-
!!!!!!
Ondřeji Hejmo, OMLUVTE SE KRÁLI POPU!!
TAKTO SE jmenuje skupina na fesbuku prosím přiejte se -
-
Re: !!!!!!
na nejede Facebook -
Re: !!!!!!
Jo tak tam jdu
-
-
Ahoj
Ahoj..zdarvím..holky dneska sem byla venku a nademnou prolítnul malý ptáček a když sem se koukla kam letěl tak sem ho neviděla..prostě sem viděla jak mi něco letí nad hlavou..ale co to bylo jestli pták nebo něco to nevím...jo jinak když sme měli Inf..a byla přestávka tam sme z kámoškou zalezli na WC a začali tančit na Thriller..mno a v přízemí u PC tak tam jsou záchody pro kluky a holky..jako každá kabinka je pro někoho jinýho..nmo a kluci nás pozorovali..a pak jak v Thrilleru jak jdou ten nejznámější krork s těma rukama..tak sem rozrazila dveře a začala to tam dělat=tančit..mno a jak sem se chtěla otočit a jít na druhou stranu tak mi to uklouzlo..ale nespadla sem.. *15* *15* *15* Ale prdel byla to jo *15* -
-
Re: Ahoj
jj to verim to ja to stema rukama delam s kamoskou v telocviku jesteze ostatni holky stim nic nedelaj -
-
Re: Re: Ahoj
Hey ale já se do toho tak vžila.. *15* *15*
-
-
-
pre polinka
Hoooj :D
Hej jooo gratulujuu :D .. máš za jedna .. jako JEDINÁ !! :D:D -
-
Re: pre polinka
ahojky
-
-
skola
holky vi dete zitra do skoly?? -
-
Re: skola
zítra jo, v pondělí a úterý ne -
-
Re: Re: skola
ja pudu az ve stredu reditelka nam dala reditelsky volno zase -
-
Re: Re: Re: skola
i zítra? to se máte, my ho máme jen v pondělí -
-
Re: Re: Re: Re: skola
jj i zitra mame hodnou reditelku ze(ne doslova) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: skola
jj ale vis jak jina skola tu neni a zas tak krasna neni jestli chces tak ti do vzkazu muze poslat odkan na nase skolny webovky -
Re: Re: Re: Re: Re: skola
no jo, to si někdo umí vybrat školu *15* tak si užij volna a já si musím nachystat ještě na zítra...
pa
-
-
-
-
-
-
ahoja
já už musim jít musim se připravit do ÚSTAVU kde urážej MAJKÍHO a ještě se asibudu koukat na ORDINACI -
-
Re: ahoja
jo to já se připravuju ted do ustavu... zejtra snad píšem uplně ze všeho... se všichni posr... *15* a pak se taky budu dívat na ordinaci... *15* tak já už se rozločim ted, papa *3* -
Re: ahoja
jo tak papaaaa
-
-
Mike
http://www.youtube.com/watch?v=u126 GEZCP0g -
-
Re: Mike
jo to už jsem viděla, Michael je tam užasnej... *14* *15* zato bashit... *16* *8* *10* *15* debil... -
-
Re: Re: Mike
ne spatne on je uzasny vsude -
-
Re: Re: Re: Mike
je kokot a jinak plastická zruda *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Mike
no to teda neni a ten kdo to rika to v hlave nema v poratku
-
-
-
-
-
pro dancitko
no to ti závidím jenom o 3 roky ja bych taky chtěla a ne o 18 let no já sem nejmladší všichni moji sourozenci ty už mají skoro svoje rodiny -
-
Re: pro dancitko
ohhh tak to je husty
-
-
pro zanesku
Ahojky. ted čtu minulý přispěvky a to video - to tribute, je to jako keep the faith *4* *3* hahá dostanu jedničku z jacksonologie *15* *15* *15* a přísahám že sem se nikam nekoukla!!! -
-
Re: pro zanesku
no tak budu ti verit a tu jednicku si urcite zaslouzis -
-
Re: Re: pro zanesku
díky. no aspon z tohohle mám jedničku... když už ne z tý matiky *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: pro zanesku
no tak vidis neco ti prece jenom de -
-
Re: Re: Re: Re: pro zanesku
jo to je asi tak jediný na co jsem expert *15* a ještě tak možná na balet *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro zanesku
jo ja mozna na zpev
-
-
-
-
-
-
no co je???
heyyyy kecááááme kecáááme kecáme co je s váma??dejte někdo nějaký téma -
-
Re: no co je???
tak fajn dělo se tu něco zajimavýho???já sem tady dopoledne byla pak mě máma vytáhla do města a pak sem tu zas byla a pak sem ho musela vypnout. -
-
Re: Re: no co je???
no ani ne -
-
Re: Re: Re: no co je???
aha. no včera pro mě musela do školi přijít segra protože se mi udělalo blbě no a já sem ztratila prukazku na bus no máma mě seřvala a segra mě málem zabila.no tak sem dneska s mámou byla oběhat informace no nikde sme nepochodili no pak sme přišli domů segra mě poslala ještě někam no a tam ji měli to sem uplněřvala radostí -
-
Re: Re: Re: Re: no co je???
jo tak moje segra by pro me do skoly nezasla(pac hodime do stejne skoly ale do jiny tridy) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no co je???
ja mam jenom jednu o 3 roky starsi segru -
Re: Re: Re: Re: Re: no co je???
no ona je skoro o 18 let starší a to mám ještě 7 sourozenců nevlastních radši bych chtěla mladšího protože mě furt buzeruje
-
-
-
-
-
Re: no co je???
ty dej tema
-
-
huráááááááááááááááá áá
no to sem ráda už sem se chystala že pujdu *15* *15* *15* *15*