-
Ahoj
Ahoj je tu někdo?? -
loučím se
tak pa holky já už jdu =) tak dobrou a krásný sníky o Michaelovi =) *14* -
-
Re: loučím se
promiňte holky že jsem vůbec neodpisovala nikomu ale nebyla jsem tu, jsem šla do kuchyně a na pc jsem pak nejako zapomnela a teď jsem se vrátila a vidím že už každej odešel tak aj ja už půjdu:) vždyt nevidíme se poslední krát,možná že vás přidu navštívit zítra,uvidím jak se dostanu na PC *3* tak dobrou noc všem:) Páá -
no tak papaaa a kraaaaaasne sniiiikyy o Miiikkovyyyy -
já tky pppp
-
-
new
hojky jsem tu nová a chci nejak zapadnout:-D -
-
Re: new
díky *3* *5* *4* -
-
Re: Re: new
kdyžtak si pak dej nějakou fotku ať tu nejseš jediná bez fotky =)
-
-
Re: new
ahoj. musíš taky říct že jsi fanynka Michaela JAcksona ne? *15* -
-
Re: Re: new
no to je nejhlavejsi tak zapadnes urco -
-
Re: Re: Re: new
jinak to je moje kamoška ze základky že? miri =) -
-
Re: Re: Re: Re: new
aha tak to je dory
-
-
-
-
-
Ahojky
Ahojte lidi,tak jak vidíte znova jsem se na vás přišla podívat jak jsem to slíbila,doufám že nezavádí:) vidím že od poslední zprávy dost hodně času přešlo,já doufám že tu ještě někdo bude na popsání o Majklovi jako každej den:) -
-
Re: Ahojky
já jsem tu taky ale už musím jít a mám zákaz na týden *16* to mě jako vytáčí *16* -
-
Re: Re: Ahojky
to stejně nevydržím ani do zítřka *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojky
no to bych taky nevidrzela
-
-
Re: Re: Ahojky
tak ahojky a mej se pekne
-
-
Re: Ahojky
ja jsem tu
-
-
dobrou!
lidí páá mějtese doboru krásný sníky o michaelovi!! musím valit!!pá! -
-
Re: dobrou!
pá =) a nezapomeň skontrolovat jestli jsou zamčeny dveře do předsíně *15* *15* *15* *15* *15* *15* pá *4*
-
-
Sem nemehlo
Ahoj...Dneska sme měli Tv a já byla na hrazdě a nějak sem se přetočila a špatně došlápla a mám sándu....Béééé..nemůžu tancovat..ale to je jedno..ale když sem seděla u doktora a dával mi tu sándru tak sem si pomyslela že třeba takhle Majkí taky seděl u doktora..a dostala sem ti samý berle co měl on..ale zítra si jdu pro francouzkí..oni je tam neměli,..ale alespoň jeden den budu mít ty co měl Majkí..jo včera sem byla na tý době ledový 3..a zapoměla sem vám napsat..že já s kámoškou jsme šli z kina a já koukala na nebe a hrálo mi v telefonu Black or White a jak sem koukala do toho nebe a hledala hvězdu tak jsem šla a najednou rána..sem z toho schodila popelnici..ta se zkutálela na silnici a etě jelo auto..já pro ní běžela a kámoška a taky ten řidič s toho měli prdel.a kolem jdoucí taky..ale já chci tancovat zkoušela sem to o těch berlích ale to prostě nejde.. *15* *15* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Sem nemehlo
Mno nic budu muset jít..spíš skátak *15* *15* Tak pá -
Re: Sem nemehlo
jo hrazda fuj!! horší je být na kladině z tá sem slítla když sem na ni dělala hvězdu..AU! nebo při přemetu na záda sem to nemohla rozdychat!! ale když tě to baví zapomeneš že to bolí!!:D -
-
Re: Re: Sem nemehlo
mno tak kdybych já sletěla tak bych se zabila. to vůbec neděláme ale když jsem dělala na kladině kotoul tak jsem si
zaprvý) narazila páteř
zadruhý) jsem sletěla
*15* *15* *15* *15* *15*
jo a dneska jsem v tělocviku hodila hubu. jsem přeskakoval bednu a špatně jsem skočila a trapas byl hned na světě *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
kiss
když nad tím tak přemýšlím!§ v kolikati klipech se michael libá s nějakou holkou!! vím že remember the time , you rock my world...a víc nevím?? hej pěkný že být nějakou tou hokkou!§ si řekněte že ten záběr točí třeba nevím šestkrát!! *14* *14* *15* -
-
Re: kiss
já znám ještě IN THE CLOSET A THE WAY YOU MAKE ME FEEL a určitě je toho ví a víc.
jinak už přijeli naši tak jim pudu pomoct s nákupem =) -
-
Re: Re: kiss
nj ale přo the way you make me feel a in the closet se nelibaj nebo jo?? já myslela libání a ne kde hraje s nějakou holkou! ale tak zas nadruhou stranu klidně in the closet by mi stačil!§ nebo prostě být jen u toho natáčení vidět ho!! *14* *14* *9* -
-
Re: Re: Re: kiss
mno u In the closet si nejsu jistá ale the way you make me feel se určitě kissovali *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kiss
aha v tom stinu to vipadá že se jen objali! *7* neva!! ale i to muselo být úžasný s michaelem! *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kiss
jj to jo =) *14*
-
-
-
-
-
-
AHŮŮJ!!
čauky všichni!!já sem tak mooooooc štastnáá *15* *14* uplně mooooc!!dozvěděla sem se dneska že půjdu konečně na THIS IS IT!!!uááá juchůůů *14* *15* konečně majka uvidim jak líže lízátko *15* *14* -
-
Re: AHŮŮJ!!
jo jak líže lízátko je uplně sladký!! já mám ted objednaný lízátka u jedné mé tety ona je prodavačka!! budu jich mít takovej velkej kybl!§ se uplně těšim!! bude mě to něco stát ale dá mi slevu takže supéér!! *15* *14* *14* -
-
Re: Re: AHŮŮJ!!
no se mas ja jsem mela naposledy kybl lizatek upe zadaco od strejdy a on to dostal v praci
-
-
Re: AHŮŮJ!!
ahoj *15* *15* *15*
-
-
ale ...jako
hej ted sem se sem snažila nejmín půl hodiny doistat a hlásilo mi to chybu na servru doprčic!§ no co ale už sem zase tady!a ta reklama je tady už třetí den a začíná mi líst pěkně na nervy!! *16* *16* -
-
Re: ale ...jako
jj mě to taky hlásilo furt nějakou chybu. a ta reklama mě už maximálně S*RE ale jednoho krásnýho dne se naštvu naplno a už napíšu adminovi fakt *10* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ale ...jako
přesně!! nevim sice co on stim zmůže ale napišu mu taky a myslim že to bude brzo protože ta reklama mě už doslova vytáčí!! *16* *16* -
-
Re: Re: Re: ale ...jako
ale ten krááááááásnej den bude asi jako zy chvilku protože už mě víc jak se*e.
-
-
-
-
ahooj!
ahoooj!! hej lidi já z michaela dostávám takový smrtelný šoky!! jsou to jen náhody ale tak včera večer!! bylo PŘESNĚ za pět minut 12 (vim to zbudil mě kámoš prozváněním blec!) a šla sem na wc!! no a když sem vycházela všimla sem si že jsou otevřený dveře na verandu!! nechápala sem to protože je na noc zamykáme a byli dokořán! tak sem je zavřela a zamčela a když sem se otočila viděla sem stín člověka s kloboukem jen do pasu zbytek nebyl vidět!! uplně sem se VYDĚSILA chvilu sem tam stála a nevěděla jestli mám začít řvát nebo...prostě sem byla mrtvá strachy!! pak mi došlo že michael nosil klobou tak sem šla na místo odkud stín vycházel a jen co sem se podívala za roh uplně sem vykřikla!! stála tam osoba v bundě a klobouku!! až sem se uklidnila všimla sem si že je to moje bunda a klobouk na věšáku!! lidi ale v ten moment sem myslela že umřu!! MICHAELE PŘESTAN MI TOHLE DĚLAT! *9* *14* *15* ale ty otevřený dveře mi doted nejsou jasný! -
-
Re: ahooj!
holky my sme spolu snad nějak propojený nebo co *1* *15* *4* mě se něco podobnýho stalo dneska *3* ale napíšu vám to až zejtra jo??musim totiž jít *9* -
-
Re: Re: ahooj!
no taky se mi to stava je to nejaky divny a velmy podezrely
-
-
ahoj. mno kdybys to psala bez toho konce tak jsem taky mrtvá *15* *15* *15* já jsem se ted taky upe bala a to jsem jenom četla =) ale ty otevřený dveře jsou divný -
-
nervím třeba jen tatka ty dveře zapoměl zamčít ale proč byli otevřený to nevím! *15* *7*
-
-
koukám, že už ti z Michaela taky začíná všešchno přerůstat přes hlavu
nic si z toho nedělej, já jsem někdy taky úplně mimo (z Majkího) *15* -
-
kdyby jen přerůstat přes hlavu začíná mi hrabat to je horší!! každá takováhle maličkost a já myslím že je zase zpátky a pak další tři hodiny strávim brečenim a poslkouchám pořád dokola will you be there a zase se smiřuju stim že je pryč!! *14* *9* -
-
Re: Re: Re: ahooj!
já se taky ještě nesmířila s tím, že nežije. (jakoby nestačilo, že mi včera umřela andulka) jeho odchod mě zabolel, ale po This is it jsem mu prostě propadla. tuhle se mi o něm zdálo, kolikrát mám pocit, že je u mě v pokoji a nejsem schopná poslouchat nic jinýho, až na středu, kdy mám břišní tance, tam mi Majkího nehrajou *15* *9* -
Re: Re: Re: ahooj!
ja kdyz se mi tohle stane a brecim(coz je skoro furt)tak posloucham Heal The World -
-
Re: Re: Re: Re: ahooj!
to mě vždycky uklidní nějaká pecka protože když si pustím you are not alone nebo nějakou takovou tak je ještě víc do pláče *9* *9* *9*
-
-
-
-