-
písmo
já vim že Michael byl dokonalý úžasný krásný atd. atd atd... *15* ale... sorry ale musim to napsat *15* písmo má fakt hrozný... a je to venku *15* no ještě horší než já fakt *15* se sami podívejte http://img171.imageshack.us/i/theinnocentman.jpg/ -
-
Re: písmo
on ma krasny pismo -
Tak tohle mám na blogu, protože jsem o tom psala článek a je to nádherný písmo. Roztomilý, jak píše chvíli tak a potom zase onak.
Je to o věku. Já to vidím z pohledu fanynky, která vyrůstala na éře Michaela Jacksona. Ty jsi ho poznala až teď, protože ti ještě není tolik, abys Michaela mohla znát víc, tak to vnímáš jinak.
Ale to písmo je naprosto roztomilý a nehledě na to, že hlavně to co tam píše je důležitý... Úplně Michaela vidím, jak to psal a co u toho prožíval... -
-
Re: Re: písmo
Ja píšem pekne, ale keď sa ponáhlam chcem to narýchlo napísať, tak píšem škaredo. -
-
Re: Re: Re: písmo
No já prý píšu pěkně, ale nesmím psát psace. Mě to psace nějak nejde. Píšu ráda, moc ráda píšu a spíš tiskace. Ale na pc se píše nejlíp :-) -
-
Re: Re: Re: Re: písmo
jo a když umíš všema 10, tak to je úplně nejlepší *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: písmo
No to právě umím. Píšu a koukám všude kolem, ale občas se musím vracet, že mám překlep, nebo si ho nevšimnu, jak jsem rychlá *15*
-
-
-
-
tak každej na to může mít jiný názor... -
-
No to samozřejmě může, ale já v tom vidím tu dětskost ještě... Ale užívej si to. Buď ráda, že jsi náctiletá a ve škole. Za pár let budeš už jen vzpomínat... Ale zase má dospělost taky krásu v něčem jiném... -
-
Každý má na to jiný názor. A nikdo přece není dokonalý. Ale Michael byl skvělý v tolika věcech, že se mu ,,škrabopis" může prominout. *4* *15*
-
-
-
-
Co se ti na tom nelíbí ? *15* -
-
ehm... všechno *15* nebo nic? já nevim *15* *15* *15* ale to že se mi nelíbí jeho písmo nic nemění na mém vztahu k němu *15* *15* *15* áááááááá Scream!!!!!!!! *15* -
-
Vždyť je to úžasnej škrabopis .. takové dobře nakombinované tiskací a psací dohromady .. *15* -
-
fajn, tak dejme tomu že má originální písmo no... *15* ale tak to má každej že jo... *15* *15* *15* no nic... anything for money... *15* -
-
omg, tak jsem ti na to odpověděla *15* -
omg... *15* to byla řečnická otázka... *15* *15* *15* -
Měla jsem spolužačku, která kopírovala písmo jedné holky .. Takže ano znám *15* -
hele já neznám 2 lidi, kteří by měli úplně stejný písmo... ty snad jo? *15* -
Skoro každej ... *15*
-
-
-
-
-
-
hojky
ahój jak se máte?? Sem tu zase po dlouhé době *15* sem nevěděla že měl majkí nej barvu červenou *15* já mám taky ráda červenou...apoň tohle s polu máme společnýho *15* *14* -
-
Re: hojky
no ja snim mam spolecnyho spoustu veci *14* -
-
Re: Re: hojky
to se máš...já spíš s Princem I. *14* -
-
Re: Re: Re: hojky
aha tak to je taky docela dobre
-
-
-
-
tv
včera někdo něco říkal v chůvě k pohledání něco s majkím nevíte co to bylo ptz mě brašin zrovna vypl tv *16* -
-
Re: tv
ten sluha sel jako holka,totiz predvadel tu chuvu. Pan sefilt nato jestli predvadi michaela jacksona. -
Re: tv
to nevim ja jsem se nedivala
-
-
zdar
holky,já jsem příjdu zas zítra,jj? čau *15* *3* -
thi is it
ja jsem se včera znovu dívala na this is it nejlepší scéna byla jak lízal to lízátko *14* on ja tááák sexy *15* *14* -
-
Re: thi is it
jj ta byla nejlepsi
-
-
barva
ahojky nevíte někdo jaká byla od majkího nejoblíbenější barva ??? *15* -
-
Re: barva
Jeho oblúbená bola červená a čierna farba. -
Ano, červená, ale slušela Michaelovi i bílá a to strašně moooc!!! -
cervena -
-
Re: Re: barva
černá a červená...? jinak nwm
-
-
-
Svátek
Ahojte, tak jsem sudovala americký kalendář, a podle něho má Michael svátek 29.9., tedy stejně jako náš český. Tak víme další věc. -
-
Re: Svátek
jj *3*
-
-
vcvc
je tu aneta??
*4* *4* -
-
Re: vcvc
holky já jdu tak čau *4* přijdu -
Re: vcvc
už tu jsem. =) ahoj všichni. i přsto že mám zákaz ale naši nejsou doma a já bez tohohle nemůžu ani den *15* *15*
-
-
This is it
Čaute! *4* Tak jsem si stáhla This is it s českýma titulkama, jupíí *1* Ještě jsem se nestihkla kouknout ae už jdu na to *3* Všichni říkají, že je to úplně nejlepší, úžasný, skvělý, mega ..... A taky, že u Earth song brečeli, tak si nachystám kapesníky, já jsem děsná cíťa *15* !!! A prej nechápou, proč s ním mluvili jak s malým děckem? Což by mě taky zajímalo *7* *7* -
-
Re: This is it
this is it je uplne nej. film na svete, priznam se, brecela jsem u neho *9* -
Re: This is it
Oni s ním nemluvili jak s děckem .. *15* teda aspoň jsem si nevšimla, že by s ním tak mluvili .. *15* -
-
Re: Re: This is it
myslím ten hlas, jak mluvíš s dítětem, takový to pitvoření, slaďoučký hlásek.... -
-
Re: Re: Re: This is it
toho sem si nevšimla .. *15*
-
-
-
-
---
hoj,jak se máte?????? *15* -
-
Re: ---
A jde to. Však to znáš *3* *15* -