-
a zase ten Slash :-D
týýý jo slash s nim byl i na Dangerous tour? http://mjjgallery.free.fr/dangerous /tour/bow/007.jpg to se tak někdo má... *15* -
-
Re: a zase ten Slash :-D
ňa ňa ňa ňa ňam *15* -
Re: a zase ten Slash :-D
Viď :D .. hale jak se jmenuje ta adresa, kde to bereš ? :D:D ty fotky myslím :D -
-
Re: Re: a zase ten Slash :-D
bys chtěla vědět co..... *15* *15* *15* http://www.mjjpictures.com/main.html je jich tam fakt hoooooodně... *15* *14* ach jooooooo... proč musel bejt tak krásnej a úžasnej a všechno? *9* a proč musel odejít tak brzy? *9* ach jo už zase mám výpadek... špatná nálada... ale tohle to spraví: *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: a zase ten Slash :-D
Tak tu znáám :D .. a já furt myslela, že je to nějaký jiný stránky :D .. ale děkuju :D -
Re: Re: Re: a zase ten Slash :-D
no to jo
-
-
-
-
páá
noo lidi já se loučím tak se mějte fajn!! sem zvědavá kdo vypadne v superstar!! mě by nevadilo kdyby vypadl Denis lacho kdo vám? *7* -
-
Re: páá
no mě by potěšilo kdyby vypad Lacho *15* tak páá *3* uááá to je tak vtipný *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: páá
Jo ten by mohl vypadnout .. ty poslední dvě kola se mu nepovedly .. ale to YANA nebylo zas tak hrozný .. až na ten začátek .. :D -
-
Re: Re: Re: páá
jj na netu vypadla Bagarova tak jsem zvedava kdo vypadne normalne
-
-
Re: Re: páá
jj Lacho by mi nevadil
-
-
-
...............................
Ahoj, tak jsem zase tu *15* jo ještě k tomu Slashovi - jsem nevěděa že ten týpek v GITM je Slash. jo a taky už konečně vim, proč řiká v nákejch písničkách to Slash - je to jeho jméno *15* *15* *15* postřeh co? *15* -
-
Re: ...............................
Héééj ty si blesk *15* -
Re: ...............................
Dobře Ty :D:D:D .. se normálně překonáváš :D:D -
-
Re: Re: ...............................
*15* to víš no... *15* uáááá já se z mýho bratra poto... *15* už zase mi tady zpívá bleed it místo beat it *15* *15* *15* debil *15* -
-
Re: Re: Re: ...............................
*15* *15*
-
-
-
-
Janet Jackson -- Dr. Murray Killed My Brother
Janet Jackson is finally pointing the finger at the man she believes killed her brother -- Dr. Conrad Murray.
In an interview with ABC's Robin Roberts, Janet stated, "He was the one that was administering ... I think he is responsible."
Murray has admitted to administering Propofol to Michael Jackson, but claims he didn't kill Michael.
In the interview, which airs Wednesday, Janet also claims Murray should no longer be allowed to practice medicine.
Janet also says Michael is constantly on her mind, saying "It's been a tough year ... You have your days where it's just really -- it's hard to believe. And a day doesn't go by that I don't think about him."
Jackson also recounts June 25 -- the day Michael died -- saying, "I was at my house in New York. You know, another day. Another morning. And I get a call ... [my assistant] said, 'Your brother's been taken to the hospital. It's on CNN right now. I called everyone's. There's a line busy or -- someone wasn't picking up. I spoke to mother. I spoke to Tito. I spoke to my nephew Austin. I spoke to my sister La Toya."
Jackson added, "I told them to call me when they got to the hospital. And I remember thinking nobody's calling me back, so I tried calling again, and that's how I found out that he was no longer ... I couldn't believe it."
"It just didn't ring true to me. It felt like a dream. It's still so difficult for me to believe. It's, you know, you have to accept what is. But it's hard. You have to move on with your life. You have to accept what is and I understand that."
Kdyby to někdo náhodou chtěl přeložit tak si řekněte, ale je to jednoduchý tak byste to měli zvláddnout :) .. nebo použijte GOOGLE :D -
-
Re: Janet Jackson -- Dr. Murray Killed My Brother
Janet also says Michael is constantly on her mind, saying "It's been a tough year ... You have your days where it's just really -- it's hard to believe. And a day doesn't go by that I don't think about him." mohl byste mi někdo přeložit tenhle kousek pls? slova vim, ale jako věta mi to nedává smysl *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Janet Jackson -- Dr. Murray Killed My Brother
Janet říká, že často na Michaela myslí, říká: Byl to těžký rok .. Máte dny, kdy je to opravdu -- je těžké tomu uvěřit. A dny, kdy na něj nemyslí (nebo alespoň tak tomu rozumím :D) -
-
Re: Re: Re: Janet Jackson -- Dr. Murray Killed My Brother
spíš bych to poslední přeložila jako - "není den, kdy bych na něj nemyslela" -
-
Re: Re: Re: Re: Janet Jackson -- Dr. Murray Killed My Brother
Nebo tak ..
-
-
Re: Re: Re: Janet Jackson -- Dr. Murray Killed My Brother
fenks júúúúú *15* *15* *15*
-
-
-
bože já s tou svoji angličtinou no snad to svládnu -
Vím, je to trochu neslušný to sem dávat v anglitině, ale nece se mi to překládat :D .. ale když budete chtít, tak vám to přeložím no :D .. ale je to opravdu jednoduchý :) -
-
Hmm..je to pěkný v překladu... -
v pohodě na to nepotřebuju překladač což je divný protože anglicky moc neumim!! *15* -
jj dobry ja si to prelozim ja mam stejnak dneska prekladaci den
-
-
-
ahoj
ahoj holky -
-
Re: ahoj
čaw -
čauves =)
-
-
Ahoj :)
ahoj koŤata =) *4* jak se máte? *7* *4* já jsem měla úpwa súpwa den *15* *15* *15* -
-
Re: Ahoj :)
ale už asi zase půjdu, protože se jdu dívat na TII. jsem ho ještě vůbec neviděla. na ulozto.cz už je v CZ titulkách -
-
Re: Re: Ahoj :)
tak papaaaa
-
-
-
dokument
Ahoj všem, viděla jsem dokument This is it a zaujala mě na Michaelovi jedna věc - zalepené prsty (ne všechny). Nevíte náhodou někdo k jakému účelu, nebo proč si je zalepoval? Moc díky Z -
-
Re: dokument
Byla to jeho image...stejně jako nosil jednu rukavici, tak později přešel na prsty zalepené náplastí. Viděl to u jednoho chlápka - nějakej slavnej počítačovej expert, kterej to nosil protože se štítil dotknout se čehokoliv, aby se náhodou něčím nekontaminoval, no a Michaelovi se to zalíbilo:-) -
-
Re: Re: dokument
Rukavici nosil kvůli vitiligu .. myslím :) -
-
Re: Re: Re: dokument
jj taky si myslim -
-
Re: Re: Re: Re: dokument
Jj, to nosil...ale jeho image byla to, že měl jen jednu:-) já kdybych měla vitiligo, tak bych si teda vzala obě, by mě asi ani nenapadlo, mít jen jednu...
-
-
-
Re: Re: dokument
Děkuji, já si lámala hlavu proč a ono je to tak jednoduché *7*
-
-
-
Dotaz
Ahoj, ještě bych se chtěla vrátit k tomu dokumentu od Bashira - byl to žvást, jen věty vystřižený z kontextu a Michael měl údajně na svou obranu (když ten dokument viděl) pusit do světa i svou verzi, jelikož celou dobu, kdy ho Bashir natáčel, měl Michael puštěnou i svojí kametu - fikané:-) nevíte o tom videu náhodou někdo? Strašně ráda bych ho viděla...Díky! -
blog
holki našla sem blog o MJ je fakt dobrej allmichaeljackson.blog.cz -
-
Re: blog
ten tu už všichni znají...alespon ti co tu byli když začala laidy znova řádit!! ale je fajn že má dalšího fanouška!!! ten blok patří ellio!!a je vážně dobrej!! -
-
Re: Re: blog
aha no nic ale je faaaaaaaaaaaakt božíííííííííí musim pochválit *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
ahoj
čauky....jak je?? ta reklama je pěkná kokotina *15* -
-
čus ta reklama mě taky sere!! *15* *16*
-