-
???
tady se nic neděje... je tu někdo? *15* -
-
Re: ???
Jáá :D -
-
Re: Re: ???
zanes co to je za ikonku? kde je Michael no? *15* nebo aspon jeho rozkrok *15* -
-
Re: Re: Re: ???
To je Orianthi :D:D -
-
Re: Re: Re: Re: ???
nepoznala bych ju ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
jo taky bych jí nepoznala... jinak ona hrála s Michael i na Bad a Dangerous i na HIstory tour *15* fakt náhulová holka... frajerka *15* -
:D
-
-
Re: Re: Re: Re: ???
Orianthi? *15* Tak to seš frajerka *15* Ty se vyznáš *15* -
-
Neasi ty vole :D .. budu psát že je to Orianthi a bude tam Beyoncé ne :D .. no to mě pojebeej :D:D -
Já vim kdo je Orianthi Panagaris *15*
Mám od ní pár písniček v mobilu ..ona i pěkně zpívá .. ale na pohřbu mi přišlo, že jí to nešlo zpívat jak se jí chtělo brečet :)
Ale já se ptala kdo je na tý fotce .. Mi vůbec nepřipadá, že je to ona *15* -
Ta kytaristka z TII :D .. ta blondýnka :D .. ona je uplně mooc dobrá holka :D .. -
No .. ale teď sis ju změnila *15* To neni fér *15* Ještě před chvílí si tu měla Lisu a MJ *15* A BTW tohle je kdo ? Orianthi ? *15*
-
-
-
Re: Re: Re: ???
jj aspon ten rozkrok
-
-
-
Co co? *15* Jak stíháš psát na FB a tady taky? *15*
Sakra se musim přihlásit *15* -
-
Re: Re: ???
to víš já stíhám všechno *3* *15* *15* *15* no konečně sem někdo něco píše *15*
-
-
jj ja jo
-
-
jako nechápu že
hej lidi potom co doslova žeru michaela sem přišla na spoustu nových věcí!! 1.film který zbožnuju NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI..no tak ve dvojce vleze do baru v roce 2015 a hraje tam beat it!!pak se vrátí zpátky do roku 1985 a ten Marty McFly si splete dům vleze do pokoja jedný hooky a ta ho má celej polepenej plakáty michaela! toho sem si všimla dneska!! nebo včera sem jela do olmouce k zubařovi a když sme šli zpátky stavili jsme se v jednom obchodě a jedna holka byla zohlá a vybírala si tam cosi a včimla sem si že měla na krku vytetovanej takovej ten symbol jak používá michael takoví to M a z toho de dolů J!! teda je to michaelův symbol ne? protože sem teda zlyšela že jo tak nevím!! ale prostě dřív sem si takových věcí nevšímala!! *7* *15* *14* -
-
Re: jako nechápu že
jj aj si toho vsimla uz kdyz jsem to vydela poprvy a to bylo zak pred 3lety vzdycky to byl muj nejlepsi film -
Nebo v Chůvě Fajn :D .. nebo v Comebacu :D .. prostě ho vidím všude,kde jsem ho dřív nezahlídla :D -
-
Re: Re: jako nechápu že
v comebacku? a kdy kde? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: jako nechápu že
Je tam pořád :D .. u nich v krámě :D .. tam vysí jeho obraz :D .. Maj ho zarámovanej :D .. fotka z CD Thriller :D .. jak leží :D .. se divím, že ho ještě Ozzák nesundal :D .. -
-
Re: Re: Re: Re: jako nechápu že
fááááááákt?!?!?! já si dycky můžu oči vykoulit abych ho někdy viděla vono hov... nic *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jako nechápu že
:D:D:D:D
-
-
-
-
-
Hele víš že jak byl ten film: Jen trošku štěstí..mno a jak tam byla ta skupina McFly..tak zpívají Black or white
tady to je:http://www.youtube.com/watch?v=1 CVs6zMbpJM
Vím dokonalý to není..ale je to hezký -
-
Re: Re: jako nechápu že
jj to znam
-
-
jj taky jsem si toho už všimla ... teda už před nějakou dobou =) je třeba hodněkrát smíněnej v Křižovatce smrti jedna dvě i tři =) -
k tomu znaku, ten znak má i na DVD HIStory a vůbec... používal ho hodně v history *15* *15* *15*
-
-
ahooj
ahooj hurá už sem konečně můžu!! jak se máte? *15* *7* -
-
Re: ahooj
Ahojky. jo dobrý a ty? *4*
-
-
klikejte
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=bf302395cec68b18e401dd0adc 8c00bb
klikejte, Michael je konečně třetí *4* -
Mike
http://www.youtube.com/watch?v=h-W5 9Qv1EiI&feature=rec-LGOUT-exp_rn-HM -
jdu
holky,tak jdu čau *15* -
-
Re: jdu
papaa *4*
-
-
hojí
čaues *3* -
-
Re: hojí
Hoj
-
-
Majkí
Před chvílí jsem pročítala překlady písniček od Michaela. Teď měl teda krásný texty a bylo vidět, že chce udělat svět lepším. No, potěšilo mě to, teď už vím o čem zpívá.
Čeká mě úklid, takže už vím, co budu přesně poslouchat. *15* -
-
Re: Majkí
jj ma upe uzasny pisnicky i v cestine to je co rict kdyz se kouknes na preklad pisnicky od jinyho interpreta tak spivaji uplne blbosti ale jeho davaj smisl -
-
Re: Re: Majkí
jj,to je provda *1*
-
-
-
Michael Jackson
Vše o králi popu - www.mijackson.com *14* -
héééééééééj
lidi je tu někdo? jo jinak ted se dívám na opakování superstar, dávaj to na markíze *15* -
-
Re: héééééééééj
jj ja tu sem porat -
-
Re: Re: héééééééééj
lacho ted zpívá you are not alone to je hrůůůůůůůza *10* *16* *8* *15* -
-
Re: Re: Re: héééééééééj
NO TO MI POVIDEJ -
-
Re: Re: Re: Re: héééééééééj
bylo to strašný -