-
Ahoj
Ahoj Kočky mue...včera sem byla na Vnečku,a ze ze sádrou a berlema sem nwmohla tančit,ale když hráli Will you be there tak sem šla tančit..sem skákala z berlema jako střevo... *15* Ale bylo to BEST..a co jinak jak se tu máte o co new..nebila sem tu dlouho.. -
-
Re: Ahoj
novýho je to že "nebila" se píše s měkkym i *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Ahoj
asi si chtěla napsat buď, že se NEPÍŠE s měkkým i .. nebo že se píše s tvrdým y :D:D -
Re: Re: Ahoj
Já mám i.. *15* *15* ale neva co nového??Já jen že se půjdu vykoupat a to dá zabrat
-
-
-
I´ll be there
nevíte kde bych našla nebo nemáte v pc mp3 I´ll be there když to Michael zpívá jako dospělý? *7* -
ahoooj
lidičky moji nejbliší AHOOOJ!! božínku nebyla sem tu dva dny a cítím se provinile! *9* jenže je toho ted tolik že nestihám tak často chodit na pc! moc se všem omlouvám a hlavně michaelovi! *14* no ale ted sem tu! tak jak se máte?? *7* *15* -
-
Re: ahoooj
Ahojky,no já se mám v celku blbě!!víš sme na tom skoro stejně já sem tu dva dny taky nebylaxD a jinak všechno při starym!! *15* *15* jako vždy *15* -
-
Re: Re: ahoooj
jak to že blbě? já mám boží náladu od včerejška! *15* -
-
Re: Re: Re: ahoooj
No tak sem se dozvěděla že budu mět z matiky na výzo asi trojec *9* *9* a zejtra stávám moc brzo!!a mám špatný dny!! -
-
Re: Re: Re: Re: ahoooj
aha tak to mě mrzí omlouvám ze sa tu otázku nebyla na místě! *9*
-
-
-
-
-
mno nic =('
mno nic holky já jdu pa *3* -
slavík
holky dívaly jste se na českýho slavíka včera? slyšely jste Gotta? *15* *15* *15* -
-
Re: slavík
jj, to byl mazec!! *15* *15* *15*
-
-
??
je tu někdo? -
lidi
hele lidi, kdo z vás tu má blog o Michaelovi Jacksonovi? -
-
Re: lidi
jaká že je ta tvá adresA? si to nemůžu pořád zapamatovat =):D -
-
Re: Re: lidi
www.michaeljackson-site.blog.cz je to jednoduchý proste napíšeš michaeljackson a pak dáš pomlčku a site a je to ;-) -
-
Re: Re: Re: lidi
mno ještě jsi zapomněla říct abych nezapomněla tam přidát blog.cz *15* *15* jsem na ten blog zapomněla ale už jsem si vzpomněla *15* *15* ale to je samozřejmost *3* -
-
Re: Re: Re: Re: lidi
jasně, ale vždyt blog.cz si přece už domyslíš né? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lidi
jj jasně *3*
-
-
-
mno ještě jsi zapomněla říct abych nezapomněla tam přidát blog.cz *15* *15* jsem na ten blog zapomněla ale už jsem si vzpomněla *15* *15* ale to je samozřejmost *3* -
j dík to už si budu pamatovat =) (doufám) *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Re: lidi
Ahoj =) já ne. =)=(
-
-
Ahoj
Ahoj holkx =) nějaké novinky? já bxch nějakou měla i když se netýká MJ *15* *14* -
:-/
Ahoj všem, doufám, že máte lepší neděli než já. *8*
Stále poslouchám písničku This is it. Ono to docela pomáhá.
Dnes jsem si objednala DVD TII, tak jsu zvědavá, kdypak to dorazí. Aspoň nějakou radost dneska jsem si udělala. Jinak je tento víkend na pytel. -
-
Re: :-/
ahojky...hlae a bude ta tom DVD bonus těch tří hodin navíc? *7* *3* tjo..ale štve mě, že je to k prodeji až od 20.ledna..sem to chtěla od Ježíška *1* *3* -
-
Re: Re: :-/
tam je bonus 3 hodin? Tý brďo, jestli jo, tak se od toho nehnu.
taky mě štve, že je to až od ledna, ale už jsem domluvená, že to bude jako dodatečně k Vánocům. nic víc pod stromeček nechci, stačí Michael. *4*
-
-
-
Thriller - lego
týýýýýýýýý jo víte čeho jsem si ted všimla???? Zmizela reklama na samsung corby!!!!!!! hurá sláva! *15* tento den vstoupído historie *15* http://www.youtube.com/user/michael jackson?blend=1&ob=4#p/f/12/MThEoxS WURA na tohle se fakt koukněte, já z toho chcípala smíchy *15* Thriller - lego... *15* BTW: já miluju lego *15* -
-
Re: Thriller - lego
Ta reklama zmizla už včera .. *15*
LOL *15*
-