Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzanka666

MJ

Den po Vánocích to bude 6 měsíců co nás MJ opustil *9* *9* A na víc v Americe se to slaví 25.12 *9* Tento rok to pro mě budou smutné Vánoce a nejen pro mě... *9* *9*
    • dancitko

Re: MJ

jj přesne púr roku
  • zuzka98

ahojky

Ahojky jak se máte? *7* *5*
    • zuzanka666

Re: ahojky

Ahojky.Já myslím že bych se mohla mít i líp
  • luuuca

thriller dance

měl by někdo z okolí zlína nebo uh. hradiště zájem zúčastnit se tréninku tance na thriller?? 28.8. se bude tančit v praze na václaváku =) ve zlíně bude 1. trénink už v lednu, v hradišti ještě nevíme...v případě zájmu mi napište NA PROFIL!!! mějte se *14*
  • zuzanka666

Michael

http://www.youtube.com/watch?v=MoGX _R-ABhk
    Už jste si to poslechli??????
  • zuzanka666

MJ

Ahojte.Našla jsem pozvánku Sharon Osbourne z roku 2003 kde zve MJ do její show

Mám MJ ráda.Moc s ním cítím.Obávám se,že pokud ho někdo nezachrání a nepřiměje změnit způsob života,MJ se nedožije vysokého věku.Nemůžu se dívat jak Mj žije.Je jako vyřízená hollywoorská veličina.
    Umím si takovou show představit.MJ se posadí na gauč a já řeknu:,,Vy jste pravděpodobně jeden z nejtalentovanějších umělců všech dob.Ale jste břídil.Překonejte to.Vstupte do klubu.Každý něco pokazí,všem se to stává.Musíte přijmout,že na pravdě není nic špatného.Říct pravdu je vždycky lepší než lhátVáš život bude jednodušší.Až s vámi budu mluvit nebudete muset předstírat.Nebudete muset vyprávět fantastické příběhy.Budete jen sám sebou".
    Přijděte,MJ,popovídáme si

Takže co si o tom myslíte *7* *7*
  • polinka

hlasujte

http://x-cape-michaeljackson.blog.c z/0912/1-kolo-osonb-zacina#comment6 9638609 mohly byste mi prosím tady dát hlas? jsem tam jako Pola. Děkuju *4* *4*
    • zanesskaaaa

Re: hlasujte

Když jseš to ty :D
      • polinka

Re: Re: hlasujte

oooo vřelé díky... *15* *4* ooo aláha ooo aláha *15* *15* *15*
  • anet.k

Ahojky =)

Ahoj holky =)
    mám chřipkový prázdniny =)
    Něco nové o Michaelovi?
    • zuzanka666

Re: Ahojky =)

Chřipkovy *7* To já už mám vánoční *1*
  • baluska1

SS

Hey bude rozhodnutí jako já sem zvědavá--
  • baluska1

Ahujky

Ahoj holky..už sem si dala video na lide...sem tam z luckou černíkovou co hraje v Ordinaci Dorku tady ta fotak je:http://profil.lide.cz/bara124/fo togalerie/?album=142092#galerie
    Mn o já děs..ale
  • jackson1

top osobnosti

Ahojky, jak to, že Michael není první v osobnostech? To mně štve..... *9* *10*
    • luuuca

Re: top osobnosti

taky mě to štve...musíme to změnit!! *1*
    • Re: top osobnosti

No jo, koho by tohle neštvalo!! *10*
    • zanesskaaaa

Ježiši .. nechápu proč to furt řešíte :D ..
    • aliss67

no ano..vždy tam musí byt tá posraná Hanna Montana škoda že Michael neni prvý *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit