-
oranžová
moe barwa je oranžová v té reklamě -
-
Re: oranžová
hmmm tedka růžová
-
-
heeeeeej
hej lidi kterej dement vymyslel tu dementi reklamu na ty kraviny zakrývá mě to tu nedalo by se to nějak smazat!? -
volno
měly jste taky dneska volno? -
-
Re: volno
já sem měla volni včera a i dnes
-
-
reklama!!
heeeeej ta reklama mě fakt se*e. furt mě to tady zakrývá a já ani nemůžu kliknout na: vložit nový příspěvek nebo co tam je *10* *10* já to tady jako nechci. beztak je to sprostý *15* se vsadím *15* -
-
Re: reklama!!
Co je sprostýho na tom, že si vybereš barvu telefonu přímo pro tebe? :D:D -
-
Re: Re: reklama!!
mno s těma telefonama to tam mám taky ale pod tím je ještě nějakej potroublej test. např. jaké je tvoje nejoblíbenější ovoce?
možnosti: pomeranč, kokos, banán, malina.
mno tak i když jsem na to ještě neklikala, vím že je to sprostý *15* *15* *15* vám se to tam neukazuje? *7* -
-
Re: Re: Re: reklama!!
Na tom nic sprostýho neni .. to si jenom vybereš ty věci a ono Ti to vybere barvu telefonu :D:D:D -
Re: Re: Re: reklama!!
sprosty to neni jenom si tam vyberes to co tam je a ono ti to potom vybere barvu
-
-
-
Re: reklama!!
ja ji taky nechci je tam jen na prudu ja vim jaka je barva mojeho zivota a ta tam neni
-
-
...
Lidi neprožívejte to tak pro Boha živýho :D:D .. sice měl vypadnout Denis, ale ten měl vypadnout už minule místo Leony .. takže by teď tak i tak vypadl Ben .. :D ..
BTW tady je to o Michaelovi :D:D .. ne o Superstar !! :D -
-
Re: ...
sKVělý. tak já tam jdu *15* -
Re: ...
jj taky si rikam mely by jste to psat na osobnost Bena
-
-
Zvláštní náhoda
Holky. já jsem šla dneska jen tak do města že bych něco omrkla co maj novýho v obchodech pač jsem neměla u sebe zrovna moc peněž. mno tak jsem zašla do knihkupectví jestli tam nemaj něco o Majklovi. a tam nějaká slečna se zrovna ptá: máte něco o Michaelo Jacksonovi? tak to mě upe vyrazilo dech. mě předběhla normálně. cooooooo holky něbyla to někerá z vás? *15* kdyby něco tak jsem měla červenou bundu a čepici *15* jo a ještě jsem ju dneska potkala v jiným obchodě *15* mno a nakonec jsem si koupila od ťamanů tričko s Majkím *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Zvláštní náhoda
jj to bude jen nahoda -
-
Re: Re: Zvláštní náhoda
nebylas to náhodou ty? *15* ne si dělám srandu *15* ale měla čarnej kabát a na hlavě takovou čapku. nevím jak ji nazvat ale měla takovou jakoby stopečku nahoře. takovou měl i Majkí když mu bylo okolo 20 let.
-
-
-
Chudák Ben =(
Poor Ben *9* je mi ho STRAŠNĚ MOC líto *9* *9* *9* *9* mno ale myslím že by se na Gotta moc nehodil *4* jinak ahoj =) -
néééé
nééééééééééééééééé éééééééééééééééé Bené proč????????? proč ben vypadl??? achjo už zas bulim *9* *9* *9* *9* *9* -
ááá Ben
vypadl!!!!!!!nééééééé,to je zlej sen snad!!!!!chudááááááááááá áček!!!chjoooo,to se muselo stát???toje hroznýýýý,a to sem mu ještě poslala hlasy!!!!!!!! *9* *9* *9* -
Michael
CHYBÍŠ NÁÁÁÁÁM !!!!!!!!!!!!!!!!! *9*