-
tak co??
zbyl tu někdo??já taky možná pujdu -
-
Re: tak co??
ještě moje maličkost tady zůstala jako *1* Já zpěvačka *3* *3* ooooo -
Re: tak co??
jj ja jsem tu
-
-
---
ja už musím vypnout computer,páááápááá všichni!!!! *4* -
-
Re: ---
paaaaaaaaaa
-
-
ve
Jste jak 3-lety decka... *15* -
-
Re: ve
a proč??tady nejsou žádný malý capartia pochybuju že tady nějaký takový je 3letý harant neumí číst psát a neví kdo to byl MICHAEL JACKSON -
A NAVIC MI SE TAK MOZNA CHOVAME ALE TY JSI -
Zajímavý .. že neznám žádné 3 leté dítě, které by vědělo, jak se píše na počítači natož, aby vědělo, co to počítač je .. -
podle čeho to soudíš??? *9* -
nepovídej a ty ne? Když nám to tu říkáš????!!!!!!!
-
-
čau
tak tu sem zas prominte že sem odešla ale ležela sem v posteli protože sem chytla něěco nějakou chřipku. -
-
Re: čau
chrochro???????, *15*
-
-
Ahojda
Ahojky lidičky, teď už asi po patnáctý zpívám Heal the world, asi řeknu učitelce sť si zapějeme v hudebce, nějak mě to chytlo. Navíc studuju mateřinku, tak se to hodí, no ne? No nevíte někdo všechny písničky co byly v This is is(film)? Jdu zpívat! *14* -
-
Re: Ahojda
sorry:Thi is it *15*
-
-
hoj
ahojky *1* -
-
Re: hoj
Akoooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjj jjj!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *3* -
Re: hoj
avooj
-
-
pa
tak mi to pls napiš třeba na vzkazy já už musím jít a nwm jestli přijdu dneska tak pa *4* -
-
Re: pa
páááá
-
-
pěkně
MICHAEL UŽ JE TŘETÍ *14* to znamená že za dnešek jsme zatím dali 150 hlasů *14* kdyžtak pls hlasujte i na tej hitparádě ju? -
-
Re: pěkně
jaká hitparáda??? Zas nic nevím *10* *1* *1* *1* -
Re: pěkně
*3*
-
-
...
Jedna malá kontrolka :D ..
Co Vám připomíná tahle písnička ? .. :D
http://www.youtube.com/watch? v=zZfzmN_Ho2Q
Kdo odpovís právně dostane jedničku :D .. z MichaelJacksonologoie :D -
-
Re: ...
mno mě nic *7* že by něco z this is it? já jsem na tom v kině nebyla tak nwm. ale něco mi to stejně připomíná *4* -
-
Re: Re: ...
jako vím že to je písnička this is it ale nechápu to *15* *15* *15* takže já jedničku z michaeljacksonologie nedostanu *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Neni to z TII :D:D .. jenom jestli Ti ta písnička nepřipomíná nějakou jinou písničku :D .. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
připomíná ale právě nwm co *15*
-
-
-
Re: Re: ...
Ne z TII to není :)
-
-
-
dávám to sem nahoru
to nás na žádný čtvrtletky vůbec neupozorňovali. něco jsme psali ale já to za čtvrtletku nepovažuju. to bylo jenom tak pět otázeček. *15* a jinak známky už máme stejně uzavřený *15*