Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdarééc

Jak de život??..Já se mám celkem dobře páč máme konečně práázky *15* *15* Ale jinak se hroozně těším na Vánoce,protože dostanu věci s Mikem!! *14* *15*
    • mrs_jackson

Re: Zdarééc

Čawky...No já nic moc *9* Ale jinak se taky moc těšim na vánoce, ze stjenýho důvodu jako ty! *15* *14* *14*
      • Re: Re: Zdarééc

Jinak moooc Kláášná ikonka *15* *15* Chválim *15*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: Zdarééc

Díky... *15* *15*
      • Re: Re: Zdarééc

*15* tak to jo *15*
  • anka6959

koncert

ahoj baby *15* *15* *15* na facebook mi přišlo od fanclubu že ten rozlučkovej koncert nakonec nebude organizátoři prý zkrachovali to je straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaašný *16*
  • skih

zdár

ahoj,holky...chytáte barandow? bude tam 31.prosince program:michael jackson online *14*
    • Re: zdár

Hoj.. *15* Jo my jo!!Se budu dívat *15* *14*
    • besta

Re: zdár

euh proč jenom holky??jsou tu i kluci
      • skih

Re: Re: zdár

to jsem nepostřehla...
  • besta

hura

už nám zas jede net tak to budu často
  • proč?

??? to ne michael byl a bude ten nejlepsí spevak ,tenecnik, showmam ,skladatel a muz na svete prosim kazdy jako ja za nej drzme minutu ticha kardy den prosim on mi prirostl k srci a malem sem jelaa do nemocnice kdyz ses se dozvedela ze je mrtvi kazde rano si zattancim mesicni chzi a modlim se aby to byla jen novinarska kachna a MJ žil take ses byla na filmu THIS IS IT a kazdemu pro koho aspon kral popu neco znamena tak doporucuji

s pozdravem velka a vezna faninka Míša!!
    *9* *9* proc? je to pravda ze ho zabil ten doktor? ty otazky mne budou stracit v noci do smrti
    • Re: proč?

jsem tedka online ale furt jsem to ja...souhlasim kazdy den!!!
    • nikkyt

Re: proč?

souhlasim s tebou.. :-(
      Já si furt řikam-Proč je svět tak nespravedlivý?Nejspíš pro to to že jsou v něm nespravedliví lidé.A když je jeden spravedlivý jdou všichni proti němu.Máme se tedy také všichni chovat jako s odpuštěním svině?Dokážete si představit jak by to tu vypaalo kdyby to tak bylo?Jeden člověk/anděl si to představit dokázal.A celý život dělal vše aby tomu tak nebylo.Ten člověk je Michael Jackson.Pomohl spoustě lidem a pomalu to tu napravoval.Ale místo vděku obdržel jen hnusné nadávky a kopance do zad.Nikdo za ním nestál..Ale jeho dětská,neviná duše a touha po lepším světě mu nedovolila vykašlat se na to...Lidé si ho nevážili.. dokud ho neztratili.Michael je jako anděl který sem byl seslán aby to tu napravil.Ale i někdo jako on nemá sám proti světu šanci..Když se zamyslíte je to hodně smutný.. *9*
  • mrs_jackson

...

Ahoj jak je??já celkem OK *4*
    • nikkyt

Re: ...

hrozný...ale řikkam si že vždycky může bejt ještě hůř..
      • mrs_jackson

Re: Re: ...

jak to? *9*
        • nikkyt

Re: Re: Re: ...

Pač se mi všecko sere..nedávno mi umřelo morčátko..měla jsem ho skoro 5 let..pak nám někdo hodil kámen do předního skla na autě takže sme to měli rozbitý..pak se to všecko začlo srát ve škole..předevčírem jsem si anrazila malíček na noze a ted babička spadla na náledí a možná bude na vozíčkua ale horší je že má něco s mozkem vůbec nic si nepamatuje a mluví z cesty a má vidiny... *9* *9* *9* *9* *9*
          • mrs_jackson

Re: Re: Re: Re: ...

Aha *9* *9* *9* Tak to se ti nedivim *9*
          • skih

Re: Re: Re: Re: ...

já se mám fajn *3*
        • besta

Re: Re: Re: ...

přece kvuli tomu ze majki neni mezi náma..
  • polinka

blogy

Ahojky. hele kdo tady má blog o Michaelovi? *7*
    • nikkyt

Re: blogy

Já *15*
      • polinka

Re: Re: blogy

davaj adresu *15* a spřátelíš? *4* můj je my-angel-michael.blog.cz
        • nikkyt

Re: Re: Re: blogy

http://michaeljackson-nikkyt.blog.c z/
  • besta

ty voe.....hustyyyyyy

http://www.youtube.com/watch?v=yDLs YD6j0aE&feature=related potom tu je http://www.youtube.com/watch?v=Anx5YPKzXBA&feature=related a http://www.youtube.com/watch?v=F4rHGZ2OT-4&feature=related
  • tea301

no nic

no nic lidi loučím se ráno brzo vstávám tak se mějte sladký sny a kdybych sem nepřišla UŽIJTE SI SVÁTKY!! dobrou!
  • tea301

ahooj!

ahooj lidi jak se mátže? teda jestli tu někdo je? *15*
    • dancitko

Re: ahooj!

mam se celkem OK a ty??
    • zanesskaaaa

Re: ahooj!

ahoj mám se fajn co ty ? :)
      • tea301

Re: Re: ahooj!

supéér!!a sem ráda že mužu být zase chvíli tady protože to je děs!! kvůli té zas...škole vůbec nic nestíhám!! *9* ale na Michaelovi písničky si vždy čas udělám ale sem moc nestihám!!
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ahooj!

O nic nepřicházíš .. teda pokud nechceš vědět věci, které se totálně netýkají Michaela ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit