Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannah54miley59

oranžová

moe barwa je oranžová v té reklamě
    • hannah54miley59

Re: oranžová

hmmm tedka růžová
  • hannah54miley59

heeeeeej

hej lidi kterej dement vymyslel tu dementi reklamu na ty kraviny zakrývá mě to tu nedalo by se to nějak smazat!?
  • anet.k

volno

měly jste taky dneska volno?
    • hannah54miley59

Re: volno

já sem měla volni včera a i dnes
  • anet.k

reklama!!

heeeeej ta reklama mě fakt se*e. furt mě to tady zakrývá a já ani nemůžu kliknout na: vložit nový příspěvek nebo co tam je *10* *10* já to tady jako nechci. beztak je to sprostý *15* se vsadím *15*
    • zanesskaaaa

Re: reklama!!

Co je sprostýho na tom, že si vybereš barvu telefonu přímo pro tebe? :D:D
      • anet.k

Re: Re: reklama!!

mno s těma telefonama to tam mám taky ale pod tím je ještě nějakej potroublej test. např. jaké je tvoje nejoblíbenější ovoce?
        možnosti: pomeranč, kokos, banán, malina.
        mno tak i když jsem na to ještě neklikala, vím že je to sprostý *15* *15* *15* vám se to tam neukazuje? *7*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: reklama!!

Na tom nic sprostýho neni .. to si jenom vybereš ty věci a ono Ti to vybere barvu telefonu :D:D:D
        • dancitko

Re: Re: Re: reklama!!

sprosty to neni jenom si tam vyberes to co tam je a ono ti to potom vybere barvu
    • dancitko

Re: reklama!!

ja ji taky nechci je tam jen na prudu ja vim jaka je barva mojeho zivota a ta tam neni
  • zanesskaaaa

...

Lidi neprožívejte to tak pro Boha živýho :D:D .. sice měl vypadnout Denis, ale ten měl vypadnout už minule místo Leony .. takže by teď tak i tak vypadl Ben .. :D ..
    BTW tady je to o Michaelovi :D:D .. ne o Superstar !! :D
    • anet.k

Re: ...

sKVělý. tak já tam jdu *15*
    • dancitko

Re: ...

jj taky si rikam mely by jste to psat na osobnost Bena
  • anet.k

Zvláštní náhoda

Holky. já jsem šla dneska jen tak do města že bych něco omrkla co maj novýho v obchodech pač jsem neměla u sebe zrovna moc peněž. mno tak jsem zašla do knihkupectví jestli tam nemaj něco o Majklovi. a tam nějaká slečna se zrovna ptá: máte něco o Michaelo Jacksonovi? tak to mě upe vyrazilo dech. mě předběhla normálně. cooooooo holky něbyla to někerá z vás? *15* kdyby něco tak jsem měla červenou bundu a čepici *15* jo a ještě jsem ju dneska potkala v jiným obchodě *15* mno a nakonec jsem si koupila od ťamanů tričko s Majkím *15* *15* *15* *15*
    • dancitko

Re: Zvláštní náhoda

jj to bude jen nahoda
      • anet.k

Re: Re: Zvláštní náhoda

nebylas to náhodou ty? *15* ne si dělám srandu *15* ale měla čarnej kabát a na hlavě takovou čapku. nevím jak ji nazvat ale měla takovou jakoby stopečku nahoře. takovou měl i Majkí když mu bylo okolo 20 let.
  • anet.k

Chudák Ben =(

Poor Ben *9* je mi ho STRAŠNĚ MOC líto *9* *9* *9* *9* mno ale myslím že by se na Gotta moc nehodil *4* jinak ahoj =)
  • mischicka

néééé

nééééééééééééééééé éééééééééééééééé Bené proč????????? proč ben vypadl??? achjo už zas bulim *9* *9* *9* *9* *9*
  • ááá Ben

vypadl!!!!!!!nééééééé,to je zlej sen snad!!!!!chudááááááááááá áček!!!chjoooo,to se muselo stát???toje hroznýýýý,a to sem mu ještě poslala hlasy!!!!!!!! *9* *9* *9*
  • paulinek23

Michael

CHYBÍŠ NÁÁÁÁÁM !!!!!!!!!!!!!!!!! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit