-
Michael
Toto je velmi krásna pesnička.
*14*
http://www.youtube.com/watch?v= cjCJrZ5GJR8&feature=related -
-
Re: Michael
jj souhlasím nádherná *14* -
Re: Michael
Nádhernáá ♥
-
-
Ako je to mozne?
Som poriadne nahnevana ze je michael na tretom mieste v top osobnostiach pretoze ma byt na prvom a to s obrovskym nadskokom nad ostatnymi *16* !!!!!!!!!! kebyze boli nad nim jan pavol druhy alebo matka tereza tak ok ale miley cyprus to nie je absolutne ziadna osobnost a je nad michaelom ja jednoducho ZUUUUUUUUUUUUUUUUUUURIM *16* *16* ta tam nema co robit vobec v celom dlhom zozname a ten robert pattinson no radsej sa uz nevyjadrujem. MICHAEL JACKSON JE PRVY PRVY A ESTE RAZ PRVY a vobec on je jedina skutocna osobnost z toho celeho zoznamu!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Ako je to mozne?
naprosto souhlasím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
comeback
"Když člověk žije prostřednictvím medií, ZEMŘE prostřednictvím medií." (by MJ)
Opravdu nerozumím tomu, proč tolik z vás věří, že Michael zemřel. *7* vždyť spoustu "náhod" okolo jeho "smrti" je jak pěst na oko! -
-
Re: comeback
V tom případě neznáš Michaela natolik, abys věřila téhle jedné velké LŽI !! -
-
Re: Re: comeback
jaké lži? řekla bych, že tady není žádná lež. jde o to, kdo čemu věří a kdo se dívá z jakého úhlu na tu jeho smrt.. já v ní prostě nevěřím z důvodu, že nemáme JEDINÝ nevyvratitelný důkaz, že zemřel! a proč by se pro nás už neměl nikdy ukázat? myslím, že se ukáže, a taky myslím, že to nebude zas tak dlouho trvat *3*
-
-
Re: comeback
co tím cheš říct,že michael žije????? no i kdyby tak bylo,tak stejn ě pro nás zemřel, pro nás se už neukáže a je jedno jeslti žije nebo ne.
-
-
???
Je tu aspon někdo????? *7* -
AAA
Ahoj...Majkí je na 3 místě v top osobnosti!!! *9* *16* *16* možná to už víte ale mě to strašně vzalo *9* -
-
Re: AAA
jj mě to taky hrozně vzalo *9* *9* *9* kdybych mu tak mohla pomoct aby byl zase prvni *9* *9* -
-
Re: Re: AAA
tk to už sem třetí koho to vzalo *9* *9* MUSÍME SEM VÍC CHODIT!!! -
-
Re: Re: Re: AAA
no tak to mas pravdu
-
-
Re: Re: AAA
jj kéžby
-
-
Re: AAA
jj,neřeš to...on bude zas 1.uvidíš! *3* *9*
-
-
Peter Pan
Na ově teďka běží Peter Pan..hned jsem si vzpoměla na Majkího.. *14* -
-
Re: Peter Pan
jj,koukala jsem se *4* -
-
Re: Re: Peter Pan
taktéž jsem si na něj vzpomněla...
*4* -
-
Re: Re: Re: Peter Pan
jj já taky *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Peter Pan
jj já setaky dívala... ale potom sem to přepnula na super drbnu... *15* *15* *14*
-
-
-
-
-
ahoj =)
Ahoj holky =)
už jsme se taky konečně dočkali chřipkových prázdnin. =)
ale u nás je zvykem, že si dáváme dárky a letos si je dáme až po novým roce *15* *15* *15* -
-
Re: ahoj =)
Hmm to brzo no :D ..
-
-
čauky
ahojky tak tu zas po dlohý době sem... normálně mi mamka koupila dvoucédé THIS IS IT a dostanu ho až k vánocům :(:( *15* *15* ale už se těším...a ve škole budem mít v úterý diskotéku...myhly by tam bustit náký písničky majkího páč se na ně dobře tancuje :) -
-
Re: čauky
jj na všechny se super tancuje =)
a taky bysme mohli mít ale až po novým roce :D *15*
-
-
pitva
Jsme se ve čtvrtek ve škole dívali na PITVU! To bylo něco tak nechutnýho a otřesnýho a prostě děs. To bylo jak u řezníka, s tim tělem zacházel jak s kusem masa. A jak do toho těla poprvý říznul... Nebo potom všechny ty vnitřnosti... Jako když to vidim na maketě nebo tak, tak mi to vůbec nevadí, ale takhle... A pak tam ještě doslova krájel mozek na plátky jak náký maso fakt... Jsem tam s kámoškama hrála piškvorky, protože jsme se na to nemohli dívat. Ale teda někdo se na to díval, to fakt nechápu. Naštěstí jsme nemuseli řikala učitelka komu to vadí at se nedívá. Ale stejně mi to nedalo a občas jsem koukla - chyba! :-D No jo ta moje zvědavost. A to potom ještě učitelka řikala, že když to dokončí, že to tělo normálně sešijou a že ani není poznat, že to tělo je vlastně prázdný. A jako když si představim, že Michael prodělal 2 pitvy tak... *9* *9* *9* jako jak to bylo hrozný to byste museli vidět, takhle to nejde vysvětlit.... -
-
Re: pitva
Fuj...stačí mi když to tu čtu *9* Chudinka Michael *9* *9* *9* -
Re: pitva
Hej joo na to jsme se taky koukali .. asi před rokem, nebo dvouma :D .. a byla to poslední hodina před obědem :D .. fakt humus .. Chudák Michael .. -
-
Re: Re: pitva
Před obědem :D .. to potěší :D -
-
Re: Re: Re: pitva
Na základce jsme taky měli tu čest pitvat zvíře. Já byla na semináři z přírodopisu a učitel je myslivec. Takže se tam pitvala ondatra, straka, ...
Naštěstí měl tolik rozumu, že kdo chtěl, nepitval. Takže jsem s kámoškou hrála neustále piškvorky. *15*
Ale teď jsem na přírodovědný škole a tam se zřejmě v biologii pitvat nebude. Což je sice paradox, ale jsem ráda.
-
-
-
-
Ahujky
Holky včera sem byla v divadle a před předstacením sem se šla projít...a na dveřích jednoho krámu byl Majkí a potom v Paláci knih měli MOOMWALK a taky TANEC JAKO SEn...a tu mi babička koupila k vánocům..