že je Michael naživu? V to, že jeho smrt nikdy doopravdy neproběhla a že je to jeho skvělý geniální plán, kterým nám všem chce otevřít oči a sjednotit lidi na celém světě? Řekněte mi prosím, co vás, ty, kteří věří, že MJ zemřel, přimělo věřit, že je opravdu mrtvý. Napiště mi jeden nevyvratitelný důkaz..
    Nedokážu to pochopit, copak vám nepřipadá vůbec nic okolo jeho smrti divné, zvláštní, nepřijde vám, že tu něco nesedí? *7*
    • diggi

Re: ???

Ahojky!Náhodou jsem dnes zabloudila na tuto diskuzi.A po reakcích na tvůj příspěvek už vím,že nemá cenu pročítat dál.Tak ti jenom chci říct,že s tebou souhlasím protože taky věřím,že je Michael naživu.Stačí jenom trochu zapojit mozek,tím nechci nikoho urážet protože každý má právo na svůj vlastní názor ale co se mi nelíbí je to,že ti nevěřící uráží nás věřící.Připadá mi,že o Michaelovi toho moc nevědí a hlavně věří médiím.A k tomu není co dodat.Měj se moc hezky a těšme se na Velikonoce! *3*
    • angie72

Nebudu tady ztrácet čas s někým, kdo se začal zajímat o Michaela až po jeho smrti. Nebudu se tu s tebou zahazovat, protože můj čas je na to moc drahý a cenný.
      Tvá teorie je tak ubohá, že je mi tě líto. Nudíte se, tak vymýšlíte nesmyli.

Bohužel Michael odešel, ale spousta lidí má tu čest se s Michaelem spojit a také se spousta lidí změnilo... Tady těch kydů jsme už přesycené... Vůbec si neuvědomuješ, jak se chováš. Přesně jak Paparazzi, kteří Michaela uráželi a zaháněli...
      • Re: Re: ???

o Michaela jsem se nezačala zajímat až po jeho údajný smrti, ale mysli si, co chceš. navíc jsi asi něco víc, než já.. možná, že ani nemám právo ti psát :D:D
        no dobře, už sem fakt nic psát nebudu, nedokážete se koukat na věci z jiného úhlu..
    • zanesskaaaa

Jděte s těmahle vyjebanýma řečma už někam .. nebaví mě furt číst, jak z Michaela někdo dělá podvodníka, lháře a člověka, který si vydělává na vlastní smrti .. nemyslíte, že už si takovýhle věcí užil ve svém životě dost .. jak na něj lidé naráželi, kvůli tomu, že miloval děti, nebo že měl pár plastických operací .. opravdu ho chcete znemožňovat i takhle ? .. to si opravdu myslíte, ža by tohohle byl Miochael schopen ? .. si myslíte, že by předstíral smrt, jenom aby ho lidé poslouchali a aby všichni litovali jeho děti a rodinu .. myslíte, že by nechal novináře, aby takhle naráželi na jeho děti .. že by svoje děti nechal chodit bez masek, když to nikdy v životě nechtěl dopustit, aby někdo znal jejich identitu ? ..
      Nenávidím tyhle kecy lidí, kteří o něm ví akorát to, že to byl zpěvák a že zemřel .. a ještrě vytrusujou do světa tyhle s prominutím sra*ky ..
      Všichni, co tu jsme, chceme, aby Michael žil .. to víme všichni .. ale bohužel to tak není .. tak už ho konečně nechte na pokoji .. alespoň tohle si po tom, co všechno vytrpěl zaslouží .. tak jsou sakra Vánoce ne .. nechte ho v klidu si je užít .. a nás ostatní taky .. SBOHEM ..
      • Re: Re: ???

nikdy jsem nenazvala Michaela podvodníkem nebo lhářem... myslím, že by to, co tvrdím, že udělal, udělal z jiných důvdoů, než aby se zviditelnil a prosadil, jak píšeš.. byl by to třeba skvělý způsob, jak ukázat, že média píšou nepodložený věci a dokonale by se zrovna médiím, která mu celý život ubližovala, pomstil... ale když myslíš, že to jsou sra.ky, tak si to klidně mysli.. uvidíme, kdo má pravdu.. štastný a veselý *4*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ???

Jasný .. jo a až budeš s Michaelem mluvit, že pozdravuju Elvise a Tupaca, kteří jsou podle ''opravdových důkazů'' také naživu .. bože .. jděte se fakt léčit ..
          Tobě taky Šťastný a veselý ..
          • Re: Re: Re: Re: ???

..uvidíme..
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Nauč se číst VŠECHNO a pak něco piš ..
            • Re: Re: Re: Re: Re: ???

a ještě jednu věc.. jak můžeš vědět, že o Michaelovi nic nevíme? považuješ se za jeho znalce? =) žila jsi s ním? myslím, že ne. my, co tvrdíme, že žije, taky ne :D proto si myslím, že nemůžeš tvrdit, že ho neznáme. známe ho minimálně tak dobře, jako ty
      • zanesskaaaa

Re: Re: ???

Pro upřesnění .. to s tím, jak ho někdo nezná a vytrusuje do světa tamto .. to nebylo mířený přímo na tebe, ale na ty, co tohle taky melou a opravdu NIC o něm neví :)
    • torema

A kdo ti řekl, že je na živu?? Bylo by to krásný. Pokud by někde Michael byl na živu a užíval si dětí.To bych si moc přála.
      • torema

Re: Re: ???

Ale takovéhle nesmysly. To fakt není na místě. Kydy,kydy a zase jen kydy. Už se vzpamatuj a děj už Michaelovi prosím tě pokoj. R.I.P.Michaeli.JO, JO. Jak řekl EINSTAIN.Jsou dvě věci na světě , které jsou nekonečné. Vesmír a lidská blbost.
        • Re: Re: Re: ???

Je škoda, že odsoudíte teorie jiných aniž byste se o nich víc informovaly. Možná se pletu, ale možná se pletete vy. A nemusíte se tu rozkřikovat, já na vás mluvila slušně, tak byste možná mohly taky. Nebudu vám sem teda psát už nic. Mějte si svoje teorie. já se prostě ale nespokojim s tím, že v novinách napsali, že Michael je mrtvý. potřebuju důkaz, který prostě není, neexistuje! když zapátráte na netu, zjistíte, že jsou stovky nesrovnalostí - nepodepsanej úmrtní list, pohřeb, 3 telefonáty na 911, 3 údajný pitvy, rozhovory s rodinou - každý říká něco jinýho, atd. atd.... Ale asi nemá cenu vám to psát, protože se akorát budete zbytečně "vztekat" a nebudete si chtít připustit, že by to bylo možný.. já to nemyslím špatně, jen jsem se prostě chtěla zeptat, proč si myslíte to, co si myslíte.. *4*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: ???

Jasně, řeči, který od léta píše laidy45. Jsi to ty, nebo jsi to od ní odkoukala. Máš důkazy, že zemřeli jiní lidé? Jaký jiný důkaz chceš, než ten, který je?! Jsi normální? A nemel nesmysly o 3 telefonátech. Byl jeden jediný. A vše co tady vypisuješ psala laidy45 a všude jí vypískali, protože je to blbka.
            Neurážej Michaela, protože tím co píšeš Michaela urážíš.
            Já komunikuji s Anděly, s nebeskými bytostmi a představ si, že i s Michaelem a nejen já... Ale já nepotřebuju komunikovat s Michaelem proto, abych věděla co je a není pravda, bohužel. Jděte se léčit všichni, kteří plácáte takové nesmysly. Takových fotomontáží a montáží videí jsem viděla přehršle.
            A přesně to udělala RTL, když chtěla ukázat, jak jde zfalšovat i video a skočil na to skoro každý. A byl to podfuk...

Dej s tím pokoj, protože tohle už hraničí s debilitou!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: ???

žádná laidy45 nejsem, vidím to poprvý. jestli ale ona psala to, co já, pak s ní souhlasím. prostě je to moje teorie (a teorie spousty dalších lidí). a laskavě tu nemluv o debilitě. jak by se potom nazvalo např. to, když někdo něco odsoudí aniž by se o tom něco víc dozvěděl.. Veselý vánoce
    • angie72

Jsi normální??? Asi těžko co?! Michael je chudák už půl roku po smrti a ty tady plácáš takový kydy? Myslíš si, že byl takový zbabělec? Bojoval proti všem a všemu. Nikdy! by neopustil své krásné děti a nedopustil by tolik bolesti!!!
      Michael je bohužel už jinde, ale je mu mnohem lépe, protože odešel do života po životě. Odešel domu, protože Michael byl i tady na Zemi Anděl a tím je i nyní...

Táhněte do háje vy všichni s těmahle názorama. Puberťačky praštěný, neznáte Michaela a kydáte takový hnůj!!! Styď se!!!
  • Šťastné a veselé

Ahojte chtěla jsem Vám popřát šťastné a veselé Vánoce a hodně dárkú
    • majka111

Re: Šťastné a veselé

děkuji,a tobě taky přeji veselé vánoce a hodně dárků
      • anet.k

Re: Re: Šťastné a veselé

taky děkuju :D
      • dancitko

Re: Re: Šťastné a veselé

taky ti děkuju
    • anet.k