Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikcajacksonka

papapapa

Tak ahoj zase zitra *15*
  • anet.k

AHOJ =)

Ahoj holky =)
  • Ahoooooj

Ahooooooooooooooooooooooooj holčeny!! *15* *15* Tak jak je??...chjo to je děs den dneska!! *9* ale jináč už se hrozně těšim na Vánoce,páč dostanu věci s Mikem!! *14* *15*
    • nikcajacksonka

Re: Ahoooooj

Ahooj jo na to se taky mooc tesim!!A dobry je ze si jedem 19.12.09 pro novy stene,takze taky hezkej darek,budeme mit dve miminka tete se ma narodit holcicka presne na silvestra *15*
    • bajush

Re: Ahoooooj

Ahój. Jaký jsou třeba věci s Michaelem? Já furt o tom přemýšlím a nic mě nenapadá. *7* *15*
      • thesimsa

Re: Re: Ahoooooj

CD, DVD, knížky, trička ...
        • skih

Re: Re: Re: Ahoooooj

jj *3*
  • angie72

Ahojík broučci...

Jsem tu na skok. Jsem celé odpoledne psala další díl povídky na blog, uf, už jí mám...

Jinak bych ještě chtěla poprosit, jestli mi můžete dát hlas, kdo ještě nedal? Jestli vám to nevadí?
    Jestli ano, tak link je tady http://michaelisking.blog.cz/0911/s onf-3-kolo#pridat-komentar a můj nick je angie :-) Děkuji ♥♥♥

Jak se máte?
    • anet98

Re: Ahojík broučci...

Ahoj já už jsem dávala asi tři hlásky,ale teď už to nejde hlasovat.No a jak se máš? *4*
      • angie72

Re: Re: Ahojík broučci...

Jsi brouček, děkuju... Mám dnes volno, tak si to fakt užívám.
        Udělala jsem si fajn den. Uklidila jsem, vyprala, pracovala jsem s kyvadlem, což mě moc naplnilo, napsala další díl povídky a teď vařím véču... A co ty?
        • anet98

Re: Re: Re: Ahojík broučci...

Ale jo jde to až na školu.(Jo a promiň že jsem neodpověděla dřív musela jsem se jít najíst.) *1* *4*
    • nikcajacksonka

Re: Ahojík broučci...

supeer a ty??Proc uz nemuze byt 19.12.09??
      • angie72

Re: Re: Ahojík broučci...

Jo přesně, my máme od 19.12. - 5.1. 2010 volno v práci taky... Už se fakt těším...
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Ahojík broučci...

No tak to se mas!!My mame volno az 23!! *9* Ale to ja ted neresim!19 si jedeme pro novy stenatko *1*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Ahojík broučci...

Jo tááák, a určitě se bude jmenovat Míša, viď? *4*
            • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík broučci...

Bohuzel ne *15* Bude se jmenovat po fence ktera nam minuly mesic zemrela *9*
  • nikcajacksonka

huuraa

Ahojíkk lidi,uz jsem tu dlouho nebyla pamatujete si mne jeste??? *1* To vite oslava,uceni atd...:DTAk co jak se mate??
  • skih

halooo!

čauky,jste tu někdo? *15*
    • skih

Re: halooo!

OO? OK.,POČKÁM SI *4*
      • skih

Re: Re: halooo!

jestli do 5 min. něco nenapíšete,ták du! *3*
        • skih

Re: Re: Re: halooo!

táááááák smola! ještě počkááám štvrt hodiny *9*
          • skih

Re: Re: Re: Re: halooo!

tak to je uplná smola! bye,zítra! *15*
  • anka6959

aaahoj

čau baby jak se tu máte??konečně jsem nemocná mám chřipku a aspon můžu bejt tady na osobnostech *15* *15* *15* *15*
    • skih

Re: aaahoj

já se mám jakž takž *3*
  • jackson1

dvd this is it

Ahojky dvd this is it si chci taky koupit.
    Byl to krásný film, byla jsem na něj v kině.
    Mam otázku jak víš, že tam budou ty 3 hodiny na víc. To má být jako ten bonus?

Díky pááááá *3*
    • tercule

Re: dvd this is it

VD This Is It v predaji 26. januára 2010
      Sony Pictures Home Entertainment vydá 26. januára 2010 film This Is It na DVD a Blu-ray nosiči. Štandardné DVD ($28.96) bude obsahovať hodinový, dosial nezverejnený materiál z príprav koncertného turné, a Blu-ray verzia ($39.95) ešte hodinu a pol navyše - a to snímku "Smooth Criminal", ktorá mala byť premietaná pred začiatkom koncertov, a "Making Smooth Criminal". Predpredaj oboch verzií sa začne 24. decembra 2009.
    • angie72

Re: dvd this is it

Ahojky, já ho mám také objednané, ale ti tři hodiny mají být na Blue Ray a to nepobírá normální DVD, ale právě DVD s Blue Ray. Nevím, jestli to dají i na normální DVD, ale bylo by to pěkně hnusný, kdyby ne, protože bychom byli s manželem nuceni koupit si kvůli This is it DVD s Blue Ray a potom by nám bylo k ničemu...
  • tea301

čusík

nop nic lidi valím se dívat na superstar tak se mějte pá
    • baluska1

Re: čusík

já jdu thaké..thak páško... *4* *5* *8* *16* *8* *1* *1* *3* *9* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
  • tea301

hm..

ted sem se dělala dva kvízy na FB jeden jak znám MJ tak mi vyšlo že ho poslouchám a že je nejlepší a pak sem si dělala kvíz jakou hudbu poslouchám a vyšel mi pop! *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit