Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

písmo

já vim že Michael byl dokonalý úžasný krásný atd. atd atd... *15* ale... sorry ale musim to napsat *15* písmo má fakt hrozný... a je to venku *15* no ještě horší než já fakt *15* se sami podívejte http://img171.imageshack.us/i/theinnocentman.jpg/
    • dancitko

Re: písmo

on ma krasny pismo
    • angie72

Tak tohle mám na blogu, protože jsem o tom psala článek a je to nádherný písmo. Roztomilý, jak píše chvíli tak a potom zase onak.

Je to o věku. Já to vidím z pohledu fanynky, která vyrůstala na éře Michaela Jacksona. Ty jsi ho poznala až teď, protože ti ještě není tolik, abys Michaela mohla znát víc, tak to vnímáš jinak.

Ale to písmo je naprosto roztomilý a nehledě na to, že hlavně to co tam píše je důležitý... Úplně Michaela vidím, jak to psal a co u toho prožíval...
      • lask1

Re: Re: písmo

Ja píšem pekne, ale keď sa ponáhlam chcem to narýchlo napísať, tak píšem škaredo.
        • angie72

Re: Re: Re: písmo

No já prý píšu pěkně, ale nesmím psát psace. Mě to psace nějak nejde. Píšu ráda, moc ráda píšu a spíš tiskace. Ale na pc se píše nejlíp :-)
          • bajush

Re: Re: Re: Re: písmo

jo a když umíš všema 10, tak to je úplně nejlepší *15* *15* *15*
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: písmo

No to právě umím. Píšu a koukám všude kolem, ale občas se musím vracet, že mám překlep, nebo si ho nevšimnu, jak jsem rychlá *15*
      • polinka

tak každej na to může mít jiný názor...
        • angie72

No to samozřejmě může, ale já v tom vidím tu dětskost ještě... Ale užívej si to. Buď ráda, že jsi náctiletá a ve škole. Za pár let budeš už jen vzpomínat... Ale zase má dospělost taky krásu v něčem jiném...
          • bajush

Každý má na to jiný názor. A nikdo přece není dokonalý. Ale Michael byl skvělý v tolika věcech, že se mu ,,škrabopis" může prominout. *4* *15*
    • thesimsa

Co se ti na tom nelíbí ? *15*
      • polinka

ehm... všechno *15* nebo nic? já nevim *15* *15* *15* ale to že se mi nelíbí jeho písmo nic nemění na mém vztahu k němu *15* *15* *15* áááááááá Scream!!!!!!!! *15*
        • thesimsa

Vždyť je to úžasnej škrabopis .. takové dobře nakombinované tiskací a psací dohromady .. *15*
          • polinka

fajn, tak dejme tomu že má originální písmo no... *15* ale tak to má každej že jo... *15* *15* *15* no nic... anything for money... *15*
            • thesimsa

omg, tak jsem ti na to odpověděla *15*
            • polinka

omg... *15* to byla řečnická otázka... *15* *15* *15*
            • thesimsa

Měla jsem spolužačku, která kopírovala písmo jedné holky .. Takže ano znám *15*
            • polinka

hele já neznám 2 lidi, kteří by měli úplně stejný písmo... ty snad jo? *15*
            • thesimsa

Skoro každej ... *15*
  • mischicka

hojky

ahój jak se máte?? Sem tu zase po dlouhé době *15* sem nevěděla že měl majkí nej barvu červenou *15* já mám taky ráda červenou...apoň tohle s polu máme společnýho *15* *14*
    • dancitko

Re: hojky

no ja snim mam spolecnyho spoustu veci *14*
      • mischicka

Re: Re: hojky

to se máš...já spíš s Princem I. *14*
        • dancitko

Re: Re: Re: hojky

aha tak to je taky docela dobre
  • poppy111

tv

včera někdo něco říkal v chůvě k pohledání něco s majkím nevíte co to bylo ptz mě brašin zrovna vypl tv *16*
    • jacksonova1

Re: tv

ten sluha sel jako holka,totiz predvadel tu chuvu. Pan sefilt nato jestli predvadi michaela jacksona.
    • dancitko

Re: tv

to nevim ja jsem se nedivala
  • skih

zdar

holky,já jsem příjdu zas zítra,jj? čau *15* *3*
  • poppy111

thi is it

ja jsem se včera znovu dívala na this is it nejlepší scéna byla jak lízal to lízátko *14* on ja tááák sexy *15* *14*
    • dancitko

Re: thi is it

jj ta byla nejlepsi
  • poppy111

barva

ahojky nevíte někdo jaká byla od majkího nejoblíbenější barva ??? *15*
    • lask1

Re: barva

Jeho oblúbená bola červená a čierna farba.
    • angie72

Ano, červená, ale slušela Michaelovi i bílá a to strašně moooc!!!
    • jacksonova1

cervena
      • skih

Re: Re: barva

černá a červená...? jinak nwm
  • luida

Svátek

Ahojte, tak jsem sudovala americký kalendář, a podle něho má Michael svátek 29.9., tedy stejně jako náš český. Tak víme další věc.
    • skih

Re: Svátek

jj *3*
  • vcvc

je tu aneta??

*4* *4*
    • anet.k

Re: vcvc

holky já jdu tak čau *4* přijdu
    • anet.k

Re: vcvc

už tu jsem. =) ahoj všichni. i přsto že mám zákaz ale naši nejsou doma a já bez tohohle nemůžu ani den *15* *15*
  • luida

This is it

Čaute! *4* Tak jsem si stáhla This is it s českýma titulkama, jupíí *1* Ještě jsem se nestihkla kouknout ae už jdu na to *3* Všichni říkají, že je to úplně nejlepší, úžasný, skvělý, mega ..... A taky, že u Earth song brečeli, tak si nachystám kapesníky, já jsem děsná cíťa *15* !!! A prej nechápou, proč s ním mluvili jak s malým děckem? Což by mě taky zajímalo *7* *7*
    • jacksonova1

Re: This is it

this is it je uplne nej. film na svete, priznam se, brecela jsem u neho *9*
    • thesimsa

Re: This is it

Oni s ním nemluvili jak s děckem .. *15* teda aspoň jsem si nevšimla, že by s ním tak mluvili .. *15*
      • luida

Re: Re: This is it

myslím ten hlas, jak mluvíš s dítětem, takový to pitvoření, slaďoučký hlásek....
        • thesimsa

Re: Re: Re: This is it

toho sem si nevšimla .. *15*
  • skih

---

hoj,jak se máte?????? *15*
    • luida

Re: ---

A jde to. Však to znáš *3* *15*
      • skih

Re: Re: ---

mmm *1*