Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miss.inuyasha

Ahojky

no dobre dívky i já už pomalu půjdu :) když máte tak strašně rádi Majkího tak se podívejte na blog mé sestry ji to určitě potěší www.michaelisking.blog.cz určitě se potěší :) a pokud byste byly dobré tak můžete se podívat i na můj blog ještě, sice není o Majklovi ale také i mě to potěší no :) ahojte, ještě vás určitě přijdu někdy navštívit
    • dancitko

Re: Ahojky

tak ja uz taky budu muset jit
    • dancitko

tak ahoj a te blog je hezkej
    • miss.inuyasha

Promiňte můj blog jsem zapomněla připsat je to www.ciganske-srdce.blog.cz jinak byste ho klidně našli v mém profilu "o mně"
  • anet.k

mno nic

já jdu holky tak pa. a krásné sníky přeju všem *4* *4*
    • dancitko

Re: mno nic

tak doubrouuuuu a krasssssny sniky o Mikovy
    • miss.inuyasha

Re: mno nic

Tak dobrou noc ti ti přeji ... aby se ti zdálo něco o Majklovi a aby to bylo už konečně něco hezkého :) papa
  • anet.k

a ještě jeden sen

stála jsem se srstrou na letišti a čekaly jsme na letadlo které mělo přiletět s majkím. na letišti nikdo nabyl krom mě a segry. když jsem viděla už konečně to letadlo. začala jsem řvát to je Michael. a taky že to byl on. hned jsem mu šla naproti. a první co jsem mu řekla bylo MILUJU TĚ. a on vvůbec neodpovídal. ani nebyl překvapený že jsem mu šla naproti nebo něco prostě se mnou nemluvi. tak jsem mu řekla anglicky I LOVE YOU a prostě mi na to nic neřekl =( tak jsem ho aspoň doprovodila do hotelu =( ale bylo mi to moc líto že se se mnou nebavil. kdy se mi bude o něm zdát něco krásnýho *9* *9*
    • dancitko

Re: a ještě jeden sen

no me se jeste zdalo(noc potom co se mi zdal s tim Neverlandem)ze prijel do Prahy a ja byla u tety(ta bydly v Beroune to je od Prahy kousek)tak ze jsem prisla pod ty hotelovy okna a zacala tam upe vriskat
      I LOVE YOU az se nade mnou slitoval a pustil me do toho jeho apartma byl v pyzamu.Ti lidi na neho furt kricely at se jim ukaze a on nic tak jsem mu rekla ze ho volaji fanousci at se jim de ukazat.Tak jsem ho presvedcila a on vysel na balkon a vyhodil z okna svuj klobouk ale az upe dozadu takze se tam malem ti fanousci zacaly mlatit(ale nastesti malem pac Mike zacal zpivat ja se pridala a potom ti ostatni)

a zase mi zazvonil budik
  • janikoz

Superstar a This is it

Ahoj fanoušci, na uložto.cz je ke stažení This is it s českými titulkami *3* *14* Je to super filmík, doporučuju všem. *3* a kdo na něm byl, tak ví své. *3* *14* Majký tam byl samo nejlepší a vůbec to nevypadalo, že by měl umřít. *9* Nevíte, co je novýho okolo Majkýho nebo jeho dětí? Co říkáte na to, že vypadl Ben? Já mu fandila. No nic, tak se mějte, papa.
  • janikoz

Superstar a This is it

Ahoj fanoušci, na uložto.cz je ke stažení This is it s českými titulkami *3* *14* Je to super filmík, doporučuju všem. *3* a kdo na něm byl, tak ví své. *3* *14* Majký tam byl samo nejlepší a vůbec to nevypadalo, že by měl umřít. *9* Nevíte, co je novýho okolo Majkýho nebo jeho dětí? Co říkáte na to, že vypadl Ben? Já mu fandila. No nic, tak se mějte, papa.
  • anet.k

pro miss.inuyasha

já mám jodně sester =) raději to ani nebudu žíkat=) jenom řeknu ža nejstraší má 21 a nejmladší 3 *4*
    • miss.inuyasha

Re: pro miss.inuyasha

no dobře ale nemusíš mi všechny říct kolik mají let, jen jsem se ptala na tu sestru která je zamilovaná do Majkla, pokud je tak stará jako moje sestra tak si mohou podat ruce *1*
      • anet.k

Re: Re: pro miss.inuyasha

mno já jsem právě chdáček =( nikdo z naší rodiny nemá rád MAjkího jenom já =(. jenom švagr ho má rád. on měl se segrou svatbu zrovna tento rok na michaelovy narozeniny *4* a když jsem mu to řekla: ,,pepo víš že máš svatbu na Michaelovy narozky?" a on na mě koukal jak něco a že prej to nevěděl *15* *15* *15* *15*
        • miss.inuyasha

Re: Re: Re: pro miss.inuyasha

tvůj švagr se tedy má, mít svatbu akorát na Majklové narozeniny: D kdyby se aj moje segra vdávala akorát na jeho narozeniny tak ona by byla šťastná kdybych jí to řekla: D ty to máš úplně opačně než ja to v té rodině, u mě zase každý Majkla má rád kromě mě :D
  • miss.inuyasha

bla

Jinak už se vám zdálo něco s Michaelem Jacksonem, pokud ano tak co?
    • miss.inuyasha

Re: bla

Holky, a víte co se mě zdálo o Majklovi ?! *15* že jsem s ním hrála ve filmu "moonwalker" a pak me políbil :D ja jsem si vůbec nemyslela že takový sen se mi bude někdy snít a právě mne :D ja jsem úplně až dodnes v šoku *1*
      • dancitko

Re: Re: bla

jj ze me polibyl to se mi taky zdalo.ze jsem sla vynest kos a v ruce jsem mela mobil a vydim takovou cernou tecku(pac byl daleko)a jak se tak priblizovala tak jsem to tocila ze to dam na Youtube a on ke me prisel a rekl ze jestly to vymazu tak mi da darek(nebo tak nejak to taky rikal anglicky ale tomu jsem uz nerozumela)tak jsem to vymazala a ti bodygardi co byly kolem neho se rozestoupily a on ke me prisel bliz a dal mi upe kraaasnou pusu *14*(mela jsem stesti ze jsem docela vysoka takze jsem na neho dosahla)
        • miss.inuyasha

Re: Re: Re: bla

To je také pěkný sen:) U tebe bych řekla že hezčí než ten můj tvůj je takový krátký takový pestrobarevný takový že se tam toho více událo:)
          • dancitko

Re: Re: Re: Re: bla

no ja mam obvikle takovy pestry sny
      • p.acinka

Potom se mi zdál ještě jeden .. že majkí zemřel ale já měla možnost vrátit minulost tak sem se vrátila před 25 červen a rozmluvila sem mu ať si nebere ty prášky on mě poslechl ale nejdřív sem mu musela vysvětlit kdo jsem no nakonec to přežil a koncert this is it byl jen jeden pomohla sem mu rozmluvit pořadatele .. Celou dobu sem myslela kéž by sem mohla doopravdy tohle udělat ..
        • miss.inuyasha

Jééé to je pěkný sen :) kdyby mohl být skutečnosti by to bylo ještě lepší
      • anet.k

tyvogo *15* *15* *15*
        • miss.inuyasha

Aj ja to dodneš říkam že "ty vole" *1* ani ja tomu nemůžu uveřit
    • dancitko

jj zdalo treba ze jsem byla na jeho koncerte a hodila jsem mu lizatko on podekoval a poprosil me jestly bych nemohla zajit za nim na podio(samozdrejme anglicky takze se divim ze jsem mu rozumela).Tak ja sla a spolu jsme zpivaly Heal The World az skoncil ten koncert tak jsem za nim sla do zakulisi a rekl mi ze mam nadherny hlas jestly snim nechcu jet do Neverlandu.Ja rekla ze bych jela ale mela jsem podminku ze se mnou musi jet moje segra a nejlepsi kamoska on souhlasil.Tak jsme vyrazyly a az jsme dorazyly tak nam na proti pribehla mala Paris a strasne nas vytala.

no a pak mi zazvonil budik(zatracena skola)a bylo po snu.
      no skoda ze to byl jen sen
      • anet.k

mno ty máš krásný sny =) kde je bereš?
        • dancitko

no tak to nevim nad tim jsem nikdy nepremyslela ale skoda ze jsem se zbudila
      • p.acinka

To je pěknej sen *4* .. u mě ve snu překvapivě taky mluviil anglicky ale ten bodigárd uměl česky i anglicky ..
    • anet.k

jeden: zdálo se mi jak stojíme někde kde nic není ani strom ani tráva a ni žádný zvířátko. prostě nic jenom my sami dva. tak jsem mu řekla že jsem strašně ráda že ho vidím a aŤ mi něco zazpívá a on že nemůže že až někdy příště a zmizel. *9*

za chvilku ti řeknu i ten druhej
      • dancitko

no ja bych nechtela aby zmizel
    • p.acinka

Jo jeden sen že si pro mě přišli jeho bodigárdi a řekli že at' jdu s nima že mě chce někdo poznat no a to právě byl Majkí a tak sme se seznámili a já dělala jeho asistentku a zbudila jsem se když se mu udělalo špatně a musela jsem mu pro léky .. jinak Ahojky holky ...
      • miss.inuyasha

fíha zajímavý sen: D
    • anet.k

mno mě práve ne. jenom dvakrát se mi o něm zdálo =( moc mě to mrzí ale Michael určitě ví že ho MILUJU *14* třeba až se mi bude někdy o něm zdát tak to bude překvapivej sen *4* mno ale naděje si dělat dopředu nebudu *3*
  • tea301

pááá

no nic loučím se tak se tu mějte všichni a dobrou! *14* michaele pusu!! *14*
    • dancitko

Re: pááá

tak papaaa a krasne sniky
    • anet.k

Re: pááá

pá krásné sníky s michaelem *14* držím palečky aŤ se ti zdá ještě něco hezčího než dneska. *4* pá pí
  • anet.k

Xcape

ty jo holky já jsem si upe zamilovala písničku Xcape. si jí pouštím furt dokola a mám jí i na profilu *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14*
    • anet.k

Re: Xcape

ale to je fakt taková krásNÁ PECKA *15* *15* *15* *15* FAKt upe miluju. *14* *14* *14* to byl fakt majkí dobrej že měl tak krásnej hlas v 50 =) *14* ale on ho měl vždycky krásnej =)
      • dancitko

Re: Re: Xcape

no hlavne zes to dodala jeho pisnicky jsou vzdycky supa
        • anet.k

Re: Re: Re: Xcape

jj každá jeho je krásná. Fakt ho moc obdivuju za ten jeho krásný zpěv který začal už od pěti let a to herectví a ten MOONWALK *14* *14* *14* *14* *14* miluju *14*
    • dancitko

Re: Xcape

jj tak tu mam taky upe rada
  • miss.inuyasha

Ahojky

Ahojte lidi, už fakt nevím do jaký diskuse mám jít, pak sem zjistila že u Michaela Jacksona je nejvíc lidi u diskuse tak jsem to tu vyzkoušela.. a když už jsem při Michaelovi Jacksonovi která písnička se vám líbí nejvíc?
    • anet.k

mno přece všechny. ale zatím nejvíc Xcape =) nechceš se rovnou stát Michaelovou fanynkou když už jsi tu? *15* *15* *15* *15*
      • miss.inuyasha

Re: Re: Ahojky

no to asi nepůjde víš nemám až tak strašne rada Michaela Jacksona spíše jeho písničky, ale můžu sem někdy zajít když chceš .. teď jsem více méně za Ashley Tisdale jak se Michaela Jacksona jen na Ashley Tisdale nikdo v diskuzích akorát neni takže se nudím tak jsem přišla sem chápeš doufám:)
        • anet.k

Re: Re: Re: Ahojky

jj chápu. nám tu vůbec nevaddíš *3* hlavně když majkího neurážíš *15* *15* *4*
          • miss.inuyasha

Re: Re: Re: Re: Ahojky

neboj se taková pitomá nejsem abych ho urážela, proč bych ho i mala? i když je pravda že Michaela moc nemusím, tak proč ho urážet? přece písničky se mi moc líbí, hlavně Billie Jean moje oblíbená, tu si stále zpívám ve škole *1* *3*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

jj chépu. tak blbá zas nejsem abych to nepochpila *15* *15* *15* *15* *15*
            • dancitko

no to ja obvikle jenom tancuju na zachode zpivam jen nekdy pac to de slyset
          • dancitko

jo tak to je hlavni protoze kazdemu se libi neco jineho
            • miss.inuyasha

Kolik je tvé sestře let? moje jedné která mě o nom blog ma 24 a druhá 5 *1* *1* *1*
            • dancitko

jj dobry ja mam jenom jednu segru a ta je do neho taky upe zamilovana
            • miss.inuyasha

Šak jasně, i moje sestra je celá zbláznená do Majkla a to nemluvím ještě o mámě a mé 5 roční sestře: D ta ho asi nejvíce zbožnuje s jejich 2 :D ja žádný problém s Majklom nemám, říkám písničky mám strašně ráda:)
    • dancitko

upe vsechny jsou krasny
    • zanesskaaaa

Ahoj :)
      Čechny se mi líbí .. všechny ! :D :)
      • miss.inuyasha

Re: Re: Ahojky

mě nejvíc asi Billie Jean, Man In The Mirror, Rock with you no a nevím prostě je ich víc :)
        • dancitko

Re: Re: Re: Ahojky

jo ty jsou dobre tak ale nejvic se mi libi asi Speechless a Heal The World
          • miss.inuyasha

Ty si úplně jako moje sestra: D Také jí se nejvíce tyto líbí, ale ona ma Michaela Jacksona celkově ráda ona má také o nem blog: D ale jí se například. ještě líbí You Are Not Along pak Black Or White atd ...
            • dancitko

jj to taky ale ty dve se mi libi asi nejvic ja ho jinak miluju strasne mociinky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit