-
history
http://www.hity.videonet.cz/michael -jackson/michael-jackson-history-wo rld-tour-live-in-munich-1997-video_ 737abf5fe.html
Tady je ten odkaz na koncert Majkla z History *14* -
-
Re: history
jj diky *14* -
-
Re: Re: history
neni zac. A potom my musis rict jak se ti to libi *1* -
-
Re: Re: Re: history
jj hezkyy *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: history
u ktery pisnicky ted jsi???
-
-
-
-
-
darky
Dneska jsem zaslechla mamku jak se bavi o darcich a kdy se pojedeme podivat na Vanocni trhy a ja takovy a to DVD a CD od Majkla budu mit??A ona to se uvidi podle znamek!!To je hrozny vzdycky kdyz neco chci tak se to uvidi podle znamek!!To je hrozny *16* Tak to se musim hodne snazit!Kdyz mame jet jeste v sobotu do ty PLzne koupit veci na kone a zase podle znamek!! *1* -
-
Re: darky
no moje mamka podle znamek nic neresi to(to je dobre)aspon dostanu to co chci a kdyz ne od ni tak od tatky nebo od tety -
-
Re: Re: darky
tak to se mas *9* -
-
Re: Re: Re: darky
ale nastesti to rika jenom doma a kdyz jsme v nejakym kramu a je tam to co chci tak mi to taky koupi *15*
-
-
-
-
history
Hejj proc se porad musim koukat na koncert Majkla z History??SIce je z Nemecka,ale na konci je videt ceska fanynka s ceskou vlajkou *15* Ani nwm jak jsem to mohla najit *1* -
-
Re: history
no tak to nevim proc se na to musis furt divat.. -
-
Re: Re: history
Ja taky ne *15* asi protoze je tam nadhernej *1* JAko vsude a vzdy *14* -
-
Re: Re: Re: history
jj on je UPE BOZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
-
Re: Re: Re: Re: history
ano ano!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: history
a kaj si ho nasla??
-
-
-
-
-
-
cusss
Ahoj holky *15* Jako dneska jsem se podivala do žK a volno mame az 23!!Jako to neni fer!!Kdo se bude starat o stene kdyz si ho privezem 19???!!! *16* -
-
Re: cusss
jj mi taky *16* -
-
Re: Re: cusss
a ze to neni fer??Ale ja si myslim ze se ani moc ucit uz nebudem....Hejj ja se tak tesim na patek!!A na 19.12.09 *15* -
-
Re: Re: Re: cusss
ale jen na patek -
-
Re: Re: Re: Re: cusss
ja se tesim na patek protoze jsou certi *15* Jako my se vzdycky ve tride bojime a potom se tam rehtame a to chodime do 6 tř.Jako kamaradka ma slibenej vejprask od jejiho kamarada,ja ho taky znam a ona ana nej A vemes i moji kamradku??A on jasne!!A ja takovy na ni dik no *1* A na 19.11 protoze si jedme pro stenatko *15* *1*
-
-
Re: Re: Re: cusss
jj neni to fer...a taky se tesim
-
-
-
-
tatiana
nevíte, v jakym roce se narodila tatiana thumbzen? *7* (hrála v klipu the way you make me feel) -
-
Re: tatiana
1960 myslim
-
-
Čusíííík
Ahůůůůůj!!!tak sem se dneska v ústavu(škole) *15* dozvěděla že budeme mít už osumnáctýho prosince volno *15* *15* *1* jupíííí už se těšim *15* -
-
Re: Čusíííík
mi mame do patku chripkove volno -
Re: Čusíííík
dobrý *15* , ale to my máme taky a dokonce máme ředitelský i teď v pátek *15* -
-
Re: Re: Čusíííík
tssss *5* nééé jako se máte teda no *15* *15* *15* *15*
-
-
-
klik, klik
Holky, holky, Michael nám na klikárně spadl na 7. místo. To není pěkný, s tím by se mělo něco udělat.
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php? sid=1597&q=9f6a3f23865384178baf8b6b %2014e7365b -
-
Re: klik, klik
ja klikama porat -
-
Re: Re: klik, klik
už zas KLIK *15* *15*
-
-
Re: klik, klik
už sem klikla *15* a budu klikat FURT *15* *15*
-
-
CD
Není to náhodou dnes 27let co vyšel Thriller??????? *14* Jinak příští pátek dávají Muži v černém 2 *15* *14* -
-
Re: CD
fakt? a kde a v kolik? *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: CD
v pátek 11.12 asi nějak po 22 hodině *14* -
-
Re: Re: Re: CD
na Nově -
-
Re: Re: Re: Re: CD
jj dík *3* se budu určitě koukat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: CD
já bych se dívala i kvůli sekundě *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: CD
Kôli minúte sa na to budete dívať.
Pozrite sa na to radšej na youtube.
-
-
-
-
-
-
klip na this is it
AHojky!!!!! Mám skvělou zprávu!!!!!!!! Ted jsem přišla domů ze školy, zapnu tv a co nevidim... na This Is It je klip!!! *14* *14* *14* *14* wooow je dokonalej, jsou to útržky z this is it a jsou tam i náký záběry co nebyly ve filmu. Michael tak je prostě dokonalej. *14* *14* *14* *14* fakt bezva!!!!! má z toho děsnou radost!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Re: klip na this is it
mno to je naprosto skvělí..bomba *15* *15* *3* ...nwš jestli už to neni na youtubku? *3* *14* -
-
Re: Re: klip na this is it
A tos vyděla na Očku nebo na MTV????? -
-
Re: Re: Re: klip na this is it
viděla jsem to na VH1 *15* *15* *15* a jinak na youtube jsem koukala a nenašla jsem to...
-
-
-
Re: klip na this is it
jj to je dobre
-
-
ahojky
nazdar,tak ste tu dneska někdo? *15*