-
supeer
Ahojky tak co prinesl Ježíšek neco od Majkíího?? *15* -
-
Re: supeer
takze asi vsem:DJa jsem dostala CD This Is It,ale jeste mne cekaji pribuzny *15* -
-
Re: Re: supeer
přesně..zítra čekám ještě MJ knížky *15* ..pro změnu *15* *14* *3* *1*
-
-
-
dárky
tak jsem dostala *15* : novej mobil, ferrero rocher (nevim jak se to píše, lae mám to nejradči *15* ) 1000 Kč, dvě obrovský čokolády (jako bych nebyla dost tlustá *15* )tááák a ted věci s Michaelem: *15* kalendář, CD Thriller 25, dokument a tanec jako sen *14* *14* *14* možná jsem dostala ještě něco, ale asi jsem na to zapomněla *15* a co vy? *4* -
-
Re: dárky
KALENDÁŘ S MICHAELEM? TO EXISTUJE? -
-
Re: Re: dárky
Coze? jsou asi 3 ty kalendare.. ja mam jeden doma..:-D
-
-
ahojky...mno tak já sem dostala taky tanec jako sen, CD This is it *15* *15* ,MJ dokument *14* a placky s Majkym..tkaže šťastná jako blecha *15* *15* ...ju a potom sem dostala ještě další věci...ale tohle je prostě nej *1* *15* *15* -
joooooo a ještě dostanu jedno CD Michaela, na www.michaeljacksonweb.cz jsem skončila na 2. místě takže dostanu CD tak dodatečně k vánocům *15* a tím chci poděkovat všem, kteří mi dali hlas. *4* -
-
Re: Re: dárky
Já dostala věci a také Notebook..sem ráda...máme normální PC a i notebook..takže když bude sestra na Pc tak já budu moct taky..bezvááááááááá
-
-
-
Ahoj
Holky Přeji Vám všem veselé Vánoce hlavně bohatého Ježíška, jak psala Tea doufám že naleztene pod stromkem co ste si přáli. A zejtra pokud to půjde zajdu sem pokecat.
Tak teda všem moooc Krásné Vánoce a tobě Michaeli také. I když máte Vánoce zítra a také zítra to bude půl roku co tu nejsi. Zítra ti popřeji v Angličtině. Holky teda ještě jednou Vám a Michaelovi krásné Vánoce. *4* -
Michael
Prajem Michaelovi a všetkým fanúšikom krásne Vianočné sviatky. -
....
Ahoj prajem vám Krásne a Veselé Vianoce...a hlavne Michaelovi tam hore... *4* GOD BLESS YOU -
Vánoce
Michaele a vy všichni tu! Přeji vám kirásné prožití Vánoc a Nového roku a doufám, že se vám slní všechny vaše sny a že pod stromekem najdete vše co jste si přáli! Šťastný a veselý! *4* -
-
Re: Vánoce
až ted když si to čtu vidím že mi někde chybí písmena a někde přebývají tak se omlouvám!! *15* -
-
Re: Re: Vánoce
no to neva a děkuju tobe taky ti preju at dostanes co nejvic darku co sis prala?? -
-
Re: Re: Re: Vánoce
ty? -
-
Re: Re: Re: Re: Vánoce
co ja?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vánoce
aha *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Vánoce
jj
-
-
-
Re: Re: Re: Vánoce
DDR-ko *15*
-
-
-
-
Krásné vánoce...
Přeji Vám všem krásné prožití svátků vánočních a šťastný vstup do Nového ruku 2010...
Mějte se rádi, mějte pohodu a myslete pozitivně a na Michaela... Angie -
-
Re: Krásné vánoce...
taky ti přeji krásné Vánoce
-
-
*
Všem a Michaelovi přeju veselé Vánoce a bohatého Ježucha *1* *4* *14* pak už jen št'astný Nový rok 2010.. *3* *8* -
-
Re: *
děkuji tobě Mikovy i všem ostatním přeji šťastné a veselé Vánoce
-
-
...
Ahoj .. i já se též přidávám ..
Přeji Vám všem Veselé Vánoce a Šťastný nový rok 2010 .. užíte si krásnou rodinou pohodu bez hádek .. rozbalte si vysněné dárky .. radujte se a buďte šťastní .. na Silvestra se moc neopijte, aby Vás Michael nemusel vítat moc brzo :D .. a doufejme, ať rok 2010 nepřinese další smrt výborných hvězd v showbiznisu :) ..
Takže ŠŤASTNÉ A VESELÉ !! ♥ -
-
Re: ...
taky přeju všem krásné a veselé Vánoce, lásku, zdraví a štěstí a ať pod stromečkem najdete SUPER SOAKER *1* a nějaký ten dárek s Majkým *4* *4*
WE LOVE YOU MORE MICHAEL! REST IN PARADISE <3 -
Re: ...
tobe taky
-
-
Veselé vánoce
Přeju vám všem veselé vánoce :) hlavně tobě Majkí :-* ikdyž tu už nejseš ale já vím že zítra si budeš s tvýma dětma robalovat dárky *9* *4* *9* sice tě neuvidí ale budou vědět že si s nima :-* :)