Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

a to je co

jakjo lidi řeč stojí proč? *7* *15* *9*
  • anka6959

myšlenka

právě se mi vnukla taková myšlenka možná se vám to bude zdát divné ale jak tak koukám na fotky MJ na googlu a jak tam maj ty hnusný tak mě napadlo jako proč si nechal udělat ty plastiky jestli to bylo fakt kvuli tý nemoci nebo kvuli něčemu jinému když by zůstal černej jakou by měl asi karieru jestli by žil jak by žil jakej by měl život a tak
    • dancitko

Re: myšlenka

vis on plastyku kuze nemel on mel tu nemoc jak bledne kuze jenom si nechal udelat dulek v brade a mel dve plastiky nosu jinak o nicem jinym nevim
    • tea301

Re: myšlenka

já nad tím radši nepřemýšlím!! pokud to udělal měl k tomu svý důvody a já ho beru takoví jaký je!! a kdyby mi to vadilo tak tady ani nejsem takže michaela miluju at má život jaký chce! *14*
      • anka6959

Re: Re: myšlenka

jo nerozčiluj se já ho beru takovýho jakej a je mi to jedno jestli měl plastiki nebo ne byl to užasnej člověk ale jen tak sem na tím přemejšlela třeba by žil ale mořná taky ne kdoví jak by to dopadlo
        • tea301

Re: Re: Re: myšlenka

já se nerozčiluju!! jen říkám co si myslím já v pohodě!! *4*
  • anka6959

hahaha

fakt blbá sranda no mě snad z toho klepne i186.photobucket.com/.../Michael-Ja ckson.jpg *16* *16* *16* *16*
  • tea301

vytočená

do háje!! chtěla sem jít ještě jednou na this is it ale nemužu protože su nemocná!! zas...chřipkovi epidemie unás je půlka třídy nemocná se kvůli tomu už ani neučíme!! to je na dvě věci!! *9* *16*
  • anka6959

další fotka

www.geekologie.com/2008/09/03/micha el-jackson.jpg a takhle by prej vypadal michael kdyby si neudělal ty plastiky
    • tea301

Re: další fotka

no jasně a ještě si ostřihal vlasy néé tomu nevěřim!
  • Koukejte na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=hQCl 1dnLvVo&feature=related
    Jako mazec..nejlepší je co dělá s těma nohamana
    • tea301

Re: Jé

to je boží uplně to nechápu! *15* *14*
  • anka6959

jaaaaaaaaj

tady sem našla fotku MJ no je to děsny http://www.plasticsurgeryhumour.com /michael-jackson-surgery/michael-ja ckson-surgery-photo/
    • tea301

Re: jaaaaaaaaj

to znám to jsem sem už jednou dávala je to hnusný šmejdi taká fotomontáž že je to baví! *16*
      • Re: Re: jaaaaaaaaj

jak vidíš Baví...vědět kdo to je tak bych to taky opravila..dala bych tam prasečí noc..uši jako slon...pusu jako mimozemšťan..mno já bych si s tím vhrála nejmíň 2 hodiny
  • polinka

slash

http://mjjgallery.free.fr/dangerous /tour/misc/002.jpg hele neni tohle ten váš slavnej slash? *15*
    • zanesskaaaa

Re: slash

Yeaah ♥ ..
      Dokonalej černoušek kytarista :D ♥
      • tea301

Re: Re: slash

a poenta s Michaelem? *7*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: slash

To že s ním spolupracoval .. a že byli výborní přátelé .. :)
        • polinka

ta fotka *15* *15* *15*
    • thesimsa

Re: slash

áno *15* máš proti němu něco ? *15*
      • polinka

Re: Re: slash

néééé to bych si nedovolila *15* *15* *15* byte mě zamordovali *15* a dyt jsem proti němu nic nenapsala tak nevim co blbneš *15*
        • thesimsa

"ten váš slavnej Slash " jako by se ti nelíbil .. *15* *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: slash

no tak vy se z něj můžete poto... no... *15* *15* *15*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: slash

*15* *15* *15*
            • thesimsa

Tsss *15*
        • tea301

*7* *7* jakej slash? *7* *7*
          • thesimsa

To je takovej jeden chlap .. hraje na kytaru .. je v klipu Give into me .. hraje i v Black or white, D.S., Privacy ....
            *15*
            • thesimsa

U toho vystoupení nedal chraplák .. *15*
              *15* *15* *15* z toho, jak Michael vyslovuje Slash se neuto .. *15* zas, tak úžasný to není .. *15* Leda kdyby to řekl mně ... *15*
            • zanesskaaaa

Jemný to teda moc nebylo, když do toho hodil i chraplák :D .. ale hlavně se z toho neuto jo prosim tě :D:D ..
            • thesimsa

Ale on to Slash řve tak nádherně ... úúúh *15*
              I na tom vystoupení, jak tam poprvé předvedl choreografii k Dangerous, tak tam úplně nádherně řekl Slash you are amazing tím jeho hláskem .. úúh *15*
            • zanesskaaaa

No vidíš :D .. tak se podívej na Give into me :D .. a uvidíš ho :D .. nebo si Pusť Pryvacy, nebo D.S. a uslyšíš jak tam Michael řve SLASH !! :D:D:D
            • thesimsa

Tak teď už to víš ... *15*
            • polinka

to sem nevěděla že hraje i v jeho písničkách...
          • zanesskaaaa

Kytarista z GNR .. nebo taky kytarista co spolupracoval s Michaelem .. třeba hrál v Gine Into Me .. nebo D.S. a Privacy .. samozřejmě jenom na kytaru :D .. nebo taky hrál Black or white kytarový tóny .. je považován za nejlepšího kytaristu světa .. ale jelikož je tu ještě kytarista jako třeba Hendrix tak se nedá rozhoddnout kdo je nejlepší .. myslím po kytarový stránce .. ale pro mě je už od dětství nejlepší Slash ♥ :D:D
            • thesimsa

*15* *15* no jo no ... *15*
            • zanesskaaaa

A to jsem to měla mnohem delší :D:D .. jsem prostě šikovná :D .. se musím pochválit :D:D .. to se tak často nestává :D:D
            • thesimsa

Předběhla jsi mě .... *15*
  • tea301

sááákra

hej doprdele stou reklamou sakra copak to nikdy nezmizí??!! zajímalo by mě kterej CHYTRÁK to vymyslel a kterej génius to sem dal!! *16* *16* *15* zabýt takoví lidi! *8*
    • zanesskaaaa

Re: sááákra

Tak přes to nepřejížděj myší :D .. bože tady je to jak u ajnštajnů :D:D
      • thesimsa

Re: Re: sááákra

mě se to tam objevuje vždycky když dám aktualizaci znovu ... a myší přes to nepřejíždí *15*
        • tea301

Re: Re: Re: sááákra

přesně mě se to tady oběvuje SAMO!!
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: sááákra

Tak máte vyjebaný počítače :D .. mě se to okno na výběr ukáže jenom, když přes to přejedu myší :D:D
  • polinka

berle

http://mjjgallery.free.fr/dangerous /appearances/afi/004.jpg týýýýýý jo Michael má berle!
    • anka6959

Re: berle

no to bylo v roce 2002 a měl zlomenou nohu
      • polinka

Re: Re: berle

nemá sádru tak asi nemůžu mít zlomenou nohu... navíc tohle neni z roku 2002 je to z ery Dangerous... ale je fotka na který má sárdu, lae to bych jí musela hledat...
    • zanesskaaaa

Re: berle

Nooo :D .. to jsi nevěděla ? :D .. ale nevím proč .. to už si nepamatuju :D:D:D
      • polinka

Re: Re: berle

ale jooo věděla jsem že někdy něm berlje ale nevěděla jsem proč a kdy *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit