Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

Michael

Sexy Michael.
    Nie je to žiadna novinka, ale na osvieženie pameti jedna chuťovka.
    *14* *14* *14*

http://www.youtube.com/watch?v=1lsxIPKzqMM&feature=related
  • bajush

Jackson se líbí každýmu

Normálně..., přišla jsem na to, že i naší kočičce se líbí Michael. Když jsem ho poslouchala, spokojeně si lehla a naslouchala jeho božské hudbě. *4* *15*
    • mrs_jackson

Re: Jackson se líbí každýmu

No vidíš moje kočka taky *3* *15*
    • lask1

Má dobrý vkus.
    • dancitko

jo tak to je huste
  • luida

♥♥♥WOW!♥♥♥

Ahoj holky, včera se mi stalo něco mega úžasného, šla jsem tak okolo šestý večer ze školy domů(už byla tma) a ve sluchátkách mi hrála You are not alone. Tak jsem myslela na Majkýho a podívala se na nebe, tam byla ta nejzářivější hvězda(byla jediná na nebi), tak jsem se na ni dívala, bylo to moc hezký s tou písničkou. A najednou zmizela! Tak jsem se po ní dívala a na střeše vedlejšího baráku stál chlap. Měl černé dlouhé, úzké kalhoty, bílou rozevlátou halenku a dlouhé černé vlasy, které mu vlály ve větru. První, co mě napadlo, že je to Michael! *14* Díval se do dálky nebo na nebe a pak najednou zmizel. Bylo to fakt moc pěkný a beru to jako nějaké znamení. Asi, že na nás myslí a nikdo nezůstane sám *14* *14* *3*
    • mrs_jackson

Re: ♥♥♥WOW!♥♥♥

Ty jo to si měla štěstí bylo to určitě znamení. *14* Já bych asi byla štěstím bez sebe kdyby se to stalo mě *14* *3*
      • dancitko

Re: Re: ♥♥♥WOW!♥♥♥

jj ja bych taky byla
        • luida

Re: Re: Re: ♥♥♥WOW!♥♥♥

Taky jsem to každýmu vykecala na potkání!! *15* *15* *15*
    • bajush

tak to muselo být skvělý. je dost možný, že to byl Michael, klidně bych tomu věřila *14*
    • dancitko

to bylo urco nejaky znameni
  • bajush

...

Ahoj holky. Je tu něco novýho? A jak se máte?
    • luida

Re: ...

Já se mám dobře, a moc, ptž si stahuju This is it, příští sobotu jdu na New Moon(mám rezervaci) a to je asi všechno. Ale i špatně, ptž nám vyměnili učitelku z těláku, místo nejlepší nám dali největší p**u na škole!!!!
    • dancitko

Re: ...

od vcerejska se nic moc nezmenilo=)a mam se dobre
  • luida

Jsem se lekla!!!

http://www.youtube.com/watch?v=rYzM 97ueLdk
    Kdo z vás se lekne???? Zkoukněte až do konce a pusťte si repráčky!!!
    • mrs_jackson

Re: Jsem se lekla!!!

To už sem viděla kámoška mi to poslala na mail a já sem se tak lekla že sem zakřičela *15* *15*
      • dancitko

Re: Re: Jsem se lekla!!!

jo jinak jsem se taky lekla ja cumela na tu mistnost co to tam je bedny upe na plno o az se tam obevil tak jsem spadla to bila supa
      • luida

Re: Re: Jsem se lekla!!!

já to viděla poprvé, jsem hledala jeho ducha a myslela jsem, že je to ono, až tam bylo to na konci, jsem odskočila od compu, hrůza.
    • dancitko

Re: Jsem se lekla!!!

ja ne pac uz jsem to nekolikrat vydela
  • poppy111

Xcape

ahojky, nevíte o nějaké strance kde se dá stáhnout ta písnička Xcape ??? *4*
    • dancitko

Re: Xcape

ne ale mam ji v kompu
  • anet.k

ahoj =)

ahoj holky. až vás tu bude víc tak vám něco řeknu *3* *4*
    • dancitko

Re: ahoj =)

jj ja jsem tu
    • mrs_jackson

Re: ahoj =)

Ahojky no to sem zvědavá *15*
  • Ahoj

Ahoj je tu někdo??
  • angie72

Spravedlnost, nebo boží mlýny? Obojí vyjde nastejno...

Dej, bude Ti dáno, přej bude Ti přáno...
    Tak zní jedno pořekadlo...

Četla jsem právě článek v napsali o mně a odpusťte mi všechny nebeské bytosti, i ty Michaele, jelikož vím, že mi tohle neschválíš, ale Bože děkuju za to, že Evan Chandler spáchal sebevraždu! Zničil Michaela a teď je tam, kde si zaslouží být - V PEKLE!!!

Musela jsem rychle reagovat, protože už běžím do práce, ale rozbrečela jsem se, když jsem vyslovila "Bože děkuji"...

Michaele odpusť, ale tohle jsem napsat musela. Nepřeju nikomu nic zlého, ale Chandlerovi??? Zasloužil si to!!!
  • baluska1

Ahoj

Pro Zanesku..Jako peckový..Sme se řezala..Jak se vylíhli ti malý dinosauři a jak se pak ten jeden potopil pod tu vodu a tam ti pirani a jak sejom ukázal ty zuby a oni zdrhli..jo jinak sem tam šla s kamarádkou..A když sme tam přišli tak já se zastavila a poslouchala..oni před filmem pouští písničky..a oni pustili Earth song..a potom nějakej mix ES..jako peckový..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit