-
a to je co
jakjo lidi řeč stojí proč? *7* *15* *9* -
myšlenka
právě se mi vnukla taková myšlenka možná se vám to bude zdát divné ale jak tak koukám na fotky MJ na googlu a jak tam maj ty hnusný tak mě napadlo jako proč si nechal udělat ty plastiky jestli to bylo fakt kvuli tý nemoci nebo kvuli něčemu jinému když by zůstal černej jakou by měl asi karieru jestli by žil jak by žil jakej by měl život a tak -
-
Re: myšlenka
vis on plastyku kuze nemel on mel tu nemoc jak bledne kuze jenom si nechal udelat dulek v brade a mel dve plastiky nosu jinak o nicem jinym nevim -
Re: myšlenka
já nad tím radši nepřemýšlím!! pokud to udělal měl k tomu svý důvody a já ho beru takoví jaký je!! a kdyby mi to vadilo tak tady ani nejsem takže michaela miluju at má život jaký chce! *14* -
-
Re: Re: myšlenka
jo nerozčiluj se já ho beru takovýho jakej a je mi to jedno jestli měl plastiki nebo ne byl to užasnej člověk ale jen tak sem na tím přemejšlela třeba by žil ale mořná taky ne kdoví jak by to dopadlo -
-
Re: Re: Re: myšlenka
já se nerozčiluju!! jen říkám co si myslím já v pohodě!! *4*
-
-
-
-
hahaha
fakt blbá sranda no mě snad z toho klepne i186.photobucket.com/.../Michael-Ja ckson.jpg *16* *16* *16* *16* -
vytočená
do háje!! chtěla sem jít ještě jednou na this is it ale nemužu protože su nemocná!! zas...chřipkovi epidemie unás je půlka třídy nemocná se kvůli tomu už ani neučíme!! to je na dvě věci!! *9* *16* -
další fotka
www.geekologie.com/2008/09/03/micha el-jackson.jpg a takhle by prej vypadal michael kdyby si neudělal ty plastiky -
-
Re: další fotka
no jasně a ještě si ostřihal vlasy néé tomu nevěřim!
-
-
Jé
Koukejte na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=hQCl 1dnLvVo&feature=related
Jako mazec..nejlepší je co dělá s těma nohamana -
-
Re: Jé
to je boží uplně to nechápu! *15* *14*
-
-
jaaaaaaaaj
tady sem našla fotku MJ no je to děsny http://www.plasticsurgeryhumour.com /michael-jackson-surgery/michael-ja ckson-surgery-photo/ -
-
Re: jaaaaaaaaj
to znám to jsem sem už jednou dávala je to hnusný šmejdi taká fotomontáž že je to baví! *16* -
-
Re: Re: jaaaaaaaaj
jak vidíš Baví...vědět kdo to je tak bych to taky opravila..dala bych tam prasečí noc..uši jako slon...pusu jako mimozemšťan..mno já bych si s tím vhrála nejmíň 2 hodiny
-
-
-
slash
http://mjjgallery.free.fr/dangerous /tour/misc/002.jpg hele neni tohle ten váš slavnej slash? *15* -
-
Re: slash
Yeaah ♥ ..
Dokonalej černoušek kytarista :D ♥ -
-
Re: Re: slash
a poenta s Michaelem? *7* -
-
Re: Re: Re: slash
To že s ním spolupracoval .. a že byli výborní přátelé .. :) -
ta fotka *15* *15* *15*
-
-
-
Re: slash
áno *15* máš proti němu něco ? *15* -
-
Re: Re: slash
néééé to bych si nedovolila *15* *15* *15* byte mě zamordovali *15* a dyt jsem proti němu nic nenapsala tak nevim co blbneš *15* -
-
"ten váš slavnej Slash " jako by se ti nelíbil .. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: slash
no tak vy se z něj můžete poto... no... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: slash
*15* *15* *15* -
Tsss *15*
-
-
-
*7* *7* jakej slash? *7* *7* -
-
To je takovej jeden chlap .. hraje na kytaru .. je v klipu Give into me .. hraje i v Black or white, D.S., Privacy ....
*15* -
-
U toho vystoupení nedal chraplák .. *15*
*15* *15* *15* z toho, jak Michael vyslovuje Slash se neuto .. *15* zas, tak úžasný to není .. *15* Leda kdyby to řekl mně ... *15* -
Jemný to teda moc nebylo, když do toho hodil i chraplák :D .. ale hlavně se z toho neuto jo prosim tě :D:D .. -
Ale on to Slash řve tak nádherně ... úúúh *15*
I na tom vystoupení, jak tam poprvé předvedl choreografii k Dangerous, tak tam úplně nádherně řekl Slash you are amazing tím jeho hláskem .. úúh *15* -
No vidíš :D .. tak se podívej na Give into me :D .. a uvidíš ho :D .. nebo si Pusť Pryvacy, nebo D.S. a uslyšíš jak tam Michael řve SLASH !! :D:D:D -
Tak teď už to víš ... *15* -
to sem nevěděla že hraje i v jeho písničkách...
-
-
Kytarista z GNR .. nebo taky kytarista co spolupracoval s Michaelem .. třeba hrál v Gine Into Me .. nebo D.S. a Privacy .. samozřejmě jenom na kytaru :D .. nebo taky hrál Black or white kytarový tóny .. je považován za nejlepšího kytaristu světa .. ale jelikož je tu ještě kytarista jako třeba Hendrix tak se nedá rozhoddnout kdo je nejlepší .. myslím po kytarový stránce .. ale pro mě je už od dětství nejlepší Slash ♥ :D:D -
-
*15* *15* no jo no ... *15* -
A to jsem to měla mnohem delší :D:D .. jsem prostě šikovná :D .. se musím pochválit :D:D .. to se tak často nestává :D:D -
Předběhla jsi mě .... *15*
-
-
-
-
-
-
sááákra
hej doprdele stou reklamou sakra copak to nikdy nezmizí??!! zajímalo by mě kterej CHYTRÁK to vymyslel a kterej génius to sem dal!! *16* *16* *15* zabýt takoví lidi! *8* -
-
Re: sááákra
Tak přes to nepřejížděj myší :D .. bože tady je to jak u ajnštajnů :D:D -
-
Re: Re: sááákra
mě se to tam objevuje vždycky když dám aktualizaci znovu ... a myší přes to nepřejíždí *15* -
-
Re: Re: Re: sááákra
přesně mě se to tady oběvuje SAMO!! -
-
Re: Re: Re: Re: sááákra
Tak máte vyjebaný počítače :D .. mě se to okno na výběr ukáže jenom, když přes to přejedu myší :D:D
-
-
-
-
-
berle
http://mjjgallery.free.fr/dangerous /appearances/afi/004.jpg týýýýýý jo Michael má berle! -
-
Re: berle
no to bylo v roce 2002 a měl zlomenou nohu -
-
Re: Re: berle
nemá sádru tak asi nemůžu mít zlomenou nohu... navíc tohle neni z roku 2002 je to z ery Dangerous... ale je fotka na který má sárdu, lae to bych jí musela hledat...
-
-
Re: berle
Nooo :D .. to jsi nevěděla ? :D .. ale nevím proč .. to už si nepamatuju :D:D:D -
-
Re: Re: berle
ale jooo věděla jsem že někdy něm berlje ale nevěděla jsem proč a kdy *15*
-
-