-
BEN
Connie Talbot - Ben
Tahle malá holčička zpívá Ben .. na to, že jí v té době bylo šest nebo sedm .. tak tedáá smekám .. fakt krásný .. BTW .. je to ta holčička, co má dneska narozeniny .. jak je na hl. stránce Osobností :)
http://www.youtube.com/watch? v=i1Vfo1kr3y0&feature=related
Pa k tu mám jestě jednoho klučinu, který zpával Michaelovi na 30. výročí .. taky nádhera :)
http://www.youtube.com/watch? v=H3Eb2CRwIK4&feature=related
Pa k tady mám otázku :D .. jak se vám tahle písnička líbí zazpívaná? .. Když jí Michael zpíval jako malý, neo jako dospělý? :) .. mě více jako malý :) -
-
Re: BEN
Ta holka je dobrá .. *15* v 6ti letech jsem zazpívala, tak možná skákal pes a eště falešně .. *15*
Ben sem neslyšela, když to zpíval v dospělosti .. *15* -
-
Re: Re: BEN
Ták čekuj :D:D
http://www.youtube.com/watc h?v=msqfQpoFTYk
Jsou tam oba styly :D:D -
-
Re: Re: Re: BEN
á díky *15*
No tak spíš to dospělácký .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: BEN
Fakt? :D .. to mě spíš to dětský .. je to takový milý .. ten jeho dětskej soprán je fakt krásnej :D .. na něm normálně ujíždím :D ..
Dospělácký je to taky hezký, ale už tam prostě není to dětský kouzlo :D .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: BEN
Dětský kouzlo je tam furt .. jen tam není dětskej hlas .. *15*
Mě se i I'll be there líbí víc dospělácká verze .. *15*
-
-
-
-
-
-
??
Holky..lidi..jaká písnička se vám od michaela líbí opravdu NEJVÍC!! prostě písnička kterou máte nejraději! vím každá od něho je nádherná ale ta která se vám nejvíc ze všech líbí!! mě Will you be there! je to ta nejkrásnější písnička na světě! je upřímná a z michaelových úst zní tak krásně a andělsky že bych asi nepřežila kdybych ji slyšela od někoho jiného!! *14* *14* *9* -
-
Re: ??
Nedokážu říct :) .. každá písnička má své kouzlo, které umí vytvořit poze Michael .. takže opravdu nedokážu říct :) .. Možná Black Or White .. nebo Screm, Smooth Criminal, TDRCAU .. nedokážu prostě :) -
Re: ??
Čteš mé myšlenky..jinak ahoj...jo a ty berle budu mýt týden..pak mi dají takovou tu tenčí sádru a to budu mít ty francouzký.. -
-
Re: Re: ??
s nohou sem měla jen jednou něco!! kámoš mi zlomil prst na noze!! zebrali mi boty a házeli si sněma a když sem si ju chtěla vzit štouchnul mě a já zakopla o lavicu!! 3 týdny to bolelo jak svina ale naštěstí na prst sádru nedávaj!
*15*
-
-
-
Dobrou...
Tak jo já se loučím mějte se fanfárově *15* pa a krásné sníky o Majkým. *14* *4* -
bye bye
tak já už budu muset jít segra otravuje že chce taky na komputer tak se tu mějte *9* *9* *9* *9* *9* zítra se tu uvidíme -
-
Re: bye bye
Papa. *4*
-
-
...
Aho prďolata.. jak se máte? .. -
-
Re: ...
Ale jo jde to.Až na tu školu.Co ty? *4* -
-
Re: Re: ...
Nic moc .. :)
Škola .. ani mi nepovdej .. jsem šťastná , že je pátek .. :) -
-
Re: Re: Re: ...
jj konečně pátek.
-
-
-
-
...
Aho prďolata.. jak se máte? .. -
článek
před chvílí sem četla tasdy na osobnostech jak je to napsali o mě tak tam byl článek o to chlápkovi co obvinil MJ před 16 lety z pedofílie že se zastřelil tak tam pod nim bylo že ten doktor co ho zabil že pižaduje 5 milionu korun za měsíce o něj.Tak on ho zabije a ještě chce po nich peníze to je debil *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Ahoj
Ahoj jak je?Je něco novýho o Michaelovi?Moc často tu teď nebývám,protože je toho ve škole moc. *9* -
-
Re: Ahoj
Titul Krále popu chce dát MTV Wiliemsovi .. *8* -
-
Re: Re: Ahoj
cože nesouhlasím!! bude vzpoura nééé!! michael je král a nikdo jinej!! *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Jo přesně.Michael je král a navždy bude.
-
-
feták jeden blbej on proč on??co on dokázal uplný hovno.a je to děvkař on si nezaslouží -
-
přesně co on dokázal..oproti michaelovi nic!! *16*
-
-
To už je trochu starší zpráva ne? .. -
-
To nevím, ale teď je všude, aby se podepsala petice... tenkrát to asi byly jen dohady .. -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Jako by si ho zrovna ON ten titul zasloužil .. už vidím, jak to někdo podepíše .. nic nebude !! ..
A nebo ať si ho klidně má .. stejně mu bude patřit neprávem a Michaelovo fanoušci budou těžce protestovat .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
Pokud mu ten titul daj, tak se tím MTV pohřbí ...
kkti se asi zbláznili ... Nemaj právo dávat někomu titul ..
-
-
-
-
Co žeeeee? *8* To si dělaj prd**!!! *8*
-
-
-
...
http://four.flash-gear.com/npuz/puz .php?c=v&id=3315774&k=63977405
P uzzle Michael ... *15* -
-
Jůůůůů to je dobrýýý. *14* -
jéé to si složím smooth criminal! *14*
-
-
už zase
koukala jsem se na chůvu zase tam ho zmínili to je hnus furt ho tam berou do huby ale ne oni tam nebudou o něm mluvit o jeho karieře co dokázal jaký ocenění dostal a tak oni ho musej s někým nebo s něčím srovnat ale tak hnusně už mě to sere *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: už zase
co tam oněm řekli? já sem to prošvihla ségra mi říkala že ten sluha tancoval a ten šéf na něho...michael jackson?? tak nevím radši se zeptám tebe co o něm říkali? -
-
Re: Re: už zase
no to tam bylo ale pořád když se koukám na chůvua když ho tam zmíněj tak ho tam berou do huby jako jednou jak tam bylo už si to moc nepamatuju že to je jak s jeho obličejem měla byse podívat na sebe. -
-
Re: Re: Re: už zase
já si zas pamatuju narážku :,,Já své stáří neschovávám jako VY paní JACKSONOVÁ!!" to mě vytočila!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: už zase
no to taky.to taky byla fakt trapná narážka
-
-
-
-