Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

Ahoj

Ahoj Kočky mue...včera sem byla na Vnečku,a ze ze sádrou a berlema sem nwmohla tančit,ale když hráli Will you be there tak sem šla tančit..sem skákala z berlema jako střevo... *15* Ale bylo to BEST..a co jinak jak se tu máte o co new..nebila sem tu dlouho..
    • polinka

Re: Ahoj

novýho je to že "nebila" se píše s měkkym i *15* *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Ahoj

asi si chtěla napsat buď, že se NEPÍŠE s měkkým i .. nebo že se píše s tvrdým y :D:D
      • baluska1

Re: Re: Ahoj

Já mám i.. *15* *15* ale neva co nového??Já jen že se půjdu vykoupat a to dá zabrat
  • polinka

I´ll be there

nevíte kde bych našla nebo nemáte v pc mp3 I´ll be there když to Michael zpívá jako dospělý? *7*
  • tea301

ahoooj

lidičky moji nejbliší AHOOOJ!! božínku nebyla sem tu dva dny a cítím se provinile! *9* jenže je toho ted tolik že nestihám tak často chodit na pc! moc se všem omlouvám a hlavně michaelovi! *14* no ale ted sem tu! tak jak se máte?? *7* *15*
    • Re: ahoooj

Ahojky,no já se mám v celku blbě!!víš sme na tom skoro stejně já sem tu dva dny taky nebylaxD a jinak všechno při starym!! *15* *15* jako vždy *15*
      • tea301

Re: Re: ahoooj

jak to že blbě? já mám boží náladu od včerejška! *15*
        • Re: Re: Re: ahoooj

No tak sem se dozvěděla že budu mět z matiky na výzo asi trojec *9* *9* a zejtra stávám moc brzo!!a mám špatný dny!!
          • tea301

Re: Re: Re: Re: ahoooj

aha tak to mě mrzí omlouvám ze sa tu otázku nebyla na místě! *9*
  • anet.k

mno nic =('

mno nic holky já jdu pa *3*
  • anet.k

slavík

holky dívaly jste se na českýho slavíka včera? slyšely jste Gotta? *15* *15* *15*
    • riki.002

Re: slavík

jj, to byl mazec!! *15* *15* *15*
  • anet.k

??

je tu někdo?
  • miss.inuyasha

lidi

hele lidi, kdo z vás tu má blog o Michaelovi Jacksonovi?
    • anet.k

Re: lidi

jaká že je ta tvá adresA? si to nemůžu pořád zapamatovat =):D
      • miss.inuyasha

Re: Re: lidi

www.michaeljackson-site.blog.cz je to jednoduchý proste napíšeš michaeljackson a pak dáš pomlčku a site a je to ;-)
        • anet.k

Re: Re: Re: lidi

mno ještě jsi zapomněla říct abych nezapomněla tam přidát blog.cz *15* *15* jsem na ten blog zapomněla ale už jsem si vzpomněla *15* *15* ale to je samozřejmost *3*
          • miss.inuyasha

Re: Re: Re: Re: lidi

jasně, ale vždyt blog.cz si přece už domyslíš né?
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: lidi

jj jasně *3*
        • anet.k

mno ještě jsi zapomněla říct abych nezapomněla tam přidát blog.cz *15* *15* jsem na ten blog zapomněla ale už jsem si vzpomněla *15* *15* ale to je samozřejmost *3*
        • anet.k

j dík to už si budu pamatovat =) (doufám) *15* *15* *15* *15*
    • anet.k

Re: lidi

Ahoj =) já ne. =)=(
  • anet.k

Ahoj

Ahoj holkx =) nějaké novinky? já bxch nějakou měla i když se netýká MJ *15* *14*
  • bajush

:-/

Ahoj všem, doufám, že máte lepší neděli než já. *8*
    Stále poslouchám písničku This is it. Ono to docela pomáhá.
    Dnes jsem si objednala DVD TII, tak jsu zvědavá, kdypak to dorazí. Aspoň nějakou radost dneska jsem si udělala. Jinak je tento víkend na pytel.
    • kristyn875

Re: :-/

ahojky...hlae a bude ta tom DVD bonus těch tří hodin navíc? *7* *3* tjo..ale štve mě, že je to k prodeji až od 20.ledna..sem to chtěla od Ježíška *1* *3*
      • bajush

Re: Re: :-/

tam je bonus 3 hodin? Tý brďo, jestli jo, tak se od toho nehnu.
        taky mě štve, že je to až od ledna, ale už jsem domluvená, že to bude jako dodatečně k Vánocům. nic víc pod stromeček nechci, stačí Michael. *4*
  • polinka

Thriller - lego

týýýýýýýýý jo víte čeho jsem si ted všimla???? Zmizela reklama na samsung corby!!!!!!! hurá sláva! *15* tento den vstoupído historie *15* http://www.youtube.com/user/michael jackson?blend=1&ob=4#p/f/12/MThEoxS WURA na tohle se fakt koukněte, já z toho chcípala smíchy *15* Thriller - lego... *15* BTW: já miluju lego *15*
    • thesimsa

Re: Thriller - lego

Ta reklama zmizla už včera .. *15*

LOL *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit