Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

.

jo to dneska jedna holka z naší třídy řekla že je debil a já na ní proč a ona že není normalní aby měl tolik plastik aby se podobal ženský... no... co k tomu dodat... ze sebe akorát dělá inteligenta, kterej všemu rozumí... já už tyhle lidi neřeším, prostě jsem nad ní mávla rukou... *5*
    • zanesskaaaa

Re: .

KONEČNĚ !! někdo normální, kdo to taky neřeší a nic nikomu nevnucuje !! :D .. ty jseš moje holka !! :D .. nemyslím dosova !! :D:D:D
      • polinka

Re: Re: .

*15* jasně já Tě naprosto chápu *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: .

Jasně, jasně :D:D
  • poppy111

BARBIE

čaukkiiii konečně sem jednou zase tady jo asik ot už znate ''michael jackson nebude zpopelnen. vzhledem k tomu ze jeho telo je ze 68% tvoren z plastu bude zrecyklován a z neho bude vytvoreno lego ,aby si mohl stále hrát s malými detmi. TAK TOHLE MA NAPSANY NA STATUSU JEDNA UPLNE BLBÁ BARBINA *16* *16* *5* jde vydet ze ty casaky o mode ji uz nudi a mysli si ze je asik vtipna. NESNAŠÍM TAK UBOHÉ LIDI
    • skih

Re: BARBIE

to je nemožný *5*
  • zanesskaaaa

...

Hojte :) .. jak je ?
    • polinka

Re: ...

Ahojky. ále jo de to. *15* a co ty?
      • zanesskaaaa

Re: Re: ...

Až na to kulení očí z toho, co všechno se dokáže objevit na diskuzi tak pohodáá :D:D:D
        • polinka

Re: Re: Re: ...

*15* ha dneska máme třídní schůzky *15* ale naštěstí tam nikdo nejde haha *15* něco k tématu, aby tenhle koment nebyl uplně zbytečnej... *15* tak třeba......... Michael je úúúúúúúžasnýýýýýýýý!!! *14* *14* *14* *14* *14* *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: ...

Cáá holka ty máš dost :D:D .. nám je ještě neoznámili :D .. ani být ale nemusí :D:D ..
            K tématu :D .. Souhlaaaaas :D:D ♥
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Boom boom pow :D .. ani mě ne :D:D:D
            • polinka

tak né no... *15* wanna be starting something *14* *15* už mě nenapdaá nic co bych napsala *15*
            • zanesskaaaa

Ne myslím, že ne :D:D .. No doubt to jsou :D .. TY JSI KRÁL !! :D ♥
            • polinka

...It´s now or never... je to tahle? *15* *15* *15* unbreakable *14* *14* *14* *15* mě připadá že unbreakable, invincible a heartbreaker jsou si podobný...
            • zanesskaaaa

Obě jsou fajnee :D .. It's my life !! :D
            • polinka

fajne *15* ehm... She Wolf.. *15* fajn vypnu tu tv *15* tak man in the mirror *14* *15* *14*
            • zanesskaaaa

Jen tak prostě .. při výplidu hormónů :D .. kdy chceš :D:D ..
              Hold My hand ♥ :D:D ..
            • polinka

aha a jako používá se to při jakých příležitostí? *15* ted dohrálo beat it v tv *15* je super vidět širokoúhlýho Michaela *15* jo a asi před hodinou hráli v tv the way you make me feel *14* *14* *14* *15* to je snad k tématu až až *15*
            • zanesskaaaa

Cáá nebo také Mcáá je prostě výplod fantazie jedné mé spolužačky :D .. nic to neznamená :D .. prostě jen taková naše třídní hláška :D:D .. stačí ? :D
              Právě mi dohrála Little Susie :D
            • polinka

sakra nebylo tam nic k tématu *15* ted mi hraje cheater *15*
            • polinka

*15* hele když jsem ta cáááááá holka tak bys mi mohla vysvětlit co to to cááááááááá je vid? *15*
  • hannah54miley59

pro fifinku

ty vole ses krava mno kdo souhlasí?já souhlasím sama se seboou.......................do prčic s reklamou!
  • hannah54miley59

Jedu za ním!

Ahojte já jedu na Michaelův koncert a moc se těším určitě mi všichni budou závidět ááá já se těším!
    • Tereza

Re: Jedu za ním!

Já bych ti řekla kam pojedeš,ale nechci bejt sprostá *15* ..s takovýhlema lacinýma vtipama si oblejzej někde jinde!
    • Re: Jedu za ním!

??? ??? ??? jsi trápna

jdi se léčit!!!!
      • zuzanka666

Re: Re: Jedu za ním!

jsi blázen??????????

jdi se léčit!!!!
  • zuzanka666

This Is It

Včera jsem byla konečně na ThisIs It. *14* *14* *14* *14* A musím říct že Maiki tam byl úplně nejvíc sexy...když neměl ty vycpávky na ramenách *15* už se těším až to bude na DVD.Taky jsem potom dostala strašnou chut na lízátko *15* *14*
    • skih

Re: This Is It

*1* *1* *1*
  • tercule

FB

Ondřeji Hejmo, OMLUVTE SE KRÁLI POPU!!
    kdo chce pomoct, přihlašte se :-)
    • Re: FB

ja sa pripájam...aj mňa to nasralo, ked ten Hejma nazval Michaela že je uchyl... *9* ale pokial myslíš niečo iné tak sorry
  • tercule

FB

Ondřeji Hejmo, OMUVTE SE KRÁLI POPU!!
    kdo chce pomoct, přihlašte se :-)
    • Tereza

Re: FB

jojo už se stalo :)
  • skih

oo?

je tu někdo? *1*
  • jacksonova1

michael buh

Michael Jackson byl bezvadnej clovek a lidi ho vyuzivali jen kvuli penezum. A ty kecy co o nem rikaji ze byl pedofil to je pekna blbost. Tak se maluje no a? Bill z Tokio Hotel se maluje vic nez mj. a nikomu to nevadi. Mel rad deti, hodne je mel rad a hned kvuli tomu se zacalo spekulovat ze je sexualne zneuzival. A to ze jim strasne pomohl, na to si uz nikdo nespomene, pomahal jim proto aby se meli lip nez on sam v detstvi. Byl tiran svym otcem, bil ho bicem, chudak *9*. Nekteri lidi po jeho smrti drzeli smutek ale huboky a uprimny smutek jako kdyby umrel nekdo z jejich rodiny. Nektere fanynky schovavali i pizama kdyby se rohodl prespat. Takhle ho brali nekteri lide. A vy co pisete take blbosti ze byl pedofil tak mu dejte aspon v hrobe klid, myslete si co chcete. Chudak michael se musi obracet v hrobe. Miluji te Michael, my te milujem. I LOVE YOU MICHAEL,WE LOVE YOU *14* budem na tebe porad spominat v dobrem i ve zlem. Michael byl, je a bude vzdy kralem popu. Ahoj michael *4*
    • dancitko

Re: michael buh

jj mas pravdu
      • zuzanka666

Re: Re: michael buh

Absolutní pravda *14*
    • Tereza

ahojky..máš pravdu,všichni na něm vidí jen to špatný a řeší kolik měl nebo neměl plastik apod..ale to tak asi většinou bejvá..dneska nikdo už neumí ocenit to "dobrý" co co člověk udělá.Jednodušší je házet na toho dotyčnýho špínu a pomlouvat.. *9* *9*
    • skih

jj *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit