Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

Pepsi

Ahojky. King: Dal by Michael dětem alkohol?
    Jackson: To je směšné. Michael sám nepije alkohol. Michael nepil ani Pepsi, když dělal reklamu na Pepsi. A víte, co je fakt směšné - oni chytnou Sadáma - taková obrovská novina - a nikdo o tom teď nemluví. Mluví se jen o Michaelovi. To je šílené. to je fakt dobrý *15* prej: Michael nepil ani pepsi, ale dělal reklamu na pepsi. *15* *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: Pepsi

Však jsem to říkala že nikdy nepil alkohol, tak by si asi nedal u nás pivo ne :DD .. a on mi nikdo nevěřil :( :D .. cááá tak tady to máte :D:D
      BTW Ahooj polinko :D :)
      • polinka

Re: Re: Pepsi

no čáu zanesko. *15* jáááááááááj já si ted pouštim tu tribute písnišku This is it (nezpívá to Michael) a brácha takový ale dyt původně tam zpívá jiný slova ne? a já takový to nezpívá Michael a on aha *15* a za chvíli prej: to je keep the faith ne? a já uplně čuměla *15* a to ho ani neposlouchá *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Pepsi

No vidíííš :D:D .. můj bráška ho zná, takže ten mě nepřekvapí :D .. krom teda o prázdninách, kdy mi začal tancovat Thriller :D:D .. álo jsem se válela po zemi :D:D:D
    • dancitko

Re: Pepsi

jj a jeste se mu tak dobre povedla
  • dancitko

ahoj

ahoj
  • xlenniex

..

hlasujte tady pro Michaela, je to neomezený http://msg.com/photos/100-best-madi son-square-garden-shows-the-1980s/s lide/23/
  • baluska1

Občan Havel

Budu koukat na Občana Havla,může tam být něco o Majklovi..jak se s ním Havel setkat..doufejme že to tam bude..nebo mohlo by být
    • anetry

Re: Občan Havel

myslím, že tam o tom nic není...
  • dancitko

tak se mejte

tak ja uz budu muset jit tak papaa holky.papaa Miku. a krasne sny
  • paige7

ultimate collection

ahoj máte někdo ten kufřík s 32 DVD a 1 CD ??? chtěla bych se zeptat jestli stojí za to to koupit *3* díky
  • baluska1

Jo

Holky na ten rozhovor tak etě neodepisujte až to celý opíšu..pak jo
    • zanesskaaaa

Re: Jo

Radši to sem nepiš, jinak se mě nikdy nezbavíte, protože, jetli smícj prodlužuje život, tak tu budu strašit ještě ve 200 letech .. to je ta největší blbost, co kdy ABC napsalo .. a ještě kt omu s chybama :D .. Perej, že se narodil v Chicagu :D:D .. odkdy je Indiana Chicago :D:D ..
      • baluska1

Re: Re: Jo

Ehmm..mno přesně..jinak se omlouvám za svoje chyby..že takový článek opsat to dá zabrat..
        • dancitko

Re: Re: Re: Jo

jj dobry
    • angie72

Re: Jo

Ahoj, to je starý článek, hodně starý a je jasný, že se snažili v ABC udělat srandu, která samozřejmě namíchla nás fanoušky.

Jinak jsem tu jen na skok, jdu spát, ráno jdu ještě do práce, tak jdu odpočívat... Pá a krásné sny...
      • baluska1

Re: Re: Jo

Mno tohle je z 1.září 2009 takže to moc tarý není
  • baluska1

Rozhovor

Vždy jak píšou tím tučným textem
    Na rozhovor s Michaelm jsme měli spadeno už dávno.Jenže on si nesmrtlený Michael mezitím umřel.To od něj bylo dost nezodpovědné(To si dělaj prdel=myslím si já)... Proto jsme se rozhodli vyvolat Michaelova ducha.Zjevil se nám,ale hned se vykrucoval: že se prý musíme domluvit z jeho manažerem(výmysl). Až když sme mu vysvětlili,že jedniný manažer, kterého teď má, je místní horbník(a ten je pořád opilí=píšou oni),souhlasil z rozhovorem. Jen si pořád ztěžovalt, že je ,,Takovej nějak celej tuhej''.
    Co si nevymyslí,neví jestli jim mám věřit.

(ABC) 1. Tak co Michaeli,můžeme začít? A prosím žádná sprostá slova,tohle je slušná časopis...(jako kdyby Majkí mluvil porád sprostě)
    (Michael) Nojo Budu se krotit...Když jsem byl naživu,rozhovory jsem dával spíš vyjímešně,nerad a za peníze.Teď po smrti jsem ale někaj víc nad věcí a splácení dluhu za everland už mě nezajímá. To a´T splatí rodina, z pěněz co vydělali na pohřbu. Jakže se ten váš časopis jmenuje??

2.(ABC) Jsem z ABC...
    (Michael) To je skvělí . Tak se jmenovala jendna moje písničkao chhození do školy. Zpíval jsem ji jako dítě...,,Á Bé Cé'',je to lehký jak jeddna dvě... ,,Celý život jsem byl vlastě dítětem''
    c
    • mrs_jackson

Re: Rozhovor

Prej sme slušnej časopis!!Mě moc jako slušnej časopis nezdaj když dokážou tohle vymyslet *10* *15* *15*
    • baluska1

Re: Rozhovor

2.část(pokračování)

3.(AB C) Proč?
      (Michael) Moje dětství nebylo nic moc.Pak jsem si to v dospělosti zkoušel různě vynahradit,ale to nakonec nebylo nic moc.

4.(ABC) Koukal ses na svůj pohřeb?Určitě ho vysílali i v záhorbý(trochu přehnaný)
      (Michael) Jasně že koukal, a byla to dokonce dobrá Show.Líbilo se mi,že jsem na svém pohřbu hlavní hvězda.Ale jinak mám menší akce,kde dostanu toršku aktivnější roly. jednu chvíli-zrovna když tam horzně kvílea Matiah Carey-mě napadlo,že bych vyskočil z rakve a dal tam pár tanečník kroků z thrilleru

5.(ABC) v První řadě smutečních hostů seděl tvůj otec.Vzpoměl sis při pohledu na něj na svoje dětství?
      (Michael) No jasně. Narodil jsem se v americkém městě Chicagu,kde táta pracoval jako děltník v ocelárně,ale po věčerech chodíval zpívat s jednou kapelou. Všichni mí sourozenci zpívali-mám tři sestry a pět bratrů.Co si pamatuju,už když jsem byl úplně malý,pořád jsem musel zpívat,tancovat,nahrávat písničky a koncertovat. Pořád mě honili.Děti u vác tomu říkají myslím že ,,pruda'' že jo?

6. (ABC) Vtzal tě táta někdy do zoo nebo do Disneylandu?
      (Michael) Nikdy.Ale když jsem později začal vydělávat spoustu peněz,tak jsem si koupil ranč Neverland a řekl si: tak teď si to vynahradím. Posatavil jsem si vlastní Zoo,železniční trať s pohádkovou lokomotivou,horskou dráhu,kolotoče. V parku jsem nechal rozmístit sochy dětí,abych kolem sebe měl pořád nějaké kamarády,které jsem jako dítě neměl. Na rozdíl od ostatních dětí, které jednou vyrostou,jsem měl dětství celý život.
      • baluska1

Re: Re: Rozhovor

3.část(pokračování)
        7. (ABC) Když říkáš nad věcí,předpokládám že jsi v nebi.Potkal jsi tam někoho známého?
        (Michael) Zatím se tu spíš rozkoukávám,ale už jsem stačil potkat Elvise Presleyho,krále rock'n'rollu.Já jsem byl zase král popu,tak to bylo setkání na stejné úrovni, Navíc to byl otec mojí první ženy,takže to bylo ze začátku trošku rozpačité,jako každé setkání z tchánem-zvlášť když se vezmete,že jsem se s jeho dcerou nakonec rozvedl.
        8. (ABC) A už se s Elvicem kamarádíš?
        (Michael) Nejdřív bylo hrobové ticho,ale pak jse si padly do noty. Konečně muzikanti.On mě učí rock'n'rollové kroky, já jeho zase měsíční chůzy.Na to,jak dlouho je Elvis mrtvý,tak tancuje vážně dobře.
        • baluska1

Re: Re: Re: Rozhovor

4.část
          9. (ABC) A co John Lennon??
          (Michael) Ten je super! Hrajeme spolu Monopoly.Za živa jsem si koupil práva na některé písničky Beatles a oni mi to nemůžou zapomenout. Docela mi to neslo.
          10. (ABC) Nenudíš se tam...nahoře??
          (Michael)Být mrtví má svoje výhody. Mám ti klid...Jinak se pochopitelně snažím trochu zabavit-jak se tady říká:nežít se má naplno.snažím se tady v nebo zorganizovat kurs měsíční chůze a velkou soutěž Rozjezdy pro mrtvé hvězdy(to bylo jen v ČR..takže výmysl,alespoň myslím že to bylo jen u nás)
          11. (ABC) Mají tě v onom světě rádi??
          (Michael)Jo,je tu příjemná parta.Navíc tu nikdo neřeší a nekouká na to jak vypadáte-kamarádi,kterří se sem dostali proto,že jim hlavu přejel kamion,už se moc nezabírají jestli jsou učesány na pěšinku,jestli mi rozumíte...A zrovna já jsem za života lítal z jkedné plastické oprerace na druhou(to si dělaj prdel),až jsem byl nakonec POSKLÁDANÝ PANÁČEK JAKO Z LEGA(to toršku přehnali.počkejte na další otázku to je taky síla)Největši Thriller mšho života v¨byl ranní pohled do zrdcadla to mi věř.
          • mrs_jackson

Re: Re: Re: Re: Rozhovor

tu roušku nosím aby mi neupald nos.....no to je moc!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: Rozhovor

12. (ABC) Michaeli prozraď mi proč jsi vlastě pořád nosil ru roušku? To ses tak bál bacilů nebo ses převlékal za loupežníka?
            (Michael) Ano jedno,ani druhý. Tím hadříkem jsem měl přivázaný nos,aby mi neupad(tak to je už MOC)...teď už mi upadl,ale po smrti už je mi to fuk(To jsou fakt vymatlanci,neví co by si vymsleli)
            (ABC-patří k textu) Jak se vlastě dozvíš že s tebou v záhrobí chce někdo mluvit?
            (M) Vždycky když se mě někdo snaží vyvolat spustí se takové debilní vyzvánění jako měli staré mobili- tu-du-dů-dů tu-du.dů-důůůůůů!Pamatuješ? Strašně to řve to by probudilo i mrtvého.Nečekal jsem že to bude tak primitivní(ani mi redakce).Většinou mě vyvolávají uhození fanoušci(takhle by fanoušky nikdy neurazil) a nebo věřitelé...Promiň,už to zase zvoní.To asi volá otec jestli může v aoukci střelit moje boty, ve kterých sem poprvé tančil MOONWALK.
            A poslední. ABC Tak se měj v neby hezky Majkle!Byl jsi prima člověk.
            MichaelVy se na zemi taky mějte! A pamatujte si že člověk může být v životě mnohem šťastnějším i beze slávy..
            Nechápu jak si můžou takhle vymýšlet..JInak holky dalo mi to zabrat to opsat..takže nějaký to děkování by to chtělo Jasný?? *15*
            • nikkyt

Re: Re: Re: Re: Re: Rozhovor

mockrát díky že si to napsala *3* ale je to fakt neuvěřitelnej výmysl.. prej uhození fanoušci..tak tohle by Michael v životě neřekl *13*
            • dancitko

a navic tam psaly ze ma tri segry
            • baluska1

Jojo není zač.
              Ale za 1.Majkí by nikdy nic takovýho neřekl jako že chce jeho otec střelit boty...a prsotě tohle celý je výmysl..jeden velký výmysl...nějakýho časáku ABC..já si ho půjčila že mi to knihovnice ukázala..jinak ABC je děs časák *3* *13* *3*
            • dancitko

jj diky zes to semka dala
      • dancitko

Re: Re: Rozhovor

no oni si snad delaji srandu ze jo urcite by nikdy nerekl ze je na svem vlastnim pohrbu hlavni hvezda vzdyt je to proboha casopis a ne nejakej pitomej bulvar
  • anka6959

no jo no

no já taky budu muset jit za chvílijít ségra otravuje že chce taky jít a čekám až se mi stáhne CD a pak se budu koukat na film na primě sice to mám puštěný ale jenom poslouchám
    • dancitko

Re: no jo no

tak papaaa
  • baluska1

ABC

Holky chci se zepzat kdo z vás má časopis ABC z 1.září...já si ho dnes půjčila v knihovně..je tam rozhovor z duchem Majkího..ale je to vymyšlený...je to vidět..Majkí by nikdy nemluvil sprostě..mno kho ho nemá tak to opíšu..
    • mrs_jackson

Re: ABC

jo, opiš ho prosim já to ABC nemam.Díky
    • dancitko

Re: ABC

ja ho nemam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit