-
....
Ahojky lidicky jakpa se dneska mame??? *15* -
---
holkýý,hoj! *5* -
Vanocni pisniicka...
Hle nevite jestli Majkíí ma nejakou Vanocni pisnicku???? -
-
Re: Vanocni pisniicka...
z dob J5 -
-
Re: Re: Vanocni pisniicka...
jj kuju *14* *15*
-
-
-
THIS IS IT
jupiiiiiii JE TO TU uz mam stahnuty THIS IS IT a pustil jsem si ho 2krat do za se bou *1* *1* *5* *14* -
-
Re: THIS IS IT
jako film??Tak to uz si druhej ja byla prvni!!! *15* *1* asi... -
-
Re: Re: THIS IS IT
nu ten film jsem videl 3a pul krat.... *1* *5* *14* *14* *5* *3* *15* muzu si te pridat do pratel?
*7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: THIS IS IT
a ja ctyri krat *15* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: THIS IS IT
jj muzes si mne pridat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: THIS IS IT
dik a dnes uz to bude 4apul krat a neb zitra.. *15* a klidne si me tez pridej
-
-
-
-
-
-
?
holky nevíte čim to je že se mi nejde přihlásit?? *9* -
-
Re: ?
mas dobre heslo???jinak mne nic nenapada... *9* -
-
Re: Re: ?
řekla bych že jo...když se přihlásim, naskočí mi jen muj profil ale přihlášená nejsem *9* -
-
Re: Re: Re: ?
tak to netuším *9*
-
-
-
-
jupííí
Ahojky holky jak se mate???Dneska se mi stalo neco neuvritelnyho jsem u strejdy a koukam ze ma na PC Majkíího a pousti si This Is IT a ja takovy to je suuper a muzu se na nej taky potom podivat a on prej ja jsem ti ho stahnul copak byhc s tim delal na DVD tak jsem ted u nej kousek skoukla,ale doma si to pustim do TV *14* *15* Tam je to lip videt *14* -
...
Ahoj :) .. jenom jsem chtěla dát smuteční oznámení .. možná už to někdo z Vás ví, ale opět nás opustila další výborná hvězda .. herečka Brittany Murphy (např. 8 mile) předevčírem zemřela na srdeční kolabs (teda není to jistý) .. a tak si na tom bulvár opět vydělávají a dávají to do souvislostí s Michaelem .. Je to strašný jak nás opouštětí výborné hvězdy a šmejdové, kteří by si to zasloužili, zůstávaj na živu .. -
-
Re: ...
jj něco jsem četla. =( je to smztný =( ještě když ten bulvár........mno žije z toho mno *9*
-
-
Ahujky
Ahoj holky..dneska sem si byla koupit knížku Michaela Jackson- Tajemství ztraceného ráje...znáte jí? Jestli ne tak je to tahle: http://hyperinzerce.cz/x-cz/inz/234 2/2342286-prodam-knihu-michal-jacks on-tanec-jako-sen-5.jpg -
-
Re: Ahujky
Tu musim mít *14* *14* -
-
Re: Re: Ahujky
jj taky bych ji chtěla =) kdo by nechtěl =) -
-
Re: Re: Re: Ahujky
*14* *14*
-
-
-
Re: Ahujky
hmmm tak takovou neznám *14*
-
-
je tu vůbec někdo??
-
-
Re:
jáááááááá=)
-
-
M.J.
čauky jak se máte? já blbě... neska ve škole byla úpa příšerná dikotéka...ten kdo sem doufala že pro mě příde vůbec nepřišel a ještě se tam vybavoval s nákou krávou a dohromady z celý dvouhodinový diskotéky zahrály jen dvě písničky od Majkího ( Dirty Diana a tu druhou neznám) ale ani jedna nedohrála ani do čtvrtky *16* *16* *9* achjo...ted se mě chce strašně brečet a strašně je mi smutno po MJ *9* -
-
Re: M.J.
my máme chřipkový volno =) -
-
Re: Re: M.J.
se máte :) my už měli -
-
Re: Re: Re: M.J.
jjj a já jsem taky nemocná :D -
-
Re: Re: Re: Re: M.J.
noo zrovna na vánoce ti nemoc fakt nezávidím *15* -