-
pro polinka
Nejdeee to :D .. moc veliký :D:D -
ČAVESSSS
Ahoj holky. Dneska jsem tu ještě nebyla. *3* a jak se máte? MICHAEL UŽ MÁ 3005 fanoušků. tak to je sKVělý *1* *1* *14* -
-
Re: ČAVESSSS
že jo!!!! *4*
-
-
NOC S MICHAELEM
Pořádá: Sekec Mazec
Typ: Party - Noc plná šílenství
Síť: Globální
Začíná: 14. listopad 2009 v 20:00
Končí: 15. listopad 2009 v 3:00
Lokalita: Sekec Mazec
PopisA je to tady..Startujeme první ze série nocí s legendami hudební scény! A o tom, že "Májkl" legenda je není pochyb! Soutěž o nejlepší Majkl´s dance vypukne o půlnoci a první tři místa budou odměněny skvělými cenami :D :D Takže neváhej a doprav se v sobotek k nám..Třeba i měsíční chůzí :D Jes..To bude zase The Squat! :D :D -
PARTY
V SOBOTU SE KONÁ NOC S MICHAELEM
http://www.facebook.co m/home.php?filter=lf#/event.php?eid =205363890277&ref=nf -
plosim
ahoj lidi sem na jinym pc nes ve svim pokoji bo tam ted nemam net no neznate naky klipy MJ at si to muzu dat pres flesku treba stranku dikes *4* *4* *3* nebo spon MP3 -
hoj
ahojky,jsem tu *15* -
-
Re: hoj
Ahojáááááááááá *15* -
-
Re: Re: hoj
*1* *1* *1*
-
-
-
¨rozhodnuti
www.milkasekmichaeljackson.blog.cz Prosim lidicky mrknetese na clanek rozhodnuti MJ blogu, a zmackneteho a tam je anketa tak co chcete tak kliknete (hlavne si precti otazku ) DEKUJU *4* -
-
Re: ¨rozhodnuti
chceš radu? zkus psát s háčkama a čárkama a s velkýma písmenama, bez chyb, pak to budeš mít na blogu lepší *3* *4* *4* -
-
Re: Re: ¨rozhodnuti
VADI TI TO JAKO TO NARAZIS NA TO MILKASEK... ?? *9* JINAK TO UZ NESLO VIS -
-
Re: Re: Re: ¨rozhodnuti
Nemyslí, že to bylo mířený na tohle .. i když no nic .. prostě ten blog vypadá líp, když je to napsaný ČESKY a bez chyb .. česky, tím myslím s háčkama, čárkama atd. .. potom to alespoň vypadá jako blog na úrovni .. -
-
Re: Re: Re: Re: ¨rozhodnuti
no jo no tak jo podle vas no tak sory raci du no aby vam to nevadilo
-
-
-
-
-
you are not alone
nemáte někdo pls v počítačí klip k you are not alone? *7* -
-
Re: you are not alone
jj mam -
Re: you are not alone
Nemám, ale můžu Ti ho stáhnout .. ceš? :D -
-
Re: Re: you are not alone
jééé do bys byla hodná *15* já jsem to právě zkoušela stahovat z youtube ale nešlo to! *10* *16* *8* *15* tak jestli mi to teda pls stáhneš pošleš mi to na mail pavlamrazova@email.cz ? děkujííí mooooc *4* -
-
Re: Re: Re: you are not alone
Ok :) .. až se to stáhne tak Ti to pošlu :) .. ale bude to chvilku trvat ;)
-
-
-
-
beat it
tedj jsem na vh1 viděla baet it *14* *15* jinak můj bratr mě vždycky štve když si to pouštim a zpívá tam "bleed it" místo beat it... blbec *15* *16* *15* -
3000
hele Michael už má přes 3000 fanoušků!!! *4* -
-
Re: 3000
jupíííí
-