-
nic :D
čáááááu dívčiny. sem tu dlouho nebyla. *15* *15* *15* hahá v neděli jdu potřetí na This is it *14* *14* *14* *15* JAM!!! *15* -
-
Re: nic :D
POTŘETÍ?? ty...potvůrko..já půjdu jen dvakrát!! *9* ale taky něco!! *4* jednou sem už byla a musím to vidět znovu! *15* *14* čáááu jak je?
-
-
BLANKET
našla sem video o BLANKYM www.youtube.com/watch?v=zr7KzYrWzdA jo a ve středu jsem si koupila IN TOUCH a tam psali že jeho děti trpí -
ahooj
ahooj zdravím všechny!! jak se máte?? no mě se ptát nemusíte hned vám to sem napíšu!!! Do ...... su zase vytočená!! co tadu furt děláta ta reklama!! už mě začíná opravdu sr*t....čí chytrá hlavička vymyslela že se to dá sem na osobnosti doháje?? *16* *16* *16* -
-
Re: ahooj
ahoj ta reklama mě taky už pěkně vytáčí furt mi to tam naskakuje *16* *16* *16* *16* *16* *16* a co je novýho??? -
-
Re: Re: ahooj
no pořád myslím na michaela! našla sem si kluka a ten den se mi o michaelovi zdálo že se vodíme za ruce a takovy..jak milenci a připadalo mi jako by mi tim chtěl řict že je na mě naštvanej...ale nevím co si o tom myslet!! ten kluk je ohleduplnej a uplně je mu jedno co poslouchám nebo že nejradši nosim klobou a tak! že sem si přebarvila hlavu na černo a du na trvalou! takže je btakovej milej ale nebudu tu plácat!! no pak taky co novýho...no kamkoli vejdu s kloboukem hledí na mě jako na blázna ale mě je to fuk!! koukaj lidi!! *15* co ty co je novýho utebe? *7*
-
-
-
...
Téma - 20.11.2009 15:30 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
Ahoj dnes mě napadlo téma o MJ které bychom mohli probrat a to jaké zmínky jsou o MJ ve filmech.Takže pokud jste nějaký viděli tak pište.Tady je pár:
1.Česká spojka:,,Připadám si jako MJ když se dívá na staré nahrávky.Jsem to já ale nejsem."
2.Kdopak to mluví 1:oblíbenej zpěvák Maikiho je MJ
3.Hadi v letadle:,,tohle letadlo poledí dolů větší rychlostí než kariera MJ."
4.Sabrina mladá čarodejnice:,,Kdyby nebyl Bůh tak by nebyl MJ"
Takže pište
Návrat do budoucnosti 2 : v tom baru v roce 2015 jak tam Marty vešel kvůli svýmu synovi..hraje tam beat it a pak jak se vrátí do toho špatného roku 1885 tak Marty vejde do svého pokoje jenbže tam už nebydlí a je tam nějaká černá holka a ta má polepenej pokoj plakáty MJ
návrat do budoucnosti 3 : v tom baru,hospodě nevim jak tam přijde Buford Tannen a Marty mu řekne Vzteklej pes a Buford mu pak střílí po nohách a řve at začne tancovat a Marty tancuje moonwalk pak přidá otočku a tokovej ten výkřík UUUH ....nevim jak jinak to napsat!!
Chůva fajn: 1. ,,Ano du sním narande! Ne tentokrát to není jako dřív když sem řekla že jdu s Michaelem jacksonem"
2. Šefíld(nevim jak se to piše),,Ne já své stáří neschovávám narozdíl od vás paní Jacksonová"
na víc si zatím nevzpomenu! *4* -
aaahoj
zdárec baby tak co tu je novýho??? *15* *15* *15* *15* *15* -
mějte se
já už budu muset,ták se mějte hezky, ahooj -
áhooj lidi
áhoj lidi!!jak se máte??já suprově,protože jsem dneska dostala knížku o majklovi *14* *14* a už jsem jí začala číst *3* *14* *14* -
-
Re: áhooj lidi
AHOJ. já zase musím jít tak pa =) ale určo ještě dneska přijdu =) -
-
Re: Re: áhooj lidi
jo jo *15* ahoj,já tu jsem bohužel jen nachvilku *9*
-
-
-
ahoj =)ahoj =)
Holky tyjo já má tak strašnou radost že už nejsem na základce sama kdo má rád Michaela *14* proč mi to neřekla dřív? prostě jsem se dozvěděla od jedný holky kterou znám ale velký kamošky sme nebyly ale teď už jsme velký *14* *14* *14* kdyby to řekla dřív že má michaela ráda, tak jsem tady dávno nemusela si stěžovat že nemám na základce žádnou kam. která ho miluje. ale ona znala dobře písničku Black or White a jinak názvy u písniček neznala a já jsem ji popsala celou a5 NÁZVAMA PÍSNIČEK OD mAJKÍHO CO JSEM SI VZPOMNĚLA *14* *14* *14* *14* *14* -
Téma
Ahoj dnes mě napadlo téma o MJ které bychom mohli probrat a to jaké zmínky jsou o MJ ve filmech.Takže pokud jste nějaký viděli tak pište.Tady je pár:
1.Česká spojka:,,Připadám si jako MJ když se dívá na staré nahrávky.Jsem to já ale nejsem."
2.Kdopak to mluví 1:oblíbenej zpěvák Maikiho je MJ
3.Hadi v letadle:,,tohle letadlo poledí dolů větší rychlostí než kariera MJ."
4.Sabrina mladá čarodejnice:,,Kdyby nebyl Bůh tak by nebyl MJ"
Takže pište
*3* *3* -
-
Re: Téma
,,tohle letadlo poletí dolů větší rychlostí než kariéra MJ." ??? jsou normální? magoři *9* -
-
Re: Re: Téma
přesně, ty hadi.....to jsou vážně magoři -
Re: Re: Téma
jo jsou když to ten chlap řekl tak jsem se přestala na ten stupidní film dívat.Kariera MJ nikdy nespadla a ani nikdy nespadne!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Téma
ty vole to je vidět kolik toho o něm ví.. to jsou takový dementi, já už se musim tlemit :D to fakt neni normál.. přesně, jeho kariéra nikdy nespadla a samozřejmě nespadne, vždycky ho budou milovat miliony lidí.. protože on je nejlepší a nikdy už nebude nikdo jako on.. to jsou fakt nehorázně trapný kecy tohleto
-
-
-
-
Takžee..:)
Ahooj.. *4* Tak co jak se tu mate? Je supeer, že díky Vám všem je zase Mike na 1. místě:):)..a žádná pojebkaná Montana:) *14* -
-
Re: Takžee..:)
Mam se blbe...Problem ve skole...VELKEJ! *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Takžee..:)
Co se stalo?????????? -
-
Re: Re: Re: Takžee..:)
mela jsem tahak a prisel na to ucitel *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Takžee..:)
ale on to nebyl tahak,jen to tak vypadalo