Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jacksonova1

mj.

jde to
    • jacksonova1

Re: mj.

a co ty? *4*
  • mrs_jackson

........

Ahoj holky jak je?? *4*
    • skih

Re: ........

dobrý...
  • jacksonova1

MICHAEL

Michael Jackson byl bezvadnej clovek a lidi ho vyuzivali jen kvuli penezum. A ty kecy co o nem rikaji ze byl pedofil to je pekna blbost. Tak se maluje no a? Bill z Tokio Hotel se maluje vic nez mj. a nikomu to nevadi. Mel rad deti, hodne je mel rad a hned kvuli tomu se zacalo spekulovat ze je sexualne zneuzival. A to ze jim strasne pomohl, na to si uz nikdo nespomene, pomahal jim proto aby se meli lip nez on sam v detstvi. Byl tiran svym otcem, bil ho bicem, chudak . Nekteri lidi po jeho smrti drzeli smutek ale huboky a uprimny smutek jako kdyby umrel nekdo z jejich rodiny. Nektere fanynky schovavali i pizama kdyby se rohodl prespat. Takhle ho brali nekteri lide. A vy co pisete take blbosti ze byl pedofil tak mu dejte aspon v hrobe klid, myslete si co chcete. Chudak michael se musi obracet v hrobe. Miluji te Michael, my te milujem. I LOVE YOU MICHAEL,WE LOVE YOU budem na tebe porad spominat v dobrem i ve zlem. Michael byl, je a bude vzdy kralem popu. Ahoj michael *9* *14* *14* *14*
  • bajush

??

Holky, nevíte jak se jmenuje písnička, která má takovej egyptskej klip?
    • zanesskaaaa

Re: ??

Remember the time .. :)
      • bajush

Re: Re: ??

Áha, je to ono! Díky *4*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ??

Neni zač ;)
  • nikokr

thriller

a v thrilleru
  • jacksonova1

Pro picuse

Jestli si to napsal o michaelovi, tak si debil sam. *16*
  • jacksonova1

Pro Fanousky

Ahojiiikkkkk. Vsechny vas zdravim, rada bych se seznamila s fanousky michaela jacksona. Piste na muj mail:nikola96.polanka@email.cz. Posilejte fotky,videa,mp3 proste cokoli. Uz se tesim,na 100% odepisu. *1* *1* *4*
  • nikokr

you are not alone

majkl se mi líbí ve videu you are not alone vypada tam jako andel.
    • monis159

Re: you are not alone

jj nedavno jsem se naucila hrat kousek te pisnicky na klavir..mi se ale vice libi michael ve videu black or white.. *14*
      • nikokr

blood on the dancefloor

nebo v blood on the dancefloor.
  • zanesskaaaa

...

DOBROOOU NOC !! :) ♥
    KRÁSNÉÉ SNY !! :) ♥
  • tea301

dobrou!

tak se mějte lidičky já musím valit!! dobrou a krásný sny!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit