-
¨Veselé Vánoce Všem
ahojky,Veselé Vánoce Všem přeji už tedka,protože tu zítra taky nebudu,tákže si ty Vánoce užijte i ty Michaeli a at máte pod stromečkem hoodně dárků!! -
-
Re: ¨Veselé Vánoce Všem
tobe taky =)
vlastně všem :D
a jakto že tu nikdo nebude?
já sice taky ne ale třeba v těch 9 bych tu byla :) nebo nwm přesně, protože na půlnoční do kostela asi nepujdu když jsem nemocná *15* *15* vy chodíte na půlnoční? -
-
Re: Re: ¨Veselé Vánoce Všem
jj, díky moc, tobě taky(konečně jsem po dlouhééééé době na osobnostech) *4* -
Re: Re: ¨Veselé Vánoce Všem
díky,my na půlnoční nechodíme-jo a nebudu tady,protože budu užívat dárky *15* -
-
Re: Re: Re: ¨Veselé Vánoce Všem
já jsem tam taky ještě nikdy nebyla a užívala dárky :D ale hlavně jsem musela hlídat moju malou segru :D
-
-
-
-
Veselé vánoce
Ahoooj všichni dost dlouho jsem tu nebyla tak co je nového o Michaelovi?Jo a jinak přeju už teď Krásné a pohodové vánoce,protože zítra tady na fanu asi nebudu. *3* *4* -
-
Re: Veselé vánoce
no,happy and -zkrátka veselé *15* -
-
Re: Re: Veselé vánoce
*15*
-
-
-
VÁNOCE
VESELE VÁNOCE..... DOUFAM ZE POD SROMEK DOSTANETE SAME VĚCI S MAJKIM KEŽBY MOHL PŘÍT MÍSTO SANTY MAJKI::) *14* *14* *5* *1* -
-
Re: VÁNOCE
jj *1* *15*
-
-
hojí
holky,přeju fajn vánoce a supher věci s michaelem,zejtra se tu asi neoběvím,ale jestli tu ted´kom někdo jste,tak můžem pokecat *15* *1* -
radio mJ!!!
http://player.play.it/player/aolPla yer.html?v=4.10.2&ur=1&us=1&id= toto je radio MICHAEL!!! -
ŠMEJD
dneska sem si koupila bravo a tam byl článek o otci MJ že ho žaluje kvuli tomu že ho nedal do závěti nebo co *16* *16* *16* *8* *8* -
-
Re: ŠMEJD
To jsem četla taky *10* Joe je prostě SRÁČ *16* sorry že tu mluvim sprostě ale na něj žádný jiný slovo fakt nemam *8* -
-
Re: Re: ŠMEJD
NEMUSÍŠ SE OMLOUVAT JE TO NEJVĚTŠÍ BLB A IDIOT *16* *16* *16* *16* VŠECH DOB JÁ BYCH HO NEMOHLA MÍT ZA OTCE TO BYCH SE ZBLÁZNILA CHUDÁÁÁÁÁÁK MAJKÍ CO SI POD NÍM MUSEL VŠECHNO VYTRPĚT *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: ŠMEJD
No přesně chudinka Majkí takovího sráčskýho tátu mít *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ŠMEJD
jj,je to smutný... *9*
-
-
A víte o tom, že Joe Michaela opravdu miloval .. byl to jeho syn .. to už něco znamená .. jenom proto, že lásku neprojevoval, neznamená, že k němu nic necítil ..
A jak asi může Joe žalovat vlastního syna, který je mrtvý .. řekla bych, že je to trapnej výmysl .. a nebo je to stará zpráva, která se objevila až po MJovy smrti .. tohohle by Joe nebyl schopný .. Je pravda, že se k Michaelovi nikdy nechoval hezky, ale je to jeho otec .. a aby ho žaloval jenom kvůli tomu, že ho Michael nedal do závěti, když tam je určitě i Katherine, tak to mi příjde jako úplná blbost .. nebo je tam napsaný a tohle je zase jenom výmysl .. Michael ví komu má děkovat, za to, že ho, sice ne moc hezkým způsobem, ale přesto protáhl do světa showbiznisu .. já bych tomu nevěřila .. -
-
zanes ty tady jediná mluvíš rozumně, ale nikdo na to nereaguje *15* souhlasim s tebou, navíc Josepha vychovával jeho otec taky tvrdou rukou, takže vlastně on nepoznal, co to je někomu rozdávat lásku. On prostě miluje svým způsobem. Sice to není ten nejlepší způsob, jak milovat, ale přesto miluje. Navíc on vyrůstal v době, kdy černoši neměli žádná práva, a byli podřadní a nechtěl aby to zažili i jeho synové. On chtěl aby jeho synové byli nejlepší, aby se jim nikdo nemohl smát atd. Proto je tak tvrdě tlačil vpřed... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ŠMEJD
Ouu děkuju :D:D
Máš pravdu .. uplnou pravdu .. Joe Michaela miloval, ale jelikož nikdy nepoznal jak se to má projevovat, tak to prostě neuměl .. Michael se to naštěstí naučil .. a já sice Josepha moc nemusim, ale po tom, co jsem se věci o jeho dětství dozvěděla tak ho chápu ..
-
-
............
-
-
JSEM OFLINE ALE HOLKY NEŘEŠTE TOHO BLBCE TADY TP JSOU DISKUSE MAJKIHO A NE NĚJAKEHO BLBEHO JOA!
::) -
-
ale týká se to michaela!
-
-
-
-
-
ŠMEJD
dneska sem si koupila bravo a tam byl článek o otci MJ že ho žaluje kvuli tomu že ho nedal do závěti nebo co *16* *16* *16* *8* *8* -
Olympie
dneska jsem byla v Olympii a šla jsem do datartu a zastavila jsem se u "zahraniční CD" a vedle mě stála náká holka a něco hledala a potom úplně "mám to! Můj miláček Michael!" a v ruce měla CD Essential *15* *15* *15* sem se tomu v duchu smála. *15* pak jsem šla do sekce "hudební DVD" a tam měli DVD Dangerous Tour tak jsem tak nad tim stála s otevřenou pusou plná úžasu a na celej krám jsem křičela "našla jsem poklad" *15* no teda jedinej kdo na to reagoval byl můj bratr *15* a pak jsem asi ještě dvakrát šla se tam podívat jestli mi to DVD nevyprodali páč tam měli jenom dvě *15* a brácha na mě že jsem blázen *15* sem no, do Michaela *14* *15* to DVD prostě musim mít! a jestli ho nedostanu k vánocům, tak si ho prostě koupim a hotovo! *15* -
-
Re: Olympie
tý jo =)
taky jsem potkala v knihovně jednu holku ale byla to už slečna co hledala Michaela a předběhla mě =) naštěstí to nekoupila protože jsem se na to chtěla ještě podívat :D ale už jsem to sem jednou psala =)
-
-
=)
Ahojkýýý tak co jak se těšíte na vánoce? *4* já hrozně moooc *15* -
-
Re: =)
jj ja takyyy -
-
Re: Re: =)
jj,vánoce-boží *4* -
Re: Re: =)
Jj a já hlavně proto že dostanu věci s Michaelem *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: =)
jj to ja prave taky
-
-
-
-
Bravo
Prosím Vás bežte hlasovat pro Mika na Bravo.cz je na 7.místě odkaz: http://www.bravo.cz/cislo-26/zebricky
tak pro Mika hlasujte pluskou a pro ostatní mínuskou děkuji moc