Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

pro polinka

Nejdeee to :D .. moc veliký :D:D
  • anet.k

ČAVESSSS

Ahoj holky. Dneska jsem tu ještě nebyla. *3* a jak se máte? MICHAEL UŽ MÁ 3005 fanoušků. tak to je sKVělý *1* *1* *14*
    • skih

Re: ČAVESSSS

že jo!!!! *4*
  • NOC S MICHAELEM

Pořádá: Sekec Mazec
    Typ: Party - Noc plná šílenství
    Síť: Globální
    Začíná: 14. listopad 2009 v 20:00
    Končí: 15. listopad 2009 v 3:00
    Lokalita: Sekec Mazec

PopisA je to tady..Startujeme první ze série nocí s legendami hudební scény! A o tom, že "Májkl" legenda je není pochyb! Soutěž o nejlepší Majkl´s dance vypukne o půlnoci a první tři místa budou odměněny skvělými cenami :D :D Takže neváhej a doprav se v sobotek k nám..Třeba i měsíční chůzí :D Jes..To bude zase The Squat! :D :D
  • PARTY

V SOBOTU SE KONÁ NOC S MICHAELEM

http://www.facebook.co m/home.php?filter=lf#/event.php?eid =205363890277&ref=nf
  • valkikulka

plosim

ahoj lidi sem na jinym pc nes ve svim pokoji bo tam ted nemam net no neznate naky klipy MJ at si to muzu dat pres flesku treba stranku dikes *4* *4* *3* nebo spon MP3
  • skih

hoj

ahojky,jsem tu *15*
    • Re: hoj

Ahojáááááááááá *15*
      • skih

Re: Re: hoj

*1* *1* *1*
  • valkikulka

¨rozhodnuti

www.milkasekmichaeljackson.blog.cz Prosim lidicky mrknetese na clanek rozhodnuti MJ blogu, a zmackneteho a tam je anketa tak co chcete tak kliknete (hlavne si precti otazku ) DEKUJU *4*
    • polinka

Re: ¨rozhodnuti

chceš radu? zkus psát s háčkama a čárkama a s velkýma písmenama, bez chyb, pak to budeš mít na blogu lepší *3* *4* *4*
      • valkikulka

Re: Re: ¨rozhodnuti

VADI TI TO JAKO TO NARAZIS NA TO MILKASEK... ?? *9* JINAK TO UZ NESLO VIS
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ¨rozhodnuti

Nemyslí, že to bylo mířený na tohle .. i když no nic .. prostě ten blog vypadá líp, když je to napsaný ČESKY a bez chyb .. česky, tím myslím s háčkama, čárkama atd. .. potom to alespoň vypadá jako blog na úrovni ..
          • valkikulka

Re: Re: Re: Re: ¨rozhodnuti

no jo no tak jo podle vas no tak sory raci du no aby vam to nevadilo
  • polinka

you are not alone

nemáte někdo pls v počítačí klip k you are not alone? *7*
    • dancitko

Re: you are not alone

jj mam
    • zanesskaaaa

Re: you are not alone

Nemám, ale můžu Ti ho stáhnout .. ceš? :D
      • polinka

Re: Re: you are not alone

jééé do bys byla hodná *15* já jsem to právě zkoušela stahovat z youtube ale nešlo to! *10* *16* *8* *15* tak jestli mi to teda pls stáhneš pošleš mi to na mail pavlamrazova@email.cz ? děkujííí mooooc *4*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: you are not alone

Ok :) .. až se to stáhne tak Ti to pošlu :) .. ale bude to chvilku trvat ;)
  • polinka

beat it

tedj jsem na vh1 viděla baet it *14* *15* jinak můj bratr mě vždycky štve když si to pouštim a zpívá tam "bleed it" místo beat it... blbec *15* *16* *15*
  • polinka

3000

hele Michael už má přes 3000 fanoušků!!! *4*
    • skih

Re: 3000

jupíííí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit