Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bajush

...

pomalu půjdu.. musím někde v zimní zahradě najít morčáka *15*
    • nikkyt

Re: ...

Já mam taky morče *15*
      • zuzanka666

Re: Re: ...

To je dobře *15* *15*
    • zuzanka666

Jeeeee máš morčátka *15* *14* já taky holčičku a jmenuje se Billie Jean *15* A tak jsem jí pojmenovalá hned jak se nám narodila a to už jsou skoro tři roky *15*
      • bajush

*4* jo, mám jich 8 a plánuju až budeme mít vrh B a bude tam holčička, tak to bude Billie Jean taky. A eMko by mohlo být Michael, Majkí, M.J. ... *15* *15* *15*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: ...

My jsme měli spoustu vrhů tak vím že si užiješ *15* Ale to si vlastně užíváš i ted *15* 8 jak je zvládáš *15*
  • anet.k

ikonka

kuře máš hezkou ikoonku. doporučuju ti aby sis ju tam nechala =) mě se líbí *4*
  • dancitko

klikarna

ahojte holky prosim bezte na klikarnu a hlasujte za Mika tady je adresa
    http://www.ujdeto.cz/qchart s.php?sid=1597&q=db0c30c37574797922 59621c45398a5a
    • anet.k

Re: klikarna

já klikám =). ale kdyžtak holky prosím hlasujte i ta té hitparádě. majkí tam je taky. a hlasu je se tam myslím jednou za dvě hoďky. tak můžete hlasovat na klikárně a občas i na tu hitparádu. jestli ještě nevíte jak se hlasuje na hitparádě tak kliknete na:
      http://www.ujdeto.cz/
      vyberete 1.místo-9bodů
      2.místo-5bodů
      3.místo-1bod
      já třeba hlasju: 1. místo- this is it
      2. místo- a place with no name(písnička od MJ)
      3. místo- nějaká písnička kterou si vyberete vy od nějakého jiného interprete protože písničky od majkího sou tam enom dvě
      • millagros115

Re: Re: klikarna

ve chvíli, kdy se registruješ, interval mezi hlasováním se ti zkrátí. Když dosáhneš hodnosti krále, hlasuješ jednou za hodinku
      • dancitko

Re: Re: klikarna

jj jasne
  • polinka

come together

ehm, jsem lehce zmatena... *15* vždyt písničku come together vydal Michael na History, ale přitom jí zpíval už v Moonwalkeru, nakonci. jak je to možný? proč jí nevydal už dřív? BTW: ta písnička je od beatles, kdyby někdo náhodou něvěděl *3* *15*
    • zanesskaaaa

Re: come together

Tak jí asi chtěl šoupnout až do HIStory :D:D .. nevim .. zajímající :D
      • monis159

Re: Re: come together

tu pisnicku come together zpiva neco ajko nase skolni kapela.. *14* oni jsou upe uzasni.. *14* *14*
    • dancitko

Re: come together

nevim asi na ni na tech cedeckach nemel misto
  • polinka

počítač

http://www.fanpop.com/spots/michael -jackson/images/7587084/title/inter views-internet-chat tak tady... pro toho, kdo si neuměl Michael představit na pc *3* *15* stejnak je to divný *15*
    • anet.k

Re: počítač

mno já bych si ho možná dokázala představit u PC ale ještě jsem ho takhle neviděla. myslím že u PC trávil málo času *15* *15*
    • dancitko

Re: počítač

jj je to divny ale husty
  • zanesskaaaa

...

Ahooj děvátka :) .. jak se máte? :)
    • polinka

čau děvčátko *15* ále jo de to a ty?
      • zanesskaaaa

Jáá se mám uplně supeer :D .. jsem dostala 4 ze čtvrtletky z mátiky .. tak slavím :D:D
        • bajush

gratuluju, mě dopadla úplmně stejně *15*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: ...

To nechápu my žádny čtvrtletky nepíšem *15* máte nějaky divny školy *15*
            • dancitko

Re: Re: Re: Re: Re: ...

jj ta nase je uplne sura
          • zanesskaaaa

Fakt? :D .. tak to taky gratulujuu :D .. tad jsou samí matikáři ty jo :D:D
        • polinka

jééééé to seš na to stejně jako já... *15* ale fakt nekecám *15* já když jsem se dozvěděla, že mám 4ku a né 5ku tak jsem byla štěstím bez sebe *15* *15* *15*
          • zanesskaaaa

Já myslela, že se radostí proskočím k sousedce :D:D .. uplně šťastná, že to není pětka, jsem :D:D
            • zanesskaaaa

anet.k .. to bejváávalo :D:D
              dancitko .. to bejvávalo :D
              monis159 .. já bych to měla taky vidět .. tu čtvrtletku až zítra .. ale už mám známku na bakalářích :D
            • polinka

no já jsem uplně vyjekla *15* naštěstí nikdo nebyl doma *15* a jedna moje kámoška dostala 3 a dělala z toho třetí větovou, co já bych za to dala *15*
            • monis159

to ja ctvrtletku dostanu az zitra.. *15* sem zvedava co z ni dostanu.. *15* *15*
            • dancitko

jj ja se ucim jen o prestavkach
            • anet.k

jj chápu to *4* já jsem šprt *15* aspoň to o mě děcka furt říkají *15* za celej život mám 5 pětky *15* ................zatím *15*
        • anet.k

*15* *15* to je vtipný *15* ale lepší než pětka *15*
          • zanesskaaaa

No práávě :D
  • tea301

ahoj

ahooj lidi sem tu ale počítám že za chvilu mě mamka vyrazí!!máme dneska třídní schůzky jej!!no ale snad to dobře dopadne! *15*
    • dancitko

Re: ahoj

jo mi je taky mame dneska
    • mrs_jackson

ahoj jej tak to nezávidim *15* *15*
    • bajush

to se máš, že už to budeš mít za sebou. my máme rodičák 20. a dost se toho obávám *15*
    • paige7

my máme taky dneska v 16:30 *15* to bude *1* bavení v hodinách a vaše dcera nechápe matematiku a pak mamce řekne můj školník jaký se mi líbí kluk ne *15* *15* *15*
      • anet.k

Re: Re: ahoj

mno tak v hodině se byví každej *15* ale prej já se málo hlásím v hodině *9* náhodou dneska jsem byla zkoušená ve dvou předmětech. ale na ten druhej sem nechtěla. mno *4* naštěstí jsem dostala dvoujku *3*
        • bajush

Re: Re: Re: ahoj

učitelé toho chtěj, neustále něčím překvapujou... my psali laborku z fyziky a museli běhat do schodů, aby jsme zjistili svůj čas na výpočet výkonu *15* *15*
      • zuzanka666

My jsme měli včera a všichny učitelky mě chválí *15* Dokonce i angličtinář což nechápu *15* Takže byl tata nadšenej a dal mi prachy na knížku MJ *14* *14* *15* Před chvilou jsem si jí byla koupit *14* *14* *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: ahoj

ahoj =) tak to máte nějak moc hodný učitele ne? *7* nebo ty jsi tak hodná *7* *15* *15* *15*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: ahoj

Já jsem strašně hodná *15* *15* Prostě se moc dobře učím *15* a zítra nám škola úplně odpadne takže pět dnů volna *15*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

nekecej *4* mno fšak já jsem taky moooc hodná *4* *15* *15*
    • polinka

Ahojky. no mě čekat třídní schůzky až ve středu... *15* ehm... už se těšim *15* *15* *15*
      • anet.k

mno to u nás byly v úterý. prej sem málo aktivní *9* ježdamane ti učitelé si toho navymejšlej *9*
    • anet.k

ahoj =) jak se máš? *4*
  • anet.k

HAlo?

je tu někdo? *7*
    • mrs_jackson

Re: HAlo?

Ahoj já tu sem ted sem přišla *4*
      • anet.k

Re: Re: HAlo?

ahojky =) myslím že tu jsme samy =) *4* jak se máš?
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: HAlo?

Jde to až na to že kluci ve škole řikaj že Michael je umělej, že mu padá nos a tak *10* nejrači bych je zabila!!!! *10* A co ty??
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: HAlo?

jo taky to jde. u nás se o MAJKÍHO vůbec nikdo krom mě neujímá *9* *4* jenom o FONTANU *10*
            • mrs_jackson

Re: Re: Re: Re: Re: HAlo?

jj u nás přesně taky *10* všichni mu nadávaj jen já se ho dycky zastanu!
  • anet.k

ahoj =)

čauvec holky =) *4*
  • tercule

vše pro MJ <3

holky kluci a všichni! přidejte se FB: Ondřeji Hejmo, OMLUVTE SE KRÁLI POPU!!
    děláte to prp dobrou věc....Hejma na tio nemá právo, a my to tak nemůžem nechat :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit