-
AhOjKy
Čauky jsem tady po dlouhé době.Poslouchám Heal the world ale asi to vypnu pač mam slzy na krajičku.A mam Facebook viděla jsem že je tady o něm řeč. *15* -
-
Re: AhOjKy
To je paradox, mě právě taky hraje do sluchátek Heal the world. Manžel kouká na DVD, tak mám sluchátka a zní to mnohem lééépe, krásně do ouška :-) -
-
Re: Re: AhOjKy
a co je to paradox *7* -
-
Re: Re: Re: AhOjKy
Ty nevíš co je paradox? Kolik je tobě? Že to slovo neznáš. No paradox je to, že obě jsme poslouchaly stejnou písničku ve stejnou dobu...
-
-
Re: Re: AhOjKy
Kolik ti je?? *7*
-
-
-
Michael
On je skvelý. *14* *14* *14* fakt. Mal prekrásne pesničky och proste čistý talent a škoda že zomrel *9* *9* *9* *9* *9* -
:-D
Holky toto je můj blog..teprve sem ho začala dělat...ale takhle to zatím vypadá : http://michaeljacksonkop1.blog.cz/ -
-
Re: :-D
tvl jak to všichni děláte? já dycky když si skusim udělat blog, tak prostě nevim jak nastavit ty písmena, vždycky jsou moc velký nebo moc malý a všechno je takový křivý a divný a vůbec... *15* prostě s tim neumim, tak to vždycky vzdám *15*
-
-
pááá
áá this is it je ještě v úterý takže se na něho možná ještě dostanu!§ ale už musim jít tak se mějte lidi dobrou! -
-
Re: pááá
Dobroou :)
-
-
michael
lidi chci se zeptat zkoušíte michaela kreslit? *7* -
-
Re: michael
jo jednou jsem to zkoušela a dopadlo to katastrofálně *15* -
-
Re: Re: michael
já to zkouším pořád kdykoli je čas zatim mám 4 ta první by se hodila tak max do popelnice ta druhá jako toaleták na záchod ta třetí...no chudákovi sem mu udělala křiví zuby a trošililinečičku protáhla obliček a ten čtvrtej celkem ujde alespon to řikaj ostatní!! vžducky mám problém s bradou z boku!! *15* *14*
-
-
Re: michael
Jop :) -
-
Re: Re: michael
jéééééé zaneska je tady čau zanes *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: michael
Čabáás :) -
-
Re: Re: Re: Re: michael
co maj bejt ty tečky na FB? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: michael
ahááááááááá hmmmmmmmmmm.... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: michael
Ratatatata :D ..
Néé kecám :D .. můj strašně namáhající stav :D
-
-
-
-
-
-
ach jo
ach joo vidím že sem asi nikdo nepřijde!! lidííííí!! halooo *9* -
:-D
Mno moc taady toho nepřibilo..já jsem sem musela pustit babičku..spím u babičky..takže sem se sem dstala až teď..ale asi za chcíli budu muset..ale jinak sem tu abyste to enom veděli :-D :_) *--* -
hej ale
joko lidí!! -
-
Re: hej ale
I'm here :) -
-
Re: Re: hej ale
jéé zanesko díky si tady !! a lucka taky ..holky ste skvělý! -
-
Re: Re: Re: hej ale
skvělý?? *15* Ooh červenám se *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hej ale
děláš jak kdybych řekla miluju tě! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hej ale
nemusíš si z toho dělat legraci já to myslela vážně! *4* -
Ty vo*e a teď jsem rudá *15* Fakt ti děkuju no *15*
Né jako vážně *15* Jsi tééž skvělá *15* A znám tě ooo díky Michaelovi oo *14* Děkuju *15* -
dobře Luci!! jsi skvělá báječně se stebou kecá je s tebou sranda umíš pomoct....na víc tě zatím neznám!! ony se ty vlastnosti přes net hledaj blbě!! ale tohle je pravda! *3* *4* -
No když mi někdo řekne, že jsem skvělá atd... *15* Tak se červenám *15* Co mám dělat? Poslat ho do zadku? *15* *15* Takovou úctu si vychvaluju pak 2 hodiny potom ještě *15*
-
-
-
-
Re: Re: hej ale
Hele nevíš kolik mají hodin teď v americe? *15*
Asi nějak kolem poledne ?? *15* Já nwvíím sakra *15* -
-
Re: Re: Re: hej ale
A kde přesně? :D:D -
-
Re: Re: Re: Re: hej ale
L.A. *15* -
-
:D:D -
Nesměj se když něco myslim vážně *15* -
;D -
Tak to seš machr *15* -
Si to umim vypočítat víš :) -
Ó děkuji *15* Kdes to našla tak přesně? *15* Mě taky mohl napadnout třeba mobil *15* -
sobota 14. listopad 2009, 13:44
-
-
-
-
-
-
a co to jako je??
holky ..LIDI..JE TU NĚKDO?? sobota večer a tady mrtvo!! *15* *16* -
mnooo
ahojky!! už je tma dnešek nějak rychle utekl!! sem vstávala o půl 1 odpoledne!! *15*