-
MICHAELE!!
ach joo už na mě zase dopadá depka!! asi se zase nervově zhroutim a budu bulet zavřená ve skříni!! MICHAELE CHYBÍŠ MI!! STRAŠNĚ! dale bych vše jen aby ses vrátil!! *9* *14* *9* *9* *9* -
co??
co se děje tady vůbec nikdo není!!?? *15* *9* -
-
Re: co??
ahoj :) -
-
Re: Re: co??
jéé ahooj alespon někdo tu je!! *15* díky bohu!! -
-
Re: Re: Re: co??
sem tu ted dlouho nebyla a dycky když sem přijdu tak poslední příspěvěk tu je "dobrou noc" *15* -
-
Re: Re: Re: Re: co??
néé dnes tu ještě straším!! já!! mám depku tak poslouchám michaela na plno a přitom skládám básničky tak tu tak sedim a mám zaplý pc!! byla jsi na this is it v olomouci? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: co??
napíšu do vzkazů *3*
-
-
-
-
-
-
WE´WE HAD ENOUGH
HOLKY znáte tuhle písničku od Michaela? možná jo. ale je upe podobná jako earth song. hlavně ten překlad http://www.karaoketexty.cz/texty-pi sni/jackson-michael/we-ve-had-enoug h-92332 -
-
Re: WE´WE HAD ENOUGH
jj tu znam -
Re: WE´WE HAD ENOUGH
ale jinak už musím fakt jít tak pa =) *3* a klášný sníky o Michaelovi *3* *4* -
-
Re: Re: WE´WE HAD ENOUGH
jj diky a mej se pekne
-
-
-
Ahoj
Ahoj holky a ahoj Majký.Boužel jsem nemocná tak tu teď moc nejsem. *9* Tak jsem vás došla jenom pozdravit,ale už zase musím jít ležet.Je super že Michael už má přes 3000 fanoušků a že je zase na prvním místě. *4* No tak já už musím jít si lehnout.Pááááá. *3* *4* -
pa =)
holky já jdu tak pa =) *14* *4* *3* -
-
Re: pa =)
jj papaaaa
-
-
hgj
ahoj *5* -
-
Re: hgj
ahoj -
Re: hgj
ahoj =) -
-
Re: Re: hgj
Jak je? *3* -
-
Re: Re: Re: hgj
Byli jste na filmu Michael Jackson? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: hgj
jj ja jo
-
-
-
-
-
pááá
musím jít tak ahoj!! -
-
Re: pááá
pá *3*
-
-
xD
bože tak ten je dobrej habera byl z něho c ...!! *15* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=Xpd-fKbtN5M -
-
Re: xD
jj fakt chudák *15* málem sletěl ze židle *15* *15* *15* *15* -
Re: xD
Jááj to znám u toho jsem se tlemila asi 5 dní ještě *15* Habera se z toho málem asi udělal *15*
-
-
ahooj
ahoooj lidi!! ahoooj Michaele!! Jak se vám všem vede?? nějaký velký změny nebo novinky? *15* *14* *7* -
-
Re: ahooj
ahoooj. taky jsem právě přišla *4* ale nevím jestli tu budu dlouho *4* mno toho tiscali jsem si taky všimla že to je povědomý a že to tam dřív nebylo ale taky nwm jak dlouho to tam je *4* mno a MICHAEL MÁ JINAK PŘES 3000 fanoušků *14* *14* *15* -
-
Re: Re: ahooj
jj a ještě dneska by mělo v kinech končit This Is It *4* -
-
Re: Re: Re: ahooj
náhodou na olomouckym cinestaru to končí až zítra!§ A JÁ TAM NEMUŽU PROTOŽE SEM NEMOCNÁ! *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: ahooj
u nas az v patek nebo kdy -
Re: Re: Re: Re: ahooj
mno to je blbý *9* ale už jsi to viděla ne? já jsem na tom v kině vůbec nebyla. ale jednou jsem si kupovala brambůrky Grande a v tom byla vstupenka do kina na cokoliv ale jako až do prahy nebo do brna jako nepojedu *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: ahooj
Ahoj :)
Nic mooc .. :)
Změny .. no pod logem osobnost.cz je napsáno tiscali.cz :D .. ale nevim jak dlouho :D
A novinky asi nejsou :D
-
-
--
ták jdu,čau zítra *3* -
-
Re: --
mno tak já zrovna taky musím jít ale určo ještě dneska přijdu tak čau *4*
-