-
♥♥♥WOW!♥♥♥
Která z vás by chtěla být na jejím místě????!!!! Já jo, určitě! A neodtáhli by mě od něj ani heverem(či co to je), prostě za žádnou cenu!!!! -
Kur**
hej já tu reklamu asi hodim z okna!! nepřejiždim přesto myší ale ono se to tu VŽDYCKY objeví!!! do háje!! *16* *16* -
-
Re: Kur**
Čakám, že tá reklama vyskočí aj zo záchoda.
Ako keby jej nebolo dosť v tv. -
-
Re: Re: Kur**
lask tak to jo!! máš pravdu začínají mě ty reklamy rozčilovat!!
-
-
jj taky me stve ale strasne -
Tak nějak, ale že je to jenom na osobnostech?!!
-
-
youtube
Ahojík Jacksončata!!! Jak je? Chci vás o něco poprosit, kdysi jsem tu našla příspěvek( tak v sobotu) a v něm bylo napsaný že Michael byl na tuty na ženský, páč se mu z jedný na koncertě postavil(víte co myslím tím TO doufám *3* ), neuložila jsem si ten odkaz, tak vás o něho mocinky prosím! -
-
Re: youtube
*15* *15* COŽE?? *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: youtube
kámoška to chce hrozně vidět, ae už jsem to našla!
-
-
-
Ahoj všichni
Ahoj všichni a ahoj Majký.Jak se máte?Strašně dlouho jsem tu nebyla je něco novýho o Michaelovi? *7*Dneska jsem byla ve škole první den po nemoci a to bylo hrozný strašnej nával úkolů.No a dneska jsme odevzdávali ten projekt.Dala jsem tam obrovskej obrázek Majkýho a něco k němu napsala. *14* -
A co..
Hej četli ste někdo todle: Otec chlapce kterého zneužíval Michael jackson se zastřelil!! No a jako nechápu proč to dávaj sem k michaelovi!! Michael miloval děti a nikdy by jim neublížil tak mi přijde
od nich trapný že to sem dávaj! ale už asi nemají co dělat!! tak hledají cokoli čím by lidi oživili!! myslím že kdybych znala toho chlapíka co se ,,údajně" zastřelil tak bych se vsadila že ŽIJE!! *15* ubožáci jedni bulvár...FŮŮŮŮJ!! -
-
Re: A co..
Mňa štve akým štýlom to napísali, tie podrobnosti.
Mali napísať, že je Michael nevinný.
V diskusii si z toho robia srandu neaký ubožiaci. -
A to se zastřelil proto, že zneužil Majkýho laskavosti a dobroty???????? Doufám, že jo!!! Ty parchanty(říká se jim i rodiče), kteří zneužili své děti, aby lhali před celým světem, že je Majký zneužíval, jen proto aby získali nějaký mizerný prachy, bych nechala dát na křeslo, gilotinu nebo oběsit!!!!!!!!!!! Zmije jedny(to jsem slušná, jinak by to smazali)!!!! A pro toho, co to začal, ten Chandler(či jak), pro toho ani není dostatečný trest!!!!! Možná plynová komora, nebo vyhladovění a dehydratace, hlavně ať je to pomalu, aby si to užil chlapeček, ať ví co je to bolest a utrpení!!!!!!!! -
jo a Michael nikoho nezneužíval. všecko je plostě lež ale oni z toho bohužel žijou *9* jinak ahoj =) -
N -
-
Re: Re: A co..
Sakra :D .. tohle tam mělo bejt :D
No je to tady, protože je tam Michaelovo jméno, i když to nemá s Michaelem tolik společnýho .. jako s tím synem někoho .. byla tam jenom zmínka, že se o něj zajímá a tak to dali sem :D .. víš :D -
-
Re: Re: Re: A co..
no jo já vím že je tam michaelovo jméno ale jako nechápu proč to dávají sem!! prostě mi to nejde na mozek(jako spouta věcí..xD) proč to dali sem!! jako by už neměli nic novýho a snažili se zase vytáhnout něco ,,zajímavýho" a nevěděli co tak ......no chápete néé? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: A co..
On to sem nikdo nedává, to se sem dává automaticky .. protože se tam o Michaelovi zmínili .. chápeš .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: A co..
aha takhle to funguje..xD....sem nevěděla!! *15*
-
-
-
-
-
-
Čussssíííííííííííííí ík
Ahojky děvčata!!Tak jak je??něco NEW ohledně Majkího?? *15* *15* -
ahoj =)
ahoj všichni =) před chvilkou jsem dodělala prezentaci o mých zápibách a je tam i pár Vět o Michaelovi *14* kterou předvedu za týden ve středu před třídou =)doufám že nebudou na Michaela nějak narážet. to bych je asi zabila. =) když už to o mě víjou že ho miluju, tak se ho budu jako zastávat =) -
letíííííím :D
no nic já jdu na balet *14* tak papa *3* ehm něco k tématu *15* ted mi hraje We´ve had enought *14* *15* -
-
Re: letíííííím :D
jj ta je fekt moc krásná ale i moc smutná =( zpívá tam o tom že proč musel její otec zemřít a láska byla odebrána mladému životu a jenom Bůh může rozhodnout co se stane apod *4* -
Re: letíííííím :D
Páápáá :D
-
-
Ahoj
Mno nic četla em ste řešili a letím do kina na Dobu Ledovou 3-- -
-
Re: Ahoj
Joo to je dobrej film :D:D
Prej :D Buck: A poslední pravidlo!
(Chvíle napětí.)
Buck: Kdo prdí, půjde vzadu.
:D:D .. málo jsem se řezala :D
BTW Michael jeprostě dokonalost sama !! :D ..
-
-
zmatená
Ahoj! lidi mám takovej problém!! no on to není zas tak velkej problém ale prostě potřebuju radu nebo váš názor!!
Tak jak se mi o Michaelovi moc nezdá tak dneska jo!! Zdálo se mi že přijel knám a já sem za nim furt litala o podpisy a tokový! byla sem jediná která to věděla!! no prostě jako ten sen byl takovej zmatenej!! vubec sme nemluvili akorát se sem tam chytli za ruce a usmívali se na sebe a tak!! A protože sem včera začala chodit po nějaké době zase s klukem tak mi připadá jako by mi michael chtěl říct že sem ho zklamala!! VÍM JE TO PRAŠTĚNÝ ale prostě to je můj pocit!! a nehci aby si to myslel protože ho miluju pořád!! nevím si rady!! *9* -
-
Re: zmatená
Mooc ráda bych Ti pomohla, ale já to prostě nechápu .. :) -
-
Re: Re: zmatená
to nevadí! *4* ale i tak děkuju! -
-
Re: Re: Re: zmatená
Bych musela znát celej příběh, ale ordinační hodiny mám jenom ve čtvrtek od pěti .. tak kdyby jsi chtěla tak si tě vyslechnu ;D :) .. a to myslím smrtelně vážně !! :D .. -
-
Re: Re: Re: Re: zmatená
ANO PANE DOKTORE!! *15* uvidím jestli budu mít čas! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zmatená
Niic nepotřebujete paní :D .. niic :D .. zadarmoo všechnoo :D:D -
no kolem osmý v pátek....no uvidíme!! mmchdm ještě uvás nemám založenou kartu!! budu něco vyplnovat a tak abych věděla jestli pero sebou! -
POčkej, ale zejtra mám ještě odpoledku . to nestíhám .. v pátek mám trénink, tak jedině okolo osmý v pátek :D:D ..
-
-
-
-
-
Re: zmatená
Možno že to myslel naopak, aby si s ním chodila. -
-
Re: Re: zmatená
Myslíš? *7* já totiž vůbec nevím! *9* -
-
Re: Re: Re: zmatená
jo ja si taky myslim že to myslel naopak třeba se ti do majkla promitl ten kluk *3* -
-
Re: Re: Re: Re: zmatená
Děkuju pomohli ste mi moc!! celej den mě to dneska žere!! *9* *4*
-
-
-
-